• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yapma canım olur mu öyle şey
gel ne gruplaşması :1hug: hoş geldin sende aramıza

Günaydın canım :1hug:

iyi olmaya çalışıyorum işte
ya bugün aramadı normalde her sabah arar
dün akşam konuştum. Şöyle birşey var ben henüz onu arayamıyorum.
O beni arıyor kötü oluyor öyle ama napim
bekliyorum öğlen arar belkim. bilmiyorumkismile
Nişanlım değil sözlüyüz henüz :kedi:

hımm anladım canım bnimkide salı günü konuştuğumuzda arıcam yarın seni dedi aramadı malesef sn nie arıyamıosun duygucum

evet evliyim canım,herkese göre ayrı daha zor ya.herkesin yaşadığının en zoru galiba bu askerlik,bu kadar uzun süre ayrı kalınca.:S..ama bana daha zooorrrdelikafadulden

ewlilere daha zor tabi aynı ewde yaşıosun ve ansızın sesizlik ve yalnızlık sarıo evin dört bir yanı gerçekten zormuş be bnuda yazınca anladım

kıslarrr tekrar geldimm bizim aşçı abla köfte yapıyom melikee yetişmicek dedi çekil dedim acil yardım burda sıvadım kollarımı duruma müdahale ettim kadının yemek alanındaki kariyerini kurtardım geldimm ne kaynatıyonuz bakimmm

ewlilere daha zor tabi aynı ewde yaşıosun ve ansızın sesizlik ve yalnızlık sarıo evin dört bir yanı gerçekten zormuş be bnuda yazınca anladım

aynen dediğin gibi oluyo canım ama sizin için de çok zor şöyleki şimdiye kadar ayrı kaldığınızın en fazlası en zoru,yani herkesin yaşadığına göre en zoru işte,zorluk yarıştırmıyom yani kızmayın bana sonra:) bilerek uzattım o kısmı geçen gün çok konuşuldu diye:)

aynen dediğin gibi oluyo canım ama sizin için de çok zor şöyleki şimdiye kadar ayrı kaldığınızın en fazlası en zoru,yani herkesin yaşadığına göre en zoru işte,zorluk yarıştırmıyom yani kızmayın bana sonra:) bilerek uzattım o kısmı geçen gün çok konuşuldu diye:)

hehehe kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün 18 mart ya törene falan katıldıysa sizinki ondan arayamıyodur belki,tören yapıyorlardır herhalde...benimki katılmamış bişiye sanırım aradı sürpriz yaptı saati değildi:) 18 martya ben boştayım dedi.ben diye vurgu yaptıysa boşta olmayanlar var demekki 18 mart diye...

kıslarrr tekrar geldimm bizim aşçı abla köfte yapıyom melikee yetişmicek dedi çekil dedim acil yardım burda sıvadım kollarımı duruma müdahale ettim kadının yemek alanındaki kariyerini kurtardım geldimm ne kaynatıyonuz bakimmm

senbinde adın melike demek her zamanki muhabbet canım aramıza yeni biri katıldı ounnla tanışıoz:)

senbinde adın melike demek her zamanki muhabbet canım aramıza yeni biri katıldı ounnla tanışıoz:)

evettttttt melike böylelikle benlede bir kez daha tanışmış oluyonuzzz sempatiksalakcinni ya benim aşkım nevruz falan diyodu çarşı yarım gün onun için diyodu bu 18 mart çanakkale zaferi törenimi acabaaaa???

Son düzenleme:
hımm anladım canım bnimkide salı günü konuştuğumuzda arıcam yarın seni dedi aramadı malesef sn nie arıyamıosun duygucum
Acemi birliğinde ne zaman müsait oluyor bilmiyorum ki
çok büyükmüş ısparta bazı telefonlar bozuk diyo ararsın ulaşamayabilirsin benim nerden seni arayacağım belli olmuyor dedi.
O da mümkün olduğunca aramaya çalışıyor boshayallersmile
Yatış vermişler ya seninkine muhtmelen ondan arayamıyordur canım
duygu.c kız alıntı yapamadım sayfayı çevirince geri dönemiyorum ben:) üzülme yani.
anladım canım ya Çanakkalenin Zaferi ya bugün elki ondan arayamımıştır :sm_confused:

Çanakkale Zaferi'nin 95'inci yıldönümünde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türk vatanının ve milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde minnet ve saygıyla eğiliyoruz.
ataturk-ve-bayrak-1.jpg

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki, kanın kurtarıyor Tevhid’i...
Bedr’in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmeyecek makber’i kimler kazsın?
“Gömelim gel seni tarihe”desem, sığmazsın....

M.Akif ERSOY

Back
X