• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

5.buçuk ay oldu canım alıştımda işte arada böle çıkıo ama iiyiz bu aralar çk şükür

günümüzün önemli büyük kısmı işyerinde geçiyo işyerinde sorun olması çok kötü o yüzden hem bide askerlik günleri çok ağır geçmek bilmiyo bugün arayamadı falan stresi oluyo onun için bide işyeri sorun çıkarmasın yaa bazen bende iş yerinde delleniyom patrona neyse şimdilik sorun yaşamamana sevindim canım alışınca herşey düzeliyo

günümüzün önemli büyük kısmı işyerinde geçiyo işyerinde sorun olması çok kötü o yüzden hem bide askerlik günleri çok ağır geçmek bilmiyo bugün arayamadı falan stresi oluyo onun için bide işyeri sorun çıkarmasın yaa bazen bende iş yerinde delleniyom patrona neyse şimdilik sorun yaşamamana sevindim canım alışınca herşey düzeliyo

ewet canım aynen öle valla şu 2 gündür iyiyiz çk şükür ewet canı bide askerlik işin içine girince kötü oluo maşesef ne iş yapıosun canım

Dağıtımı olmayacağı için 2 gün çıkabiliyor ama ben anca gitmek için izin alabildim kalmaya izin alamadım. Sabah gidip akşam dönücem. Maalesef :(

Anladım canımmm, ama 1,5 ay daha çabuk geçiyoo merak etmee.. Görüyosun orda o hallini rahatlıyosun en azındaan =)) Şaşırabilirsinnn gördüğündee saçlarr kısacıkk, sakal faln yokk parlıolar resmeen :roflol:

Anladım canımmm, ama 1,5 ay daha çabuk geçiyoo merak etmee.. Görüyosun orda o hallini rahatlıyosun en azındaan =)) Şaşırabilirsinnn gördüğündee saçlarr kısacıkk, sakal faln yokk parlıolar resmeen :roflol:

aynen öyle zaten kamuflajların içinde nasıl görünüyor çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

aynen öyle zaten kamuflajların içinde nasıl görünüyor çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

ayy ya hatırladım da saçlarını teslim olmadan önce amasyada kestirdik birden öyle garip olduydu ki,kamuflajını giyerken ben de ordaydım ayy çok tuhaf oluyo insan:S sonradan gördüğümde ama böyle oturmuş oluyo,kamuflaj falan eskiyo tabi:) şaşırırsın birazcık ama yakışıyor ya:)

ben gördüm askerimi kamuflajların içinde koca koca botlar bide amerikan tarzı desenli garip bi kamuflajdı yazlık diye öle vermişlerdi ama yinede çooooook yakışmıştı çook beğendim bakmaya doyamadım o gün :1rolleyes:

Kıss benmkinin öle kamufulaj elbisesiyle görüntüsü yok =)) olsa koparım heraldee :roflol:
Ayy kıslarr valla acıyorum aslında hee, benmkiinin orda sular yokmuş duş bölümünda buda gitmiş mutfakta saçımı yıkadım bitek diyoo, Çok titizdee 3 günden sonra duramıyoo :roflol:

Back
X