- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #31.941
ben cikiyorumm simdilik.. cepten ii olmuyoo.. Gorusuruz sonra ok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız girne ile lefkoşa arasındaymış tam hatırlamıyom yazdı yerini:) benimkini görürsün kırmızı kırmızı
eftelyanın neti yavaşmış sayfaları açmıyo ama msnde,kızı uyutuyo şimdi.
megimmm hoşgeldin fıstığımmopuyorumnanaktan
ben cikiyorumm simdilik.. cepten ii olmuyoo.. Gorusuruz sonra ok?
hee bende kadife sesimle ona eşlik ediyom :roflol: :roflol: :roflol:Aman derim canım.. yimelmaz: Duba gibi olunca çareler tükenmiyo ama yerimseniben Bekleriz 50-59 a seni de aklinialirimsmile
İlk geldiğim gün valla kızlar noluyo diye yazcaktım tam... nette sorun çıktı -tatlicadiarzu- Herkes özel özel yazılar falan :ecrin_bebek:
Oy oy aşkısın sana seranat da yapıyordur kesin :jeyyar:
opuyorumnanaktan Evet ya, öyle de böyle de geçcek zaman, en güzeli burda çene çalarak geçsin zemuszemus Başaracağına inanıyorum, hep yanındayım :lepi:
Ha bi de şöyle bişi var, 1-2 günlüğüne görüşmeler de insanı yıpratıyo, çünkü en zoru ayrılışlar. Ben sırf oyüzden gitmiyorum urfaya. Her hafta görüşemedikten sonra hiç görmemek benim işime geliyo.. Vitesi boşa aldım yokuş aşağı gidiyorum işte zemuszemus Bi bakmışız, buluşma vakti için alışveriş telaşına girmişiz bayanssulusmile
yok yok bozmayız ben bugün ipin ucunu kacırdım amma yarın daha dikatli olurum
tamam tamam kızma Şeniz
lan yaptığımız her şeyden saniye saniye haberimiz var birbirimizin ne yaptığını ailelerimizden daha çok bilioz valla şuraya bak eftelya kızını uyutuo babyke yoldaaa fln filan kaydirigubbakcemile3
Aman derim canım.. yimelmaz: Duba gibi olunca çareler tükenmiyo ama yerimseniben Bekleriz 50-59 a seni de aklinialirimsmile
İlk geldiğim gün valla kızlar noluyo diye yazcaktım tam... nette sorun çıktı -tatlicadiarzu- Herkes özel özel yazılar falan :ecrin_bebek:
Oy oy aşkısın sana seranat da yapıyordur kesin :jeyyar:
opuyorumnanaktan Evet ya, öyle de böyle de geçcek zaman, en güzeli burda çene çalarak geçsin zemuszemus Başaracağına inanıyorum, hep yanındayım :lepi:
Ha bi de şöyle bişi var, 1-2 günlüğüne görüşmeler de insanı yıpratıyo, çünkü en zoru ayrılışlar. Ben sırf oyüzden gitmiyorum urfaya. Her hafta görüşemedikten sonra hiç görmemek benim işime geliyo.. Vitesi boşa aldım yokuş aşağı gidiyorum işte zemuszemus Bi bakmışız, buluşma vakti için alışveriş telaşına girmişiz bayanssulusmile
ah canım benim katılıyorum sana en zoru ayrılışlar...ben her hafta görüyorum inan daha beter oluyorum...bu hafta gitmeyecektim güya cuma yemin töreni var diye gelme yorulma bu pazar diyodu...ben de hazırladım kendimi,bu akşam da diye ya nolacak ille gel:)pazar sınav falan olabilir diyodu başlarım sınavına telafi yapsınlar diyo,ay delirdim adam da şaştı feleğini valla..:S ben mahvoluyorum ama,yoldan,uzaklıktan,yolculuktan değil,onu orda bırakıp gelmek her hafta vallahi çok zor!!!
Zuzum ya, uzun zamandır bu şekilde gülmemişim :roflol: Şeniz Hala gülüyorum :roflol:hee bende kadife sesimle ona eşlik ediyom :roflol: :roflol: :roflol:
kıs sahi sen ne tarz sewersin ?
Dulcinea kız ağzını bal yesin ne güzel konuşuyorsun ya
burada yazınca ve yazan kişilerde pozitif yazınca ben pozitif oluyorum
evet ya hep yanımda ol..
bende o yüzden ığdıra gitmeye cesaretim yok
yazın gelicek inşallah o zaman görücem onu
birde bizim ameliyatlık bir durumumuz var hava değişimi veriyorlar canım
asteğmen adayımı senin ki nerde yapıyor askerliğini
yok canım er olarak yapıyor,okulu bitiremedi malesefkötükedihüso amasyada,uzun dönem errr:S biz birde okulu bitiremeyeceğini hiç düşünmedik,hep sabah gidecek akşam eve gelecek doktor olarak yapacak diye düşündük,şimdi o yüzden daha beter koyuyor,hem ona hem bana:S
Zuzum ya, uzun zamandır bu şekilde gülmemişim :roflol: Şeniz Hala gülüyorum :roflol:
Hep gül sen de kaydirigubbakcemile3 Canım bi çok tarz severim: rock, klasik, türkü... ama hepsinin ortak özelliği eskilerden olması zemuszemus
opuyorumnanaktan Şeniz Aynen canım valla, pek bi sevindirikim bugün zemuszemus
Geçmiş olsun canım ama o hava izinleri dediğin sağlam oluyo :lepi: min 15 gün falan, hatta 1 ay zemuszemus
ah canım benim katılıyorum sana en zoru ayrılışlar...ben her hafta görüyorum inan daha beter oluyorum...bu hafta gitmeyecektim güya cuma yemin töreni var diye gelme yorulma bu pazar diyodu...ben de hazırladım kendimi,bu akşam da diye ya nolacak ille gel:)pazar sınav falan olabilir diyodu başlarım sınavına telafi yapsınlar diyo,ay delirdim adam da şaştı feleğini valla..:S ben mahvoluyorum ama,yoldan,uzaklıktan,yolculuktan değil,onu orda bırakıp gelmek her hafta vallahi çok zor!!!
hepimiz gülelim bidenem ya sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan bende sewerim rock ve klasik ama en çok halk müzüüü :lepi:
sende dr sun sanırım aynı meslekten siniz ne güzel bende sağlık çalışanıyım :lepi:
müzük dedinizde bugün hiç müzük dinlemedim -tatlicadiarzu-