- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #2.801
bugün topik bana düşman yaasenağlama
biri mesajlaşır biri görüşür
ya ben napım yaaadelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide üzülüyodun doğu die yaaaa ben ne dedim sana doğu ama diğer yerlere göre rahat demedimmi bak 2.ci günden msn ye giriyo adam yaaa .....nerde ben günlerdir yüzünü görmedi hatta aylardır....çarşımız falan yok bizim birliktede komandoların bilgisayarı yok piyadelerde herşey varmış ...masa tenisi bile varmış oynuyorlarmış ..komandoların olduğu bölükte hiçbişi yokmuş piyadelerin oraya geçmeyede izin vermiyorlar gidemiyoruz diyo.hem izin verselerde gitsek bile piyadelerden bize sıra gelmzki diyo.....çok özledim çok.net olsada yzünü görebilsem keşke.....canım yanıyo böyle
bide üzülüyodun doğu die yaaaa ben ne dedim sana doğu ama diğer yerlere göre rahat demedimmi bak 2.ci günden msn ye giriyo adam yaaa .....nerde ben günlerdir yüzünü görmedi hatta aylardır....çarşımız falan yok bizim birliktede komandoların bilgisayarı yok piyadelerde herşey varmış ...masa tenisi bile varmış oynuyorlarmış ..komandoların olduğu bölükte hiçbişi yokmuş piyadelerin oraya geçmeyede izin vermiyorlar gidemiyoruz diyo.hem izin verselerde gitsek bile piyadelerden bize sıra gelmzki diyo.....çok özledim çok.net olsada yzünü görebilsem keşke.....canım yanıyo böyle
bugün topik bana düşman yaasenağlama
N€RGİS;6116626 .!.:sıkma canını hayatım bugün ararlar inş ikimizi bugün aramazsa zatenm yarın kesin ararlar . iyi bi tesellimi anlamadım ama bana biraz zühürt tesellisi gibi geldi.![]()
N€RGİS;6116606 .!.:ya neden böyle yapıyolar komandlara zaten piyadelerden daha cok eziliyolar bi de hiç bir imkan verilmiyo nedenini bilen varsa yazsın yoksa ben deli olacam yaaa
yarın sevgilimle tanışma yıldönümümüz tam yedi yıl dolucak :)
06.04.2002'den bu günlere allahıma şükürler olsun onu o gün karşıma çıkarmış
SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM BENİM CANIM ASKERİM
İİKİ BENİMLESİN İİKİ HAYATIMDASIN
SEN BENİM KARŞIMA ÇIKAN TEK ŞANSIMSIN...
İLK DEFA AYRIYIZ senağlamaAMA MECBURİYETTEN SON OLSUN İNŞALLAH...
yarın sevgilimle tanışma yıldönümümüz tam yedi yıl dolucak :)
06.04.2002'den bu günlere allahıma şükürler olsun onu o gün karşıma çıkarmış
SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM BENİM CANIM ASKERİM
İİKİ BENİMLESİN İİKİ HAYATIMDASIN
SEN BENİM KARŞIMA ÇIKAN TEK ŞANSIMSIN...
İLK DEFA AYRIYIZ senağlamaAMA MECBURİYETTEN SON OLSUN İNŞALLAH...
N€RGİS;6115424 .!.:fibula askerin nerede askerliğini yapıyo ne güzel hergün bu kadar cok konuşabiliyosunuz. biz 2 günde 1 oda en fazla 5 dk oluyo
bu arada herkese desteğinden dolayı teşekkür ederim umarım cabuk iyileşir askım.
şafak412
mehtap 33 olmuyor olmuyor sensiz olmuyor ...
öff aşkımla kavga ettik yaw![]()
öff aşkımla kavga ettik yaw![]()