• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydınn kızlara.s.
şafak ..............411
biten.............43
mehtap......32

dön,nasıl kimle nerdeysen
dön,beni biraz sevdiysen
dön,yüreğimde hasret çaresiz kaldı:çok üzgünüm:

günaydın şekerleeeeerrrr hihoyyyt
yine aşklarımızsız bi güne uyandık ama olsun bi günü daha geride bıraktık yaa ona bakalım biz, bugunde biticek yarında da,ondan sonraki günde,derkeeeeeeeeeeeeen bi bakmışız şafak doğan güneş olmuş:lepi:
ay inşalah yaaa:dance:
hayat devam ediyo kızlar her doğan gün öyle yada böyle elbet bitiyo bugünleri hep beraber geride bırakıcaz inşallah sizi ve aşkımı çok ama çooooooook seviyorum siz olmasanız destek bulabilceğim kimse yok etrafımda en büyük desteği sizden alıyorum sizi seviyorum kader arkadaşlarım benim ilerdede bu muhabbetimizin devam etmesini çok isterim...:asigim::1hug:

GAMZEM nasılsın bugün en son isyanlardaydın, canımm benim seni çok ii anlıyorum içimizde en zor senin durumun eşin yanında yok tek başına mücadele veriyosun yaptığın elişilerle geçimini sağlıyosun ve hatta belkide eşinin harçlığınıda bu şakilde kazanak sen gönderiyosun canım benim çok dayanıklı duruyosun ama aslında içinde nası fırtınalar koptuğunu tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin sana canım benim herşey gönlünce olsun inşallah seni seviyorum bitanem üzülme e mi....:çok üzgünüm:a.s.

çok uzak belki dönene kadar göremicem ama rahatmış orası onunla yetiniyorum şuan rahat olsun da gerisi gelir bi şekilde katlanıcaz artık napalım yakına düşseydi hiç rahat olamıcaktı belki öylesi daha zor oludu ikimiz içinde dimi...:sm_confused:

merhaba kizlar. hepimiz icin her daim en hayirlisi neyse o olsun. sabredelim ve dua edelim. Allah bize mutlaka guc verecektir. hicbizaman uzmeyin caninizi o safak elbet bitmeye mahkum yeterki siz birbirinizi bitirmeyin..

muhurlukaderım cok dogru soyluyosun rahat olması gunlerın daha cabuk gecmesını saglar
mesela benım askımda daha dagıtım olmadı ıstanbula dusme ıhtımalı var kendısı denızlıde oturdugu ıcın
sana yakın olayımda rahat olmayım varsın dıyo bende ole deme rahat olda hayırlısı neresıyse orası olsun dıyorum ama ozamanda kızıyo yanında olmamı ıstemıyonmu dıye askere gıttıgınden beri cok hassaslastı zaten herseye alınıyo
yanı dıcegım en onemlısı hayırlı bı yer olmasıa.s

salihalil ne guzel yazmıssın gulum her kelımesıne katılıyorum
bıtırıcez elbet bu safagı kızlar:lepi:

N€RGİS;6122318 .!.:
tebrik ederim daha nice yıllara inşallah bu son ayrılığınız olur :teselli::teselli

sağol cnm inşallah öle olur.
akşam saat 12yi beş geçe hemen aradı cnm bnm ya hiç unutmaz zaten böle şeyleeri çok seviom ben onu yaaa ......:asigim:
şimdi yanında diilim ama gelince seni hiç yalnız borakmıcam dedi banasenağlama
biliorum o beni şimdiye kadar zaten hiç yalnız bırakmadıki bundan sonrada bırakmıcağnı biliorum zaten hayatımın anlamı o bnm :nazar:

ümmü ya değerini bil canım bak ne güzel rahatmış askerin:teselli:
bugün dışardaydım aşkımın geçtiği yollardan yürüdüm yine
aradı ama çok kötüydü sesi iyiyim dedi ama değildi
askerlik çok zor bunları sadece o yaşamıyor tabi ama ben dayanamıyorum artık
güldürdüm onu hep umrumda olmadı yanımdan geçenler sözlerimi duyanlar
o mutlu olsun yeter ki
uyuyamamış intikaldeyken perişanım diyo denetleme varmış anlıcanız paşalara seferberlik var orda:çok üzgünüm:
paylaşmak istedim çok üzgünüm çünkü her geçen gün beni mutlu ediyo ama onu bitiriyo senağlama

birbirini çok seven iki kalbin arasında gözle görülmeyen ipler olurmuş...

sevenler birbirlerinden uzaklaştıkça bu ipler gerilir ve SEVENLERıN CANINI ACITIRMIŞ

ama ipler asla kopmazmış...

şafak ...39 bu günleri gösterdiğin için sonsuz şükürler olsun ALLAHım acımın dinmesine az kaldı gel artık hasret kokan yarim

SEN YOKSUN YA...HAYAT YOK...NEŞE YOK..BEN YOKUM

ümmü ya değerini bil canım bak ne güzel rahatmış askerin:teselli:
bugün dışardaydım aşkımın geçtiği yollardan yürüdüm yine
aradı ama çok kötüydü sesi iyiyim dedi ama değildi
askerlik çok zor bunları sadece o yaşamıyor tabi ama ben dayanamıyorum artık
güldürdüm onu hep umrumda olmadı yanımdan geçenler sözlerimi duyanlar
o mutlu olsun yeter ki
uyuyamamış intikaldeyken perişanım diyo denetleme varmış anlıcanız paşalara seferberlik var orda:çok üzgünüm:
paylaşmak istedim çok üzgünüm çünkü her geçen gün beni mutlu ediyo ama onu bitiriyo senağlama

canım benm üzülme yemim ederimki siz böle anlatınca sanki benim askerimin başına gelmiş gibi üzülüyorum vallahi benimki şuan rahat ama komutan deişiyomuş yeni gelcek olan komutan çok kötüymüş benimde moralim bozuldu bugün konuştuktan sonra,ooof of çok özledim 6yaa dedim daha dur dört gün oldu dedi...:çok üzgünüm:

Back
X