• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 39 kırkların altına indik çok şükür.

aşkımla çok güzel bir hafta sonu geçirdik.

hiç doyamadım ama en azından hasret gidermiş olduk.

geriye kalan 39 gün daha kolay geçecek artık.

hatta bugün bitti bilehihoyyyt

darısı sevdiğini uzun süredir görmeyenlerin başına...

canım benm üzülme yemim ederimki siz böle anlatınca sanki benim askerimin başına gelmiş gibi üzülüyorum vallahi benimki şuan rahat ama komutan deişiyomuş yeni gelcek olan komutan çok kötüymüş benimde moralim bozuldu bugün konuştuktan sonra,ooof of çok özledim 6yaa dedim daha dur dört gün oldu dedi...:çok üzgünüm:

canım benim iyi niyetini öyle hissediyorum ki,çok teşekkürlera.s.
üzülmemek elde mi sanki o ordayken yaptığım herşey lüks geliyo bana
aşkım birçok şeyden mahrumken ben dışardaydım bugün mecburen
onsuzdum yine...:çok üzgünüm:

Selam kızlar,

Eşimin bugün izin bitmişti teslim olması gerekiyordu ancak cuma günü babamlara gittik belini incitti o da bacağına vurdu bacakları şişti lumbaljiymiş hastalığı doktora çıktı ve ne oldu dersiniz 15 gün rapor yazdı doktorrrrrrr

Selam kızlar,

Eşimin bugün izin bitmişti teslim olması gerekiyordu ancak cuma günü babamlara gittik belini incitti o da bacağına vurdu bacakları şişti lumbaljiymiş hastalığı doktora çıktı ve ne oldu dersiniz 15 gün rapor yazdı doktorrrrrrr

çok geçmiş olsun. hastalığın ne olduğu konusunda fikrim yok ama umarım ciddi değildir. ifade tarzından bu durumdan memnun olduğun sonucuna ulaştığım için de gözün aydın diyorum. tadını çıkar bir süre daha.

merhaba kızlar.bir gün daha bitiyor az kaldı.benim zeytinim yemin töreninden sonra hafta sonu dışardaydı.üşütmüş garibim.ya o hastayken dinlenmesine de izin yoktur sanırım.:(halsiz geliyodu sesi.sanki burda da ben hasta oldum onun gibi.5 pazartesi daha geçireceğim onsuz.çabuk geçse günler.

Selam kızlar,

gözün aydın mı desemmm geçmiş olsun mu desemmmm:jeyyar:
ikisini brden diyim :)

merhaba kızlar.bir gün daha bitiyor az kaldı.benim zeytinim yemin töreninden sonra hafta sonu dışardaydı.üşütmüş garibim.ya o hastayken dinlenmesine de izin yoktur sanırım.:(halsiz geliyodu sesi.sanki burda da ben hasta oldum onun gibi.5 pazartesi daha geçireceğim onsuz.çabuk geçse günler.

geçmiş olsun cnm askerine
malesef her zmn izin verilmiyo çok hasta olması lazım

bugün bi arkadaşının bacagında çatlak çıkmış aslında abartılck bişi diilmiş ama alçıya almışlar 15 gün istirahat almış

çok önemli birşey değilmiş kızlar ama dinlemesi gerekmiş bi süre.Doktor iyi birisiymişki asker deyince iyi hadi 15 gün yazalım dedi

çok önemli birşey değilmiş kızlar ama dinlemesi gerekmiş bi süre.Doktor iyi birisiymişki asker deyince iyi hadi 15 gün yazalım dedi

offfffffff bende istiyorum yaaaa benimkininde bitarafı şişsede gelse wallaaa eyy ya rabbim neler için yalvarır oldukk..ne hallere düştük duy sesimi rabbim yaa:Saruboceq:

offfffffff bende istiyorum yaaaa benimkininde bitarafı şişsede gelse wallaaa eyy ya rabbim neler için yalvarır oldukk..ne hallere düştük duy sesimi rabbim yaa:Saruboceq:

yazık kız.raporlu olacak kadar hastao lmasın.allah korusun:)aslında izinleri raporları yazan biriyle araları iyi olsa kolaylıkla izin alıp gelebiliyorlar:Dbende bir dayı vardı maşallah iki ayda bir bir hafta eşinin yanındaydı.askerliği hep böyle geçti.uzun dönemdi ama hep izinliydi.

Back
X