• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım acıyor ne kadar anlatmak istesemde size derdimi anlatamam.ne kadar çabalasamda hiçbir çaba anlatmaya yetmez özlemimi ....kimsesiz sahipsiz sokağa terk edilmiş sırılsıklam olmuş aç korkulu bi köpek gibiyim

canım ya.çok üzüldüm bu msjı görünce.keşke günlerini daha hızlı,daha sıkıntısız geçirebilmen için elimde sihirli bir değnek olsa.allah sabır versin.başlanmış bak yarıya gelmiş artık.çabucak geçsin.allah yardımcın olsun canım.bide nasıl elişleri yapıyorsun?

sağol canım inanın bana benim durumum sizlerden çok çok farklı ..böyle dediğime kızmayın nolur ama yaşamadan görmedn bilemezsiniz halimi.bi askerlik değilki derdim benim....keşke bi özlem olaydı derdim bi şekilde bastırırdım geçiştirirdim....ama çektiğim dert bir değil işte.ne diyodu dondurmam gaymak filminde sen bilirsin bir iki ben bilirim oniki .......aklına ne gelirse herşey çeyizlik dantel.kurdela nakışı.iğne oyası.havlu yazma aklına ne gelirse

gamzeciğim evli olupta eşlerinin askere gitmesi çok zor oluyor gerçekten.ben hiçbir zaman anlayamam bu duyguyu biliyorum.sevgilim sadece 3 aylık askerliğini benden uzakta yapıo ona ible üzülüyorum.senin durumunu hayal bile edemiyorum.birde yaşına baktım.çok gençmişsin sen.umarım herşey yoluna girer.ayrıca geçim derdinin senin üzerinde olması büyük bir zorlukmuş.ama sen üstesinden gelirsin allahın izniyle.
dantelelrini burda siteye keledinmi merak ettim canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...gun-fiyatlarla-el-emegi-goznuru-ceyizler.html

evet canım ekledim zaten sitede olmasa beş kuruşsuz kaldık walla siteden çıkıyo bikaç bişide yapıyorum.yoksa bizim burda falan alan eden yok.....evli olup askere yollamak çok zor aynı yatağı paylaşıyosun sabaha dek aynı sıcaklığı paylaşıyosun ve bu benim için vazgeçilmez bişeydi ama vazgeçmek zorunda kaldım.sonra dediğin gibi geçim derdi eve destek olmak sipariş geldiğinde günlerce hiç kalkmadan elişi yapıyorum bazen yemek yemiyorum yetişsinde başka siparişler gelirse alabileyim diye.ama bunların yanında daha birçok şey var tek bunlar değil hepsiyle başetmek çok ağır geliyor bi başıma belimi büküyor bazen çıldıracak duruma geliyorum.bazen amann boşver diyorum iyice arap saçına dönüyo herşey ozaman...inan bana bildiğiniz yada tahmin ettiğiniz şeylerin dışında başka sorunlarda var....ama hepinizden allah razı olsun dert ortaklarım sizlersiniz sizden başka kimseye anlatmıyorum hiçbişeyimi ...özlemimi sııntımı...daha eşim gitti gideli bi kişi bile üzüldüğümü ağladığımı görmemiştir asla zayıf gözükmem kimseye....bayılacak durumda olsam da dişimi sıkarım...sizlerden allah razı olsun allahım askerlerinize kazasız belasız kavuştursun inşallah

amin canım .cümlemizin sevdikleri sağsalim gelsin.dışardan pek gösterme üzüntünü ama içinede atma öyle.bizimle paylaş.birlikte paylaşalım sıkıntılarımızı.zaten anca biz anlarız birbrimizi.ayaklarımızda yere sğalam bassın ama.şimidlik ben kaçıyorum.iyi geceler sana ve herkese.

safak 40 kırşehir... şükürler olsun 40 larıda bitiriyoruz artık.... çok özledimmm :(:asigim:
kızlar sabredicez dayanıcaz ne kadar zor olsada yapacak birsey yok malesef bazen bazı seyler karsısında sadece sabredip zamanın gelmesini beklemek zorunda ve ozamana kadarda bize sunulanı yasamak zorundayız..... allah hepimizin ve askerlerimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

günaydım kızlaaar hihoyyyt
ben erkenciyim bugün işe gitcem uf yaa hiç gidesim yok valla ama napaşımm kafa dağalıyo hiç olmazsa ... Neyse gelince görüşürüz kendinize ii bakın...
ŞAFAK=390:dance:
,aman yarabbi ne günlere kaldık 390 güne bile sevinir oldum ama bunada şüküüüüüüüüürrrrrrrr...:teytey:

bu arada GAMZECİM sölemeden edemicem halini çok ii anlıyrum ve çok üzülüyorum önceki sayfalardada sana yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama anlıyorum seni üzülme demek çok anlamsız olucak o yüzden dayan diyebilyorum bi tek bitanem Allah yatdımcın olsun meleğim...:teselli:

bu arada GAMZECİM sölemeden edemicem halini çok ii anlıyrum ve çok üzülüyorum önceki sayfalardada sana yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama anlıyorum seni üzülme demek çok anlamsız olucak o yüzden dayan diyebilyorum bi tek bitanem Allah yatdımcın olsun meleğim...:teselli:

okudum canım sağol sana teşekkkür ettim sen okumadın herhalde.neyse dediğin gibi dayanmaktan başka çare yok canım.mecburum dayanmaya ...allah razı olsun beni düşündüğün için :teselli:

allahım şu sıkıntıları alsın üzerimizdennn kızlar ben çok üzülüorm sızler böle yazınca ya :(:(:( nolur güçlü olunnnn benım elımden gelecek bişey warsa yapmaya hazırımmm.......

110ric.jpg
:asigim:Özlediğimm gel artık:asigim:​

son 38 gün...

kırılma küsme sen yine bir şiir yaz
çok değil inan az kaldı az.
bu kadar erken susma biraz bekle
ağlama, ağlama gül biraz.

Back
X