• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

offf yaaa nasıl yapıyonuz bunu yaaa anlamadım gitti ben bilmiyorum biri banada anlatsın aso şimdi sen hem benim hemde balımın mesajını nasıl bikerede alıntı yapabiliyon ben yapamıyorum anca bi taneyi biliyom aylardır burdayım ama bilmediğim şey çok site kullanımı ile ilgili safım ben safff

gamzecim öyle iyi anlıyorumki:çok üzgünüm:ama şöyle düşün eşin dönünce evinizde allahın izniyle mutlu mesut yaşıycaksınız:asigim:ama biz:kızgın:geliceklerde evlenicezde nikahdı düğündü ewdi şuydu buydu ooff offf:dilcikar:kaydirigubbakcemile4 siz hazıra konucaksınız en zor kısmı atlatmışssınız ne güzel iştesositososito
senin kendi çapında yazdığın romanını yerim benkaydirigubbakcemile2o sanki hiç okumıycakmış gibi yazıyorum içimden ne geliyosa...kavga bile ediyorum orda onunla:))gelince vericem işallah,çok iyi oluyor kızlar kesinlikle askerinize şafak defteri tutmanızı tavsiye ederim:emir_bebek:rahatlıyorum aşkımı deftere yazdıkça moral oluyor bana hemde çok güzel bir hatıra bence

aynen öyle canım ya sanki o yanımdaymış gibi diyeceklerimi yazıyorum ,aramadığında sitem ediyorum:1rolleyes:artık gelince koynunda olurum birlikte okuruz:utangac::asigim:
canım sizin evlilik uzak mı?

ömrüm çok özledim ömrümmmm
atletlerini kokluyorum dayanamıyorum aşkım...sanki kapı çalacak geleceksin...
ah aşkımmm bitiyorum ben azalıyorum hergün
kokunu nasıl özledim allahımmmmmmmm teninin sıcaklığını nasıl özledimmmmmmmmmmmmm
allahımmmm sen koru ömrümüüü ona bişi olmasınnn
geçsin günler allahım nolursun geçsinnn deliriyorum bennn çok kötüyümmm :(

yapma böyle ama sen asker sözlüsüsün yakışıyomu sana böyle acizlik :oklava:

oyy gamzem benim anlatıyım bitanem hemen:)bacım bende yeni öğrendim, bakma böyle yaptığıma senden beterim,rep olayını bile yeni çözdüm:delphin:
alıntı yap yazan yer varya msjlarımızda,alıntı yapın yanında küçük kutuda mq yazıyor...mesela benden.balpareden ve zuzudan alıntı yapıcaksın dimi?önce benim msjımdaki alıntı yapmak istediğin yere mq ya basıyosun,ardından balparenin msjındaki cevaplamak istediğin yere mq basıyorsun,en son zuzunun msjına alıntı yap diyosun!onun msjına mq yapmıyorsun..yani sonlandırmak isteyince en sonki kullanıcının msjına alıntı yap diyorsun ve çoklu msj karşında:emir_bebek:

oyy gamzem benim anlatıyım bitanem hemen:)bacım bende yeni öğrendim, bakma böyle yaptığıma senden beterim,rep olayını bile yeni çözdüm:delphin:
alıntı yap yazan yer varya msjlarımızda,alıntı yapın yanında küçük kutuda mq yazıyor...mesela benden.balpareden ve zuzudan alıntı yapıcaksın dimi?önce benim msjımdaki alıntı yapmak istediğin yere mq ya basıyosun,ardından balparenin msjındaki cevaplamak istediğin yere mq basıyorsun,en son zuzunun msjına alıntı yap diyosun!onun msjına mq yapmıyorsun..yani sonlandırmak isteyince en sonki kullanıcının msjına alıntı yap diyorsun ve çoklu msj karşında:emir_bebek:

saol tatlım ya öğrenmiş oldum ben dea.s.

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

aynen öyle canım ya sanki o yanımdaymış gibi diyeceklerimi yazıyorum ,aramadığında sitem ediyorum:1rolleyes:artık gelince koynunda olurum birlikte okuruz:utangac::asigim:
canım sizin evlilik uzak mı?
GAMZE kıskan:icecream:bak alıntılarıma hehe:lepi:
zuzu bak yapma bacım böyle ama:kızgın:sözlün ağladığını bilse ne kadar üzülür..bunu hep söylüyorum bu topice geldiğimden beri:bizler onlara moral vericez,biz güçlü olup,iyi olucazki sevdiklerimize güç verelim,dualarımız ve güzel enerjimizle yanlarında olalıma.sşimdi yüzünü yıka ve içini bize dök ama ağlama!

balım biz zaten gönülden nikahlıyız ama belediye nikahı için askerliğinin bitmesi ve bnm diploma almam lazım:(

GAMZE kıskan:icecream:bak alıntılarıma hehe:lepi:
zuzu bak yapma bacım böyle ama:kızgın:sözlün ağladığını bilse ne kadar üzülür..bunu hep söylüyorum bu topice geldiğimden beri:bizler onlara moral vericez,biz güçlü olup,iyi olucazki sevdiklerimize güç verelim,dualarımız ve güzel enerjimizle yanlarında olalıma.sşimdi yüzünü yıka ve içini bize dök ama ağlama!

balım biz zaten gönülden nikahlıyız ama belediye nikahı için askerliğinin bitmesi ve bnm diploma almam lazım:(

anladım canım bi farkımız yok benim de atanmam lazım onun gelmesi lazım rahat 2 yıl var yani:çok üzgünüm:

zuzu cab-nım ağlama demiorum sana ağla ağlıcaksın elbette sonuna kadar böyle dayanıklı olcaz die bişi yok illaki yorgun düştüğümüz anlar ama mümküm olduğunca ii yönlerini görmeye çalışalım başka türlü dayanmak mümküm deil...:1no2:

sağ salim kavuşunda hepsi olur işallah...hakkınızda rabbim hayırlısını nasip etsin,balım şafaklarımız senle aynı gün biticek ne güzel ya:)bizden sonra başkaları devralıcak yerimizi ne güzel...
muhürlükaderim canını sıkma bu gün aramadıysa yrn arar,ama mutlaka arar birşey olmamıştır kötü düşünme canımın içi

annnamadım bennnn

öyle canım ama aramayınca çok kötü hissediyorum kendimi sesini duyunca moral depoluyorum bi gün biticek diyorum ama sesini duymadığım zaman işkence oluyo bana kolay deil hiç bak bu ayın 14 ünde beşinci senemize gircez bunca zamandır hiç ayrılmadık öle alışmışımki onudan bi iz olmayan bi gün düşünemiyorum ama malesef yaşıyorum...:çok üzgünüm:

ii geceler tatlım rüyanda askerine kavuşursun inşallah ben daha bi kere bile görmedim yaaa ufffff o daha özlememiş beni demekki gelmio rüyalarıma...
saçmalama olurmu öyle şey be:roflol:annemi gördüm bu sabah o beni evin içinde çokmu çzlüyo yani:)özlüyodur hayatım özlemez olurmu?görürsün işallah sağına yat,dualar oku ALLAHım bu gece askerimi rüyamda görmeyi nasip et de bakalım birde:1rolleyes:

Back
X