• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gamze eşin çok doğru söylemiş..mühürlü sende otur oturduğun yere:oklava:hayatım dişini sık sözünü dinle nişanlının olucak iş değil yapmayın böyle..gamze sende az daha sabret be gülüm gidiyim midiyim deme kız başınıza uslu durun ya aaa

benim deki yapalım dio valla ama benim engelim var:1no2:okulu bitirmiş olsam yapardım ama kendimi aileme eksik hissediyorum bu benim borcum gibi birşey..onlar ne emeklerle okutuyolar çünkü,diploma olmadan istemiyolar..haklılarda..ama bizim gönlümüzdeki hep o:(

evet canım okulunu bitir önce boşver bende çok istedim okumayıda olmdı işte...:çok üzgünüm: en büyük ve tek hayalim çocuk doktoru olmaktı çok ağladım beyaz önlüğe bakıpta ama olmadı işte kısmet napalım...:sm_confused::çok üzgünüm:

benim deki yapalım dio valla ama benim engelim var:1no2:okulu bitirmiş olsam yapardım ama kendimi aileme eksik hissediyorum bu benim borcum gibi birşey..onlar ne emeklerle okutuyolar çünkü,diploma olmadan istemiyolar..haklılarda..ama bizim gönlümüzdeki hep o:(

öyle canım tabi
ama 7 yaşındann beri yaa insaf
okul sınavlar diploma iş derdi derken kendimizi unuttuklaelaelaelaelae

neyse canlarım benim ben kaçıyım yarın sabah işe gitcem:çok üzgünüm:
size ii geceler dua edinde aşkitomu göriyim bende rüyamda:jeyyar: sizde görün inşallah sizde aşkımıda çok seviyorum ya ben gerçekten şafak bitene kadar deil ondan sonrada sizle görüşmeyi çok isterim çok sevdim çünkü çok kanım ısındı hepinize...:1hug: neyse kocamaaaaaaan öpüyorum hepinizi... aşkım bana böle derdi her gece ii geceler mesajının sonunda bi de bir sürü öpücük işareti koyardı peşine oooooooooooof of gene özledim bak:çok üzgünüm:

kpss var canım hazırlanıyorum okulu bitirmekle diplomayı almakla bitmiyo ki
yine sınavdelikafadulden
ay ALLAH yardımcın olsun..sınav diyince içime sıkıntı geliyo!benimde haftaya vizeler başlıyo öfff....mühürlü allah çocuğuna nasip etsin artık bakıcılığı sağlık olsun...kızlar fena takıldım size ya..ayrılamıyorum ama kısa bi süre ayrılıcam topicime birşeyler ekliycem..işim bitince tekrar dönerim aranıza

canım düşün ki gelmeleri onlar için de tehlikeli olabilir
büyük konuşmuş olmayayım da 23 gün erken gelmesini tercih ederim
o dayanabilirse gelme derim

evet canım haklısın bak bunu hiç düşünmedim onun gelmesi tehlikeli olabilir bunda sebep tutarım kendimi bak, sırf onun iyiliği için tutarım kendimi...

size ii geceler dua edinde aşkitomu göriyim bende rüyamda:jeyyar: sizde görün inşallah sizde aşkımıda çok seviyorum ya ben gerçekten şafak bitene kadar deil ondan sonrada sizle görüşmeyi çok isterim çok sevdim çünkü çok kanım ısındı hepinize...:1hug: neyse kocamaaaaaaan öpüyorum hepinizi... aşkım bana böle derdi her gece ii geceler mesajının sonunda bi de bir sürü öpücük işareti koyardı peşine oooooooooooof of gene özledim bak:çok üzgünüm:
allaha emanet ol canım..işşallah görürsün aşkını rüyanda dediğim gibi sağına yat dualar oku niyet et yaraında bize anlat,hadi bakalım marş marş istikamet yatakkaydirigubbakcemile2iyi geceler

ben çıkıym kızlar geç olmuş valla aşkım bekler uyusam ii olcak:asigim:
çok öptüm hepinizia.s.
askerlerinizi görün gece boyunca rüyanızda e mi:1rolleyes:

ya siz nereye neyleri nasıl ekliyosunuz ben onu anlamadım ayrıca hala daha şu rep meselesinide bilmiyorum ah cahil kafam ah nese şimdi kaçıyım bi ara öğrenirim sizlerden hadi öpüldünüz tekrar...a.s.

inşallah canım kopmayalım hiçkaydirigubbakcemile5
bak güzel şeyler düşün ikiniz hakkında öyle uyu sakın kötü bişey getirme aklına
ii geceler:1closedeyes:

ya siz nereye neyleri nasıl ekliyosunuz ben onu anlamadım ayrıca hala daha şu rep meselesinide bilmiyorum ah cahil kafam ah nese şimdi kaçıyım bi ara öğrenirim sizlerden hadi öpüldünüz tekrar...a.s.
ben yarın öğretirim hayatım..hadi balım sanada iyi geceler..yrn buluşuruz benimde gözler kaydı..banım geçti die suyunu çıkardım saatlerdir görmemişin banı kalkmış hesabı:)valla kaçtım hepiniz ALLAHA emanet olun

kızlaaaar günaydın hepinizeeea.s. inşallah harika bi gün geçirirsiziz, inşallah askerlerimiz arar ve tadı damağımızda kalcak bi muhabbet kurarız aşklarımızla...:Saruboceq:
ben şimdi kaçoyorum işe gitmem lazım akşama görüşürüz inşallah öptüm sizi:1hug: bu arada aşkımı rüyamda gördüm kızlar biraz tuhaf bi rüyadı ama olsun onu gördüm ya sonunda rüyamdada olsa varsın rüyam acaip olsun...sırnaşık şey

yaaa ben gündüz 100 kere giriyom topikte hareket yok ama gece yarısından sonra nasıl bir hareket var burada yaa. ben oynamıyom yaa. msn de bitek balparemle konuşuyorum o kadar hain kızlar gece kuşlarıı nolcakkk sohbetleri koyu bende siz dertleşirken yatakta uyuyamıyordum alacağınız olsun:(((((
mehtap :30
45 günü gerimizde bıraktık çok şükürr

Back
X