• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla balpareme sonuna kadar katılıyorum.
insan bunalıma girer bunları dinledikçe.
daha çıstak çıstak şeyler yok mu yerimseniben
sarissa cım zaten arabesk-fantazi topici ama ben o sayfada asker şiir ve şarkılarını ekledim,dinlemeyn varsa dinlemek istermi die?uğur aslan şiirini zaten dinliyemiyorum o çok daha farklı..şehitlerimizi hissediyorum ve kötü oluyorum..ama şafak kaçta askerim,ve dier asker parçalarını belki dinlemediyseniz fikriniz olsun die şeyettim:delphin:

sarissa cım zaten arabesk-fantazi topici ama ben o sayfada asker şiir ve şarkılarını ekledim,dinlemeyn varsa dinlemek istermi die?uğur aslan şiirini zaten dinliyemiyorum o çok daha farklı..şehitlerimizi hissediyorum ve kötü oluyorum..ama şafak kaçta askerim,ve dier asker parçalarını belki dinlemediyseniz fikriniz olsun die şeyettim:delphin:

sağol canım emeğine sağlık.
herkesin zevki farklı tabii.
ama ben hiç özellikle oturup asker şarkısı dinlemedim.
o nedenle bahsettiğin şarkıları gerçekten bilmiyorum. tavsiyeni dikkate alacağım tabii.
okuldaki arkadaşlar da sağolsunlar beni görünce "asker yolu beklerim"i söylemeye başlıyorlar.

birinci butunda EDıT ikinci butonda ALINTI YAP üçüncü butonda MQ dördüncü butonda HIZLI YANIT yazıyo...benim mesajımın altında tüm bunları görüceksin..saymaya başla..3.üncü butona bir kez tıkla,aynı işlemi 3 kişiye daha yap...5.inci kişiye sadece alıntı yap yani.2.inci butona tıkla..gelişmiş cevaplamada tıkladığın butondaki mesajları görüceksin..hepsine istediğin cevabı ver şimdi

öpüyorum hepinizi çok....
iyi geceler kızlar...
rabbim tüm askerlerimize yardım etsin.yatarken dua etmeyi unutmayın:)

iyi geceler unutmayız merak etme sende sıkma canını artık allah rahatlık versin

kafamçokkarıştı..yazıyo!bak alıntı yap yazısını görüyomusun onu söyle bana

görüyoz lennnn

birinci butunda EDİT ikinci butonda ALINTI YAP üçüncü butonda MQ dördüncü butonda HIZLI YANIT yazıyo...benim mesajımın altında tüm bunları görüceksin..saymaya başla..3.üncü butona bir kez tıkla,aynı işlemi 3 kişiye daha yap...5.inci kişiye sadece alıntı yap yani.2.inci butona tıkla..gelişmiş cevaplamada tıkladığın butondaki mesajları görüceksin..hepsine istediğin cevabı ver şimdi

len ben mQ yi no görüyom mQ arıyom deli gibi alah beni netmesinnn inş olmuştur yoksa beni yılın aptalı ilan edecenizz laelaelaelaelae

oldu walla yawwww sağol gızzz kimbilir bilmediğim neler var daha .aslında bu alıntı olayını görüyodum başından beri önemsemedim sormadım kimseye sorsaydım şimdiye kadar öğrenirdim

Back
X