- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #3.081
aso ben bunları dinlesem noolurum canım yaa
depresyona girerim herhalde![]()
eevet yaa bende walla kafam gider walla deli gibi ağlar dururum sabaha dek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aso ben bunları dinlesem noolurum canım yaa
depresyona girerim herhalde![]()
sarissa cım zaten arabesk-fantazi topici ama ben o sayfada asker şiir ve şarkılarını ekledim,dinlemeyn varsa dinlemek istermi die?uğur aslan şiirini zaten dinliyemiyorum o çok daha farklı..şehitlerimizi hissediyorum ve kötü oluyorum..ama şafak kaçta askerim,ve dier asker parçalarını belki dinlemediyseniz fikriniz olsun die şeyettimvalla balpareme sonuna kadar katılıyorum.
insan bunalıma girer bunları dinledikçe.
daha çıstak çıstak şeyler yok mu yerimseniben
yavrum çok kolay ya..hadi bidaha deneyelim..alıntı yapmayı biliyosun dimi?alıntı yap yazan yer varya,onunsağında küçük kutuda mq yazan butona tıkla..4 kişiden alıntı yap ve en son benim msjımı alıntı yap..mq yapma hadi görim seniıııhh ıhhh öğrenemedimmmmmmmmm
silmiycemsen hala şu alıntı yapma işini öğrenemedinmi?
benim bünye bağışıklık yaptı,ilaç gibi geliyor banasositososito
la ben şimdi bişeymi dediniz dedimlen aso beni gızdırma zatiii gitmiş kafam walla biz kötü bişi demiyoz bacım iyi etmişin hata çok güzel olmuş topiğin
la ben şimdi bişeymi dediniz dedim
kafamçokkarıştı..yazıyo!bak alıntı yap yazısını görüyomusun onu söyle banatamamda bende mg yazmıyoki yaaaa yokkk hiç biyerdeee
sarissa cım zaten arabesk-fantazi topici ama ben o sayfada asker şiir ve şarkılarını ekledim,dinlemeyn varsa dinlemek istermi die?uğur aslan şiirini zaten dinliyemiyorum o çok daha farklı..şehitlerimizi hissediyorum ve kötü oluyorum..ama şafak kaçta askerim,ve dier asker parçalarını belki dinlemediyseniz fikriniz olsun die şeyettim![]()
öpüyorum hepinizi çok....
iyi geceler kızlar...
rabbim tüm askerlerimize yardım etsin.yatarken dua etmeyi unutmayın:)
kafamçokkarıştı..yazıyo!bak alıntı yap yazısını görüyomusun onu söyle bana
birinci butunda EDİT ikinci butonda ALINTI YAP üçüncü butonda MQ dördüncü butonda HIZLI YANIT yazıyo...benim mesajımın altında tüm bunları görüceksin..saymaya başla..3.üncü butona bir kez tıkla,aynı işlemi 3 kişiye daha yap...5.inci kişiye sadece alıntı yap yani.2.inci butona tıkla..gelişmiş cevaplamada tıkladığın butondaki mesajları görüceksin..hepsine istediğin cevabı ver şimdi