• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen yaz hele aso ne şarkılar var bildiğin ama ayrılıklı olmasın ayrılılı olsunda sonu kavuşmalı olsun aman ne bilim bergen var senin topikte onu gördüm elimde duran fotoğrafın diyo çok güzellll sonundada sense hala anlayamadın diyo herşeyi mok ediyo walla yawww sonu öyle bitmesin ama sevgi dolu olsun aynı ben gibi ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhh

benden de bu kadar kızlar...
size keyifli sohbetler.
görüşmek üzere. Allah rahatlık versin.
bir günü daha bitirmiş olduk ne güzel.
ben şimdi kalan şafağımı yazıp sizin moralinizi bozmayayım.
içimden saydım:)
öptüm şekerler...

yaz sarissa yaz bacım benim hoşuma gidiyo çünküüüüüüüüüüüüüüüü popona tepüğü vuracağım için keyifleniyorum hehehehehe sıra bana geliyo hiç keyfim kaçmıyo tersine keyften 4 köşe oluyom sizin şafaklar azaldıkça az kaldı popna sağlam bi tepük yiycennn hehehehehehe

sen yaz hele aso ne şarkılar var bildiğin ama ayrılıklı olmasın ayrılılı olsunda sonu kavuşmalı olsun aman ne bilim bergen var senin topikte onu gördüm elimde duran fotoğrafın diyo çok güzellll sonundada sense hala anlayamadın diyo herşeyi mok ediyo walla yawww sonu öyle bitmesin ama sevgi dolu olsun aynı ben gibi ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhh
süpersin gamze ya:lepi: o zaman size kesinlikle şunu öneririm..murat kurşun..ALLAHIM CANIMI ALMASIN...
bak nakarat böyle: gece sana sarılıp yatmadan,sabaha senle uyanmadan,senden bebeğim olmadan ALLAHIM canımı almasın..baştan sona dinlemek lazım güzeldir ben çook seviyorum...emrahtan bir can iki sayılamaz bizi kimse ayıramaz,tudanya canımdan can iste ömrümden ömür şimdilk bunlar geldi aklıma

kızlar topik en şen halini yaşıyo yaahihoyyyt

sen daha şenlik görmedin yaaa taaa eski sayfaları görsen şenlik ettik baya bugün ne ki .....benim kafam yerinde değel hiç walla keyfim yerindeyken gelin bana gülmekten kırılırsınız ama nasılsa burdayız hepümüzde bigün denk gelirsiniz elbette laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

yaz sarissa yaz bacım benim hoşuma gidiyo çünküüüüüüüüüüüüüüüü popona tepüğü vuracağım için keyifleniyorum hehehehehe sıra bana geliyo hiç keyfim kaçmıyo tersine keyften 4 köşe oluyom sizin şafaklar azaldıkça az kaldı popna sağlam bi tepük yiycennn hehehehehehe

çabuk vur lütfen:) bayılıyorum zaten senin o donu düşüklere:roflol:

yazayım bari 36:teytey:

hoşçakalınnnn....

benden de bu kadar kızlar...
size keyifli sohbetler.
görüşmek üzere. Allah rahatlık versin.
bir günü daha bitirmiş olduk ne güzel.
ben şimdi kalan şafağımı yazıp sizin moralinizi bozmayayım.
içimden saydım:)
öptüm şekerler...
ALLAHa emanet ol bitanem..sende moralini bozma..geçicek bu günler..beraber aşıcaz bunları..ii uykular

süpersin gamze ya:lepi: o zaman size kesinlikle şunu öneririm..murat kurşun..ALLAHIM CANIMI ALMASIN...
bak nakarat böyle: gece sana sarılıp yatmadan,sabaha senle uyanmadan,senden bebeğim olmadan ALLAHIM canımı almasın..baştan sona dinlemek lazım güzeldir ben çook seviyorum...emrahtan bir can iki sayılamaz bizi kimse ayıramaz,tudanya canımdan can iste ömrümden ömür şimdilk bunlar geldi aklıma

murat kurşunmu söylüyodu onu yaaa eşim karstayken yaklaşık 2 ay önce kadar son nete çıkışında nette görüşürkene kafede bu şarkı çalıyodu çok hoşuma gitti kim söylüyo dedim söylemedi (kavgalıydık çok beter kavga ettiydik....allahım o günü göstermesin hiç birdaha ömrümden ömür gitti walla o gün)inat etti demediydi kimin söylediğini
emrahı biliyorum dinlerim o şarkıyı zaten tüdantada var sağol bacum aklına geldikçe yaz olamı??

sen daha şenlik görmedin yaaa taaa eski sayfaları görsen şenlik ettik baya bugün ne ki .....benim kafam yerinde değel hiç walla keyfim yerindeyken gelin bana gülmekten kırılırsınız ama nasılsa burdayız hepümüzde bigün denk gelirsiniz elbette laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

baya kişi gördüm de bi an canım o yüzden dedim
ben ilk defa gördüm bu kadar kişiyi bi anda napım çok geldi:utangac:
inşallah canım bize bak da moral bul şafak karanlık bizde :delphin:

çabuk vur lütfen:) bayılıyorum zaten senin o donu düşüklere:roflol:

yazayım bari 36:teytey:

hoşçakalınnnn....

evet yaaa onlar hem şafağa popo gösteriyolar bitti artık die hemde bana poplarını hazırlıyolar sırası gelen açıyo popoyu ben atıyom tepüğü sen açıcan gelcek aya bende büyük keyüflen tepücem walla sositososito:teytey::dance:

Back
X