• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

murat kurşunmu söylüyodu onu yaaa eşim karstayken yaklaşık 2 ay önce kadar son nete çıkışında nette görüşürkene kafede bu şarkı çalıyodu çok hoşuma gitti kim söylüyo dedim söylemedi (kavgalıydık çok beter kavga ettiydik....allahım o günü göstermesin hiç birdaha ömrümden ömür gitti walla o gün)inat etti demediydi kimin söylediğini
emrahı biliyorum dinlerim o şarkıyı zaten tüdantada var sağol bacum aklına geldikçe yaz olamı??
evet gülüm murat kurşun söylüyo..amin bacım işallah yaşamassınız bidaha:Saruboceq:bizde askere gitmeden önce küstük ben barışmadım bu seferde benim inadım tutmuştu ama geldi geçti çok şükür..rabbim banada o günleri yaşatmasın..yaşıyan bi ölüydüm resmen!!aynı şekilde oda öyleydi..aman ayrılık yaşatmasında rabbim..zor valla:çok üzgünüm:
tamam hayatım yazarım hatta topiğimede eklerim hemen girip dinlersin kolay olur senin için

kızlar ıyımısınızzzzzzz ?????? askerlerınız aradımı ınsallah ıyılerdır :( ben yasın okudum yolladım butun askerlerımıze

allah kabul etsin bacım ağzına yüreğine sağlık aramadı benim enik :mymeka:ama iyidir ya nöbettedir yada dağdadır arayamamıştır yarın arar :içelim:

ah canım ah bende öyleydim ama geldiğinin ertesi günü başladım ağlamaya bi daha nası göndericem die...:çok üzgünüm:

sorma canım ya!zaten benimkiylede konuşuyoruz nası kopucaz diesenağlama
kızlar ıyımısınızzzzzzz ?????? askerlerınız aradımı ınsallah ıyılerdır :( ben yasın okudum yolladım butun askerlerımıze
ALLAH kabul etsin cimcimem,benimki arıyo ama çok yoruluyo aşkım:(
ben de canım ya hihoyyyt
ama ümmü doğru diyo gidiceni düşününce de kötü oluyorum şimdiden
balım,bizimkileri yolcu ettiğimiz günü düşünemiyorum senle:bbo:burda ağlaşıcaz artık bacımsenağlama

kızlar ii geceler walla sohbetınıze doyum olmuo darıldım wlalla neyse bı hg dıınız bıle demedınız yanı

anaammmmmmmmmm topik kalabalık olunca sıra gelmiyo bacım yaaaa bak ümmü girdi kaç dk oldu anca hoşgeldin dedim sana yazacaktım walla sıra anca geliyo anam burdaki garılara cevap yetiştiremiyorum yaaaa kırılma nolr yaa:Saruboceq:

Back
X