• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ulen iyki öğrendin bunuda he artis:roflol::roflol:
kız bak bu benim lafım aşkıma ben derim hep didiyom die nie dedinki şimdi böyle ya mafettin benisenağlamasenağlamasenağlama
şenizgitme gülüm benim kal biraz daha:1hug:

napim kızım laf size mi tapulu bizde öyle konuşurz hep hatta yanımızda olup görsen konuşan biz değilde küçücük çocuklar dersin kazık kadarız ama bi görsen 3 yaşında çocuk gibi konuşuruz ikimizde hep (aramızda tabi odamızdaaaaa) men çeni çeviyom hemde gocaman çeviyom ....çen meni hiç bıyakma olamı?-hiç bıyakamıyım men çeni gibi .........

Siz bana demediniz ama ben size diyim iii geceler hepinze görşrüz uyuyup gözlerimi dinlendirmem kafamı toplmam lazım eğer uykusuz olursam elişlerimi yapamıyorum sonra..o yüzden sabahtan beri gözüm başım kaydı walla yapa yapa aralıksız şimdi kafamı gözümü dinlendirmem lazım ....iyi geceler herkeşlere......yaaaa raaabbiiiiiimmm burdaki garıların hepsinideee askerleriylen buluştur rüyalarında .....hasret gidersinler sarılsın koklaşsınlar rüyalarındaaaaa..amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sırnaşık şeyamiiin canım inşallah hepiniz görün ama güzel görün artık ya böyle yazınca siz içim daraldı valla güzel şeyler düşünelim hep olur mu hayra yorun rüyalarınızımirmirmirmir

Siz bana demediniz ama ben size diyim iii geceler hepinze görşrüz uyuyup gözlerimi dinlendirmem kafamı toplmam lazım eğer uykusuz olursam elişlerimi yapamıyorum sonra..o yüzden sabahtan beri gözüm başım kaydı walla yapa yapa aralıksız şimdi kafamı gözümü dinlendirmem lazım ....iyi geceler herkeşlere......yaaaa raaabbiiiiiimmm burdaki garıların hepsinideee askerleriylen buluştur rüyalarında .....hasret gidersinler sarılsın koklaşsınlar rüyalarındaaaaa..amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi geceler canım sanada inş. güzel bir şekilede görürüz askerlerimizi allah rahatlık versin
mavi yeşil şu an yeni doğmuş cıbıldak bir bebe gözüküyo:ecrin_bebek:gamze yazdım bacım görmedin demek..
aso canım sağol ama bende hala düzelmedi avatarımı değiştirdim hala olmadı neyse teşekkürler tatlım cevabın için

kızlar herkez kaçıyo demek..bende gidiyim kendi topiclerime bari:CüvCüv:hepinize iyi geceler ALLAH tüm askerlerimizi korusun sevdiklerimizide çabucak kavuştursun aminnn..

napim kızım laf size mi tapulu bizde öyle konuşurz hep hatta yanımızda olup görsen konuşan biz değilde küçücük çocuklar dersin kazık kadarız ama bi görsen 3 yaşında çocuk gibi konuşuruz ikimizde hep (aramızda tabi odamızdaaaaa) men çeni çeviyom hemde gocaman çeviyom ....çen meni hiç bıyakma olamı?-hiç bıyakamıyım men çeni gibi .........
yok la alıntı yaptın ya çoklu ona dedim ben iyki öğrendin die..allah ağız tadı versin..anlıyorum merak etme:)neyse ben şimdi başlarsam örnek vermeye:roflol:ay aşk güzel be kızlar:asigim:ya çok ölzedim beesenağlama..olm hadi yat sende şaşı olucaksın bea!allah rahatlık versin gülüm benim..müşterin bol olsunki eşine para yolla bol bol emeklerine sağlık öpüyorum seni

delikafaduldenyasakkelimesırnaşık şey süper güldürdün beni bu satte allahta seni güldürsün emi

iyi geceler canım sanada inş. güzel bir şekilede görürüz askerlerimizi allah rahatlık versin
aso canım sağol ama bende hala düzelmedi avatarımı değiştirdim hala olmadı neyse teşekkürler tatlım cevabın için
mavi yeşil şu anda avatarında askerin var arabamı ne kullanıyo düzelmiş yani bebek yok

ŞAFAĞIMIZ =======>>>> 27

kaydırıkubbak cemileler darısı basınıza amin deyin bakayım :))

listede safagin 26 yaziyor kiz fisfisfis eger 26 Eskisehirse gel sirtima alayim seni şakkıdı askimin memleketi benimde trde yasadigim yerr kaydirigubbakcemile3

listede safagin 26 yaziyor kiz fisfisfis eger 26 Eskisehirse gel sirtima alayim seni şakkıdı askimin memleketi benimde trde yasadigim yerr kaydirigubbakcemile3

gece 12den sonra düsüyorlardır arkadaslar ondan yoksa sen benim safagımı sasırdıgımı mı ima ediyorsun hıh söyle bakayım :))) ben saat hesabı yapmıyorum isimi garantiye alıyorum gece 12den sonra degil sabah gözlerimi acınca düsüyorum şafaktan :)

süpersin gamze ya:lepi: o zaman size kesinlikle şunu öneririm..murat kurşun..ALLAHIM CANIMI ALMASIN...
bak nakarat böyle: gece sana sarılıp yatmadan,sabaha senle uyanmadan,senden bebeğim olmadan ALLAHIM canımı almasın..baştan sona dinlemek lazım güzeldir ben çook seviyorum...emrahtan bir can iki sayılamaz bizi kimse ayıramaz,tudanya canımdan can iste ömrümden ömür şimdilk bunlar geldi aklıma

Murat kurşunun ALLAHIM CANIMI ALMASIN şarkısına bayıldım plak takıldı devamlı dinliyorum sağol:lepi:

şfk:37 kastamonu :nazar: tenın kokusunu özledımmmm sevgilim gül kokulum :asigim: kastamonuya selam olsunnnnnn delikafadulden yaaaaa aşkııııııım artık gel nolurrrrrrr :1hug:

KAstamonu benim memleketim cnm bendende selamlar olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar ıyımısınızzzzzzz ?????? askerlerınız aradımı ınsallah ıyılerdır :( ben yasın okudum yolladım butun askerlerımıze
Aşgumla akşam konuştum iyim dedi, havalar düzelince görevleri çoğaldı devamlı intikal senağlama Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:
N€RGİS;6196242 .!.:
mehtap 29
safak 408
günlerim cok kötü geciyo ve ben cook yalnızım yeter artık dayanacak gücüm kalmadı en azından ara bi ya

Tatlım sıkma canını geçici bu günler senin dayanacak gücün kalmadıysa askerdeki sevdiğine nasıl güç vereceksin o daha kötü olur sen böyleykenmirmirmirmir

Back
X