- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #3.321
şafak 34 istanbul
bu günler gelirmi diyordum hayal gibiydi geldi ama ben mutsuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak 34 istanbul
evet haklısın öyle gurur verici bi durumki bu anlatamam bunu bilincindeyim zaten, bi arkadaşım var evli haftaya cuma doğum yapıcak onun kocasıda bebeği üç aylıkken bırakıp gitcek askere evdeki kadın için o kadar zor olmaz belki çocuğun meşakkatinden ama o çocuğun askerliği ölüm olcak çocuğa Allah yardımcılarımolsun çok zor bide en güzel zamannda bırakıp gitcek ne acı bi durum...
sağol canım cümlemize :saruboceq:
gamzegazelcım su safk sayrı nerden buldun ya bana bı anlatrmısn
şafak 34 istanbul
neden mutsuzsun bak ne kadr az kaldı dvremsın galıba sen 88 1 sın sanırm
offffffffffffff uleenn offfff benim enikte 88/1 gidecekti geçen yıl şubat ayında bekliyoduk kağıdı gelir die gelmedi mayısta bekledik gelmedi devlet ağustosta anca yolladı ümidi kestiydik galii benim eniği askere almayacaklar diyodum artık.......88/1 gitmiş olsaydı şimdi bende son 1-2 ayımda olacaktım yaaa......böyle 224 olmayacaktı offffffffffffffff
şafak 322
mehtap 38
allahım geçmio günler ya geçmio yazda geldisenağlama herkes sevgilisiyle el ele kol kola gezio biz ancak uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakıoz
su gibi geçsin zaman allahım yaaaa...
hepimiz bir an önce kavuşalım yaa ....
off allah sabır versin yaa benim konuşamamak gibi bi sorunum var ne konuşsam bilmiyorum akşama kadar çalışıyorum anlatıcak bişeyim olmuyo o yüzden konuşmalarımız pek güzel geçmio yani ona moral vercek gibi olmuyo naapabilirim sizce çok düşünüyorum bunu bana bi akıl verin...
off Allah sabır versin yaa benim konuşamamak gibi bi sorunum var ne konuşsam bilmiyorum akşama kadar çalışıyorum anlatıcak bişeyim olmuyo o yüzden konuşmalarımız pek güzel geçmio yani ona moral vercek gibi olmuyo naapabilirim sizce çok düşünüyorum bunu bana bi akıl verin...
sız baya bı beklemısınz bıe anıdan haber geldı tesadufen esımın amcasını oglu gtmıs sulusnu almaya orda esımın sulusnu grmus geldı bıze soyledı bız sok sok sok olduk acayıp bı duyguydu yaa 15 gun sonra gıttı pat dıye
Şafak 322
Mehtap 38
Allahım geçmio günler ya geçmio yazda geldisenağlama herkes sevgilisiyle el ele kol kola gezio biz ancak uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakıoz
Su gibi geçsin zaman allahım yaaaa...
hepimiz bir an önce kavuşalım yaa ....
aminnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyo bacım inşallah o günler biede gelecek
telde ağlıyor olsan bile güleceksin.onun sesini duyduğun anda sinirden çatlasanda sıkıntıdan patlasanda neşeliymiş gibi konuşacaksın....onun sevdiği şeyleri söyleyeceksin...sonra güleceğini düşündüğün espiriler yapabilirsin....ben diyorumki mesela len enik sen orda kal gelme böyle iyiymiş walla başıboş keyfim iyi benim gelip bozma diyom...oda şaka ettiğimi biliyo tabi avcunu yalarsın çok alışma rahata diyo güülüyozz hep ...böyle şaka yaptığını anlayacak şeyler söyle benim dediğim gibi deme sakın biz evliyiz anlarız ama seninki yanlış anlayabilir bide daha yeni gitti anlamayabilir şka olduğunu benim dediklerim gibi değilde gülmesini sağlayacak bikaç söz işte canım
evt onların bızden daha cok moale ıhtıycları var sonucta onlar orda yanlız bızm yanımzda alılerımız zor durumda basımızı yaslıck sevdıklerımz var onlar oyle deyıl ıste huznumuzu sıtresımızı hastalıklarımızı bıle yansıtmayalım onlara ben bebgımın hastalılk larını faln soyelmıyorum esıme sonucta o uzakta elınden bısy gelmz ne dıye uzulsun dımı ama
neden mutsuzsun bak ne kadr az kaldı dvremsın galıba sen 88 1 sın sanırm
günler azalıyor diye çok mutluyum ama sağlık problemlerim çıktı o yüzden mutsuzum.bana bişey olsa yine üzülmem ama hemen bebek istiyoruz ve bugün problem çıktı aşılamayacak bir problem değil ama çok üzüldüm
kızlar ben gidiyorum kusura bakmayın hiç keyfim yok yatıyımda bitsin artık bugün hemen yarın olsun oda bitsin hadi size ii geceler siz seviyorummm...:a015: