- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #3.421
günaydın herkese sabah muhammedim aradı o uyandırdı azönce beni telefonla....dün patlayıcıları onlar bulmuş...taaa tunceliden bingölün eteklerine kadar yürüdük hiç durmadan dedi...3 gün bayunca...komutan ya kelle alıcaz yada vericez demiş başka yolu yok demiş...bizi gözden çıkarmışlardı nolursa olsun demişlerdi dedi...illla teröristleri bulucaz illa bi çatışmaya giricez die hırslandı komutan dedi....ama kimse çıkmadı karşımıza bize hazırlanmış 45 kilo patlayıcıyı sonanda farkettik dedi.....gece zaten öldüm dirildim ama sabah sesini duydum allaha şükürler olsun..yarın gene gideceklermiş operasyona
gamzeciğim çok byük geçmişler olsun sana...
benim ahmetimde gaziantepte bomba ihbarına gitmişlerdi. aynen senin anlattığın gibi gerçekleşmişti olaylar... ama ben çok fazla kızıyorum komutanların kelle vercez lafına...
bomba için uzamanlar ne güne duruyor.. askerde doğru dürüst eğitim vermiyorlar hem uzaman çagırmıyorlar hemde bizim sevdiklerimizi illahki kelle verceksiniz diye oralara kadar gönderiyolar. nekadar mantık dışı bu tür şeylere okadar kızıyorum ki. hani asker diye ölmek zorunda sanki...