• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu arada bütün türk milletini başı sağolsun bnm erkek arkadaşımda şırnakta asker allah hepsini korusun.
gamzecim tvde haberleri izlerken hemen sen geldin aklıma allah eşinide bütün askerlerimizede korusun cnm allah sana sabır versin dualarımız onlarla senağlama

canım benim allah yardıcınız olsun doğuda askerleri olanlar için çok daha zor bu bekleyiş korku dua edicez arkadaşlar herberaber şu anda onların en çok ihtiyacı olan dua

ii olmaya çalışıorum cnm yaa herkes kötü bu ara haberler kötü baksana şehit haberleri var o kadar zor ki allah hepsini korusun cnm sen nasılsın iimisinnn...

bende ii olmaya çalışıyorum ama pek mümküm olmuyo bende korkmaya başladım benimkide doğuda ya onlarda başlarsa tatbikata die çok korkuyorum gamzeyi gördükçe içim gidiyo zaten..

tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın. Rabbim ailelerine sabır versin.
asker yolu bekleyenlerede sabır versin bunları duydukça gördükçe gerçekten bekleyenlerinde sabra ihtiyacı var.
tüm askerlerimiz sağsalim ailelerine kavuşsun inşallah.

bende ii olmaya çalışıyorum ama pek mümküm olmuyo bende korkmaya başladım benimkide doğuda ya onlarda başlarsa tatbikata die çok korkuyorum gamzeyi gördükçe içim gidiyo zaten..

vandaydı dimi seninkide cnm allah hepsini korusun valla bende haberleri izleyince hemen gamze geldi aklıma çok zor allah sabır versin ...

AMİN canım..dualarımızı eksik etmiyelim..nolur güçlüol sende bitanem

evet cnm güçlü olmak zorundayz ama bazen insanın isyan edesi gelio yeter artık bu kadar insanın canı yanıo ocağı sönüo yazık gencecik fidanlar gidio hayatının yaşanıcak en güzel çağında şerefsiz bi kurşunla yok oluo... senağlama

selam balım..saymıycam çünkü tadım yok..doğudaki mehmetçiklerimizi düşünüyorum..gamzede aklım..tadım yok yani..yoksa sorun yok benimkiyle merak etme hayatım

selam canım benim.askerin nasıl iyileşti mi?
iki gündür fenayım ben de.şehitlerimiz kuzu ya daha 21 yaşındalar
Allah ailelerine sabır versin
yakında mehmetin de yeri belli olcak çok tedirginim

şehitlerimize ithafen:
sehitti9.jpg

Evetr hilalcim haklısın hayatlarının baharında harcanıp gidiyolar ya düşünüyorum acaba o şahitlerin bizim gibi sevdikleri varmıydı kendimi o konuma koyuyorum, offfffffffff ne acı ne acı Allahım sen yaşatma yaşayanlara bo bol sabır ver bi düşünsenize kızlar yaa...:çok üzgünüm:

selam canım benim.askerin nasıl iyileşti mi?
iki gündür fenayım ben de.şehitlerimiz kuzu ya daha 21 yaşındalar
Allah ailelerine sabır versin
yakında mehmetin de yeri belli olcak çok tedirginim

iyileşti balım saolasın..iğne falan oldu..onlarda bu güne kadar yapmadıkları eğitimleri görmüşler,,anlattı birşeyler..üzülme ama belki gideriz dio doğuya..canım çok sıkılıyo..dua edelim..aslanlar gibi gidicez doğuya gerekirse dio..ona bile gamzeden bahsettim..zaten tv de görünce ben direk 'GAMZE':1shok:oldum:(

kızlar herkese teşekkür ederim beni düşünüyosunuz sevildiğimi değerimin olduğunu bilmek çok güzel ama yeter artık nolur bunlardan bahsetmeyin artık ...nerde durduğumu naptığımı bilmiyorum zaten evde deliler gibi bi oyana bi buyana dolanıp duruyorum.bazen tv yi açıyorum haberler ve şehitler operasyonlar kapatıyorum pc yi açıyorum burda şehit muhabbetleri...kafamı beynimi dağıtasım geliyo ..canım yanıyo....nolur artık konuşmayalım...bunları konuştukça canım dahada çok yanıyo.aklımadan onsuz kallma korkusu gitmiyo hiç bunları duydukça....burda bitsin artık bu konuşmalar nolur eskisi gibi şafakları yazalım başka muhabbetler edelim

kızlar ugrayım dedım de artıkkk hıc tadım yok :( buraya grınce daha çok üzülüorm .... ınsallah askerlerınız sag salım gelır ve mutlu olursunuz... bızımde 34 gun kalmıstı kavuşcaz dıodum ama nasip deilmiş......

kızlar herkese teşekkür ederim beni düşünüyosunuz sevildiğimi değerimin olduğunu bilmek çok güzel ama yeter artık nolur bunlardan bahsetmeyin artık ...nerde durduğumu naptığımı bilmiyorum zaten evde deliler gibi bi oyana bi buyana dolanıp duruyorum.bazen tv yi açıyorum haberler ve şehitler operasyonlar kapatıyorum pc yi açıyorum burda şehit muhabbetleri...kafamı beynimi dağıtasım geliyo ..canım yanıyo....nolur artık konuşmayalım...bunları konuştukça canım dahada çok yanıyo.aklımadan onsuz kallma korkusu gitmiyo hiç bunları duydukça....burda bitsin artık bu konuşmalar nolur eskisi gibi şafakları yazalım başka muhabbetler edelim

hoşgeldin canım benim tamam canım kapandı artık bu muhabbetler nasılsın canım naapıyosun...

benim şafak 199 oldu muhammedim izne gelemeyeceğini söyleyip duruyodu izinleri düş diyodu ama ben düşmöemiştim belki gelir die o önden ben arkadan sayıyoduk.bugün düştüm izinleri izne gelemez durumlar böyleyken ümidim kalmadı düştüm işte 199 oldu şafak aslında 222 olacaktı..aradığında söyledim düştüm die hah şöyle ya ikimiz bir gidelim ne o öyle ben önden sen arkadan diyo...tamam yanyana gidelim artık dedim gülüştük

kızlar ugrayım dedım de artıkkk hıc tadım yok :( buraya grınce daha çok üzülüorm .... ınsallah askerlerınız sag salım gelır ve mutlu olursunuz... bızımde 34 gun kalmıstı kavuşcaz dıodum ama nasip deilmiş......

bitanem nooldu özel bi sebepmi nie böle oldu çok kötü bi durum seninkide onca zaman o kadar acı çek özlem çek bekle tam gelcekken bitsin olcak şey deil özel bi durummu var..

Back
X