• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

MELEĞİM BENİM MELEKLER KADAR GÜZEL MASUM SEVDİĞİM BENİM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN İYİKİ YANIMDASIN ARAMIZDAKİ MESAFEYE İNAT SIKIN SIKI SARILIYORUM ŞUAN BOYNUNA DOYA DOYA DOYA ÖPÜYORUM SENİ AMA SEN FARKINDA DEİLSİN BİTANEM MIŞIL MIŞIL UYUYOSUN ŞİMDİ ÜZÜLME EMİ SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM BİTANEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...!!!!:a015::nazar:a.s.:çok üzgünüm:

uzaklık bazı degerleri sönmüş her neyse onu tekrar alevlendirir...

bu söze çok inanıyorum çünkü yaşıyorum.sönmüş bişey yoktu ama değerimizi daha iyi anladık.başından beri çok seviyorum da yeniden aşık oldum sanki :asigim:tazelendik diyebilirim
çok güzeldi canım teşekkürler gerçekten

MELEĞİM BENİM MELEKLER KADAR GÜZEL MASUM SEVDİĞİM BENİM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN İYİKİ YANIMDASIN ARAMIZDAKİ MESAFEYE İNAT SIKIN SIKI SARILIYORUM ŞUAN BOYNUNA DOYA DOYA DOYA ÖPÜYORUM SENİ AMA SEN FARKINDA DEİLSİN BİTANEM MIŞIL MIŞIL UYUYOSUN ŞİMDİ ÜZÜLME EMİ SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM BİTANEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...!!!!:a015::nazar:a.s.:çok üzgünüm:

ağlattın ya beni bu saatte helal olsunsenağlama

doğum gününüz kutlu olsun canım

Döktürmüşsün bacım ama benim için dediğini yapmak imkansız ....diğer kızları bilemem nasıl düşünürler ama ben asla yapamam dediğin şeyleri...o benim yanımdayken bile hasretimdi.o benim kocam öyle bırakılmıyo akıp gitmiyo işte bazı şeyler...onsuzda olabilirsiniz demişsinya onsuz olabilmek ne demek bilmiyorum bilmekte istemiyorum olamam bunu biliyorum sadece ....öyle bırakamıyorum işte ben tutucuyum galiba huyum kurusun ...

gamze onsuz olabilmek onu kaybetmek demek değldir tatlım. onsuz olabilmek onun sadace senin uzagında olmasıdır... yani bedeni.. sen o olmadanda uzakta olsa bile onu sevebilirsin demek istiyorum. beden ise sadace özlemi gidermek için bir görselliktir diye düşünüyorum. elbette herkes öyle olamaz ama sevgi içtenliktir sürekli yanında olmasını istemek bagımlılıktır ona muhtaçlıktır.. bende çok seviyorum hemde inanılmaz ama ondan önce kendimi daha çok seviyorum. ikimiizinde hayata karşı kuralları var o çizgide ilerliyoruz. birimizi dünya olarak görüp birbirimizin etrafında dolanmıyoruz biliyoruz ki ( ben onu oda beni kendi dünyasında yarattı ) sadace bu dünyayı paylaşıyoruz anlatabildin mi bebegim :) yoksa elbette herkesin sevgisi farklıdır.. kimi kalbini bir kalbin kalıbında ortaya döker kimisi ise kalbi kendi kalıbına göre ... sadace sana yada diger kızlara demek istediğim olumsuz düşünmeyin kendinize güvenin :asigim:

uzaklık bazı degerleri sönmüş her neyse onu tekrar alevlendirir...

bu söze çok inanıyorum çünkü yaşıyorum.sönmüş bişey yoktu ama değerimizi daha iyi anladık.başından beri çok seviyorum da yeniden aşık oldum sanki :asigim:tazelendik diyebilirim
çok güzeldi canım teşekkürler gerçekten

okuduğun için ben teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2

ağlattın ya beni bu saatte helal olsunsenağlama

doğum gününüz kutlu olsun canım

Sağol canımteşekkür ederi bugün onun bana daha çok ihtiyacı olcak benim ona olduğumdan daha çok çok üzülcek biliyorum üzülmesini istemiyorum ama arıcak biliyoyorum ben ağlıcam kesin daha çok üzülcek o zaman onu hayal ediyorum şuan uyuyo herşeyden habersiz benim gözyaşlarımdan habersiz Allahıma binlerce şükürler olsun onu bana veriği için....

canım Allah sevdiğinle bir ömür geçirmeni nasip etsin,sağlıklı uzun ömürler versin ikinize de inşallah:Saruboceq:

gamze onsuz olabilmek onu kaybetmek demek değldir tatlım. onsuz olabilmek onun sadace senin uzagında olmasıdır... yani bedeni.. sen o olmadanda uzakta olsa bile onu sevebilirsin demek istiyorum. beden ise sadace özlemi gidermek için bir görselliktir diye düşünüyorum. elbette herkes öyle olamaz ama sevgi içtenliktir sürekli yanında olmasını istemek bagımlılıktır ona muhtaçlıktır.. bende çok seviyorum hemde inanılmaz ama ondan önce kendimi daha çok seviyorum. ikimiizinde hayata karşı kuralları var o çizgide ilerliyoruz. birimizi dünya olarak görüp birbirimizin etrafında dolanmıyoruz biliyoruz ki ( ben onu oda beni kendi dünyasında yarattı ) sadace bu dünyayı paylaşıyoruz anlatabildin mi bebegim :) yoksa elbette herkesin sevgisi farklıdır.. kimi kalbini bir kalbin kalıbında ortaya döker kimisi ise kalbi kendi kalıbına göre ... sadace sana yada diger kızlara demek istediğim olumsuz düşünmeyin kendinize güvenin :asigim:

UZAKTADA OLSA ONU SEVİYORUM DOĞRU sevgi içtenliktir sürekli yanında olmasını istemek bagımlılıktır ona muhtaçlıktır..İŞTE BU DEDİĞİN MÜMKÜN DEĞİL BEN BAĞIMLIYIM MUHTACIM BELKİDE BU KONUDA HASTALIK DERECESİNDE DÜŞKÜNÜM ONA...ARTIK PSİKOPATMI DERSİNİZ HASTA MI DERSİNİZ İŞTE NE DERSENİZ BEN ONDANIM YANİİİ....HASTASIYIM DELİSİYİM ...
ONUN SICAKLIĞINIDA ARIYORUM UZAKTAYKEN SEVEBİLİYORUM AMA ONSUZ OLAMIYORUM.GÜNLER GEÇİYOR BELKİ YANIMDA OLMADAN AMA DELİP GEÇİYOR Bİ BEN Bİ ALLAH BİLİR YATAĞIMIZA GİRİPTE SICAKLIĞINI BULAMADIĞIMDAKİ HALİMİ...HERGECE AĞLAMAK BİŞİ ÇÖZMÜYO BELKİDE AMA ARIYORUN ONU HEMDE BAĞIMLILAR GİBİ

Sağol canımteşekkür ederi bugün onun bana daha çok ihtiyacı olcak benim ona olduğumdan daha çok çok üzülcek biliyorum üzülmesini istemiyorum ama arıcak biliyoyorum ben ağlıcam kesin daha çok üzülcek o zaman onu hayal ediyorum şuan uyuyo herşeyden habersiz benim gözyaşlarımdan habersiz Allahıma binlerce şükürler olsun onu bana veriği için....

ah be güzelim zor günler bu günler ama mükafatı mutluluk olarak dönücek allahın izniyle.sakın ağlama biliyorum çok zor kelimeler boğazında diziliyor ama sabret kapatınca telefonu dökersin içini.
ya kızlar ne olur ben bugün çok üzüldüm cimcimenin ayrılığı gamzenin durumu muhurlunun bu hali ne olur toparlayın kendinizi

NİCE YILLARA CNM HEP BERABER BİRDAHA AYRILIK NEDİR BİLMEDEN İNŞALLH:Saruboceq::nazar:

UZAKTADA OLSA ONU SEVıYORUM DOĞRU sevgi içtenliktir sürekli yanında olmasını istemek bagımlılıktır ona muhtaçlıktır..ıŞTE BU DEDıĞıN MÜMKÜN DEĞıL BEN BAĞIMLIYIM MUHTACIM BELKıDE BU KONUDA HASTALIK DERECESıNDE DÜŞKÜNÜM ONA...ARTIK PSıKOPATMI DERSıNıZ HASTA MI DERSıNıZ ıŞTE NE DERSENıZ BEN ONDANIM YANııı....HASTASIYIM DELıSıYıM ...
ONUN SICAKLIĞINIDA ARIYORUM UZAKTAYKEN SEVEBıLıYORUM AMA ONSUZ OLAMIYORUM.GÜNLER GEÇıYOR BELKı YANIMDA OLMADAN AMA DELıP GEÇıYOR Bı BEN Bı ALLAH BıLıR YATAĞIMIZA GıRıPTE SICAKLIĞINI BULAMADIĞIMDAKı HALıMı...HERGECE AĞLAMAK BıŞı ÇÖZMÜYO BELKıDE AMA ARIYORUN ONU HEMDE BAĞIMLILAR GıBı

canım senin detleşmeye ve sevdiğini sürekli anlatmaya ihtyacın var keşke yanında olabilsemde bana anlatsan seni dinleyebilsem. ne güzel olurdu.. :delphin:

hem sana ihtiyacım var hemde bana delice, al beni bırakma hiç bir an bile kendime...aaşkın bendende öte biryere gidememki sen benim kalbimsin yaar alma yaşayamamki çok seviyorum bitanem çok özlüyorum seni çok çok çok...

.GÜNLER GEÇİYOR BELKİ YANIMDA OLMADAN AMA DELİP GEÇİYOR Bİ BEN Bİ ALLAH BİLİR YATAĞIMIZA GİRİPTE SICAKLIĞINI BULAMADIĞIMDAKİ HALİMİ...

işte gamzecim bizim için en zor dayanılmaz olanı bu sıcaklığı olmadan uyumak.şu yatağa girdiğimde bir kere ağlamadığım gün olmadı şimdiye kadar.gece uyuyamıyorum eşim askere gittiğinden beri sabaha doğru yatıyorum evli olmanın kötü yanlarından biride soğuk bir yatak bomboş bir ev

ah be güzelim zor günler bu günler ama mükafatı mutluluk olarak dönücek allahın izniyle.sakın ağlama biliyorum çok zor kelimeler boğazında diziliyor ama sabret kapatınca telefonu dökersin içini.
ya kızlar ne olur ben bugün çok üzüldüm cimcimenin ayrılığı gamzenin durumu muhurlunun bu hali ne olur toparlayın kendinizi

NE VARMIŞ LEN HALİMDE:mymeka:süprizzzzz TAMAM BELKİ ŞUANDA KAFAM YERİNDE DEĞİL BEYNİM BİN PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ HALDE AMA BEN GIRGIRA -tatlicadiarzu-gamyoncuiremsuVURMAYA HEPİNİZİN NEŞESİNİ GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM BU HALİMLE ...BEYNİMİN BİN PARÇASINI Bİ ARAYA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM SİZİ NEŞELENDİRMEK İÇİN...ARANIZDA EN GÜÇLÜNÜZ BENİMMMMÇok üzgünüm çoook:nazar:

sağolun kızlar teşekkür ederim kırk yıl düşünsem onun doğum gününü böyle ağlaya ağlaya kulıcağım aklıma gelmezdi teşekkür ederim hepinize kusura bakmayın ayrı ayrı cevap verip teşekkür etmek isterim ama inanın ii deilim şuan...

iyi şeyler düşünelim.bakın acı tatlı bir gün daha geçti.pozitif olmak gerekiyor.güzel günler göreceğiz inşallah hepimiz.

Back
X