• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım haklısın ama ne bilim bak yarında beşinci senemize gircez bunca zamanın alışkanlığın diyelim bide ilk günlerimiz ya şuan o yüzdem birazada bu kadar kötü oldum belki ne biliyim....

ümmü biliyoduk bugünleri böyle yaşıcamızı gönderirken ama hazır olamıyoruz işte canım
öyle ii anlıyorum ki seni
bi defacık yalnızlığa katlanalım ki günler geçsin
gelsinler bi daha hiççç bırakmayalımŞeniz

kızlar benim eşim bugün teslim oldu birliğine kısa dönem yapacak benim şafağım kaç oluyo?

hoşgeldin canım aramıza
konuşmuştuk ama tekrar allah kavuştursun
canım diğer derken nerde oturuyorsun eşin manisaya düşmüştü yol izni kaç gün verdiler büyük ihtimal bugün şafağın 155ti şimdi saat itibariyle 154 oldu

Papatya yarın bak buraya olurmu yazarım şimdi çıkıyorum ben yarın gece bak yazıcam
BU ARADA BUGÜN TESLıM OLDUYSA CUMA GÜNÜNDEN ASKER SAYILIYO 2 GÜN YOL ıZNı VERıYOLAR BUGÜN 3.CÜ GÜN SAYILIYO YANı OK

Son düzenleme:
iyi bilirdim bi yanlışını görmedim o zamana kadar senelerce beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.böyle bişi yapacağını aklımdan bile geçirmezdim geçirsem zaten arkadş olmazdım ama insanoğlu çiğsüt emmiş derler ya öyle işte kimin napacağı hiç belli olmuyo....kocişimde yakışıklı işte napiim yüzüne kara mı süreyim herüfümün....kurban olduğum boy onda pos onda bi bakan bidaha bakıyo....bende kafaya koydum zayıflıycam o gelene kadar güzelleşicem iyicene ....

canım resimlerinizi gördüm Allah sana bağışlasın sevdiğini
ayrıca sen de gayet güzelsin kocişin gözü senden başkasını görmüyosa ne diye korkuyosun bakiiim
böyle bişi yapacağını aklıma getirmezdim dedin ya ne dicemi bilemedim şimdi kötü bişey mi oldu

canım diğer derken nerde oturuyorsun eşin manisaya düşmüştü yol izni kaç gün verdiler büyük ihtimal bugün şafağın 155ti şimdi saat itibariyle 154 oldu [/QUOTE]

teşekkür ederim canım senide allah kavuştursun
bitliste oturuyorum ben ama afyonluyum

canım resimlerinizi gördüm allah sana bağışlasın sevdiğini
ayrıca sen de gayet güzelsin kocişin gözü senden başkasını görmüyosa ne diye korkuyosun bakiiim
böyle bişi yapacağını aklıma getirmezdim dedin ya ne dicemi bilemedim şimdi kötü bişey mi oldu

sonra biara anlatırım olanları çıkıcam şimdi eşimden yana kötü bişi yok ama kızın yapmaya kalktığı şeye diyorum böyle bişi die
sen o resimlere hiç bakma bacım onlar neki onların hepsi moralimizin bozuk olduğu zamanlarda bakımsız hallerimizde çekildi
normalde görmen lazım ....saçları kazıtınca tipi kaydı ....

canım diğer derken nerde oturuyorsun eşin manisaya düşmüştü yol izni kaç gün verdiler büyük ihtimal bugün şafağın 155ti şimdi saat itibariyle 154 oldu

teşekkür ederim canım senide allah kavuştursun
bitliste oturuyorum ben ama afyonluyum[/QUOTE]

HEMŞERİMSİN YANİ BENDE AFYONLUYUM AFYONDA OTURUYORUM

sonra biara anlatırım olanları çıkıcam şimdi eşimden yana kötü bişi yok ama kızın yapmaya kalktığı şeye diyorum böyle bişi die
sen o resimlere hiç bakma bacım onlar neki onların hepsi moralimizin bozuk olduğu zamanlarda bakımsız hallerimizde çekildi
normalde görmen lazım ....saçları kazıtınca tipi kaydı ....

tip kayıyo mu saç gidincekaydirigubbakcemile3o halini göremedim daha
ben de çıkıym uyku bastı ya ii geceler canım
herkese ii geceler kızlar
mehtap..........26:nazar:

gamzecim hesap şöyle olmalı kısa dönem askerlik normalde 6 ay, 30 eylülde askerliği bitiyor 12 gün izni var ama kullanmayacak, 1-2 günde yol izni düşünürsek 17 Eylülde terhis oluyor bu sefer oldu galiba benide listeye ekleyin kızlar buğün şafak 157.............

gamzecim hesap şöyle olmalı kısa dönem askerlik normalde 6 ay, 30 eylülde askerliği bitiyor 12 gün izni var ama kullanmayacak, 1-2 günde yol izni düşünürsek 17 Eylülde terhis oluyor bu sefer oldu galiba benide listeye ekleyin kızlar buğün şafak 157.............

kısadönemler 6 ay yapmıyoki cnm 5 ay 5gün yapıyorlar 30 günden hesaplarsak herayı 155 gün yapıyolar 31 çeken aylar varsa onlarıda ekliyorsun üzerine 155 veya 158 falan yapıyolar

HEMŞERİMSİN YANİ BENDE AFYONLUYUM AFYONDA OTURUYORUM

afyonu çok özledim ama eşimi daha çok özledim[/QUOTE]

canım büyük ihtimalle 15 eylülde tezkere tarihi 5 ay 5 gün sonra ......şimdi biten gün 2 bgugün 3.cü gün 156-2=154 şafak bugün 154 yarın 153
ama eğer izin kullanmayacaksa izinleride düşeriz şafaktan izin kullanmadıkları zaman erken geliyorlar kullanmadığı izin kadar hiç kullanmayacağını düşünürsek
154-17=137 ediyo
sen seç canım hangisi olacaksa izin kullanacaksa üstteki 154 kullanmayacaksa 137 şafağın

Back
X