• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kısadönemler 6 ay yapmıyoki cnm 5 ay 5gün yapıyorlar 30 günden hesaplarsak herayı 155 gün yapıyolar 31 çeken aylar varsa onlarıda ekliyorsun üzerine 155 veya 158 falan yapıyolar

birtürlü anlaşamadık gamzecim sırnaşık şey hiç izin almazsa 5 ay 5 gün yapıyor kısa dönemler.gamzecim bende izin almayacağı için 158 gün olarak hesaplıyorum izin dahil 6 ay yasal olarak kaydirigubbakcemile5

aşkım askere gittiğinden beri çok duysallaştım herşeye ağlıyorummm
psikopata mı bağladım acaba :uhm:
arıyo canım benim sesini duyunca ağlamaya başlıyorummm ben moral vericeğime aşkım bana moral veriyor offf offf senağlama

selam kızlar
bende eşimi dün uğurladım askere mardine gitti bitanem ama çok şükür kısa dönem
Allah hem onlara hem bizlere kolaylık versin dayanacak güç versin

selam kızlar
bende eşimi dün uğurladım askere mardine gitti bitanem ama çok şükür kısa dönem
Allah hem onlara hem bizlere kolaylık versin dayanacak güç versin

canım allah kavuştursun nişanlımda dün teslim oldu bozüyük/bilecik kısa dönem, nişanlımda mardinli canım sırnaşık şey mardin güzeldir için rahat olsun terör olayları yoktur mardinde rahat eder umarım :1hug:

Gamzecim NasıLsın ...
görüŞemioruz vaLLa Eskisi kadar....
Benimde bugün şafakım **** 34 istanbuL ****

iyi değilim nergis olanları biliyosun içim korku dolu benimki sürekli dağda operasyonda şu bahar operasyonumu ne diyolarya büyük operasyon ona katılıyo işte keşke komando olmasaydı ...içim hep huzursuz ...görüşemiyoruz eskisi gibi ben pek takılmıyorum sevdiğini özleyenlere sende buraya pek takılmıyon arada giriyon o yüzden görüşemiyoz....seninkide tuncelide ama bitti sayılır gelecek ay yanında olacak ne güzel bizim daha 7 ay var hem tehlikeli itler meydana çıkmaya başladı artık hemde muhammedim onların peşinde sürekli nasıl geçer böyle 7 ay bilmiyorum hiç

Safak 179 kafamçokkarıştı
ayy bendekide delilik hep dügün gününü safak olarak yazmisim oysaki bir hafta önce kavuscaz :dance:

Selam kızlar nasılsınız a.s.
Gamzecim çok zor biliyorum canım ama içini ferah tutmaya çalış çok güçlü bir kızsın gerçekten, sapasağlim döneceklaskerlerimiz inşallah :içelim:İyi düşünelim ki iyi olsun kaydirigubbakcemile5
Bu arada aşkımın çıkacağı gün açıklanmış şafağımız iki gün arttı 57 oldu yaaa :çok üzgünüm:

iyi değilim nergis olanları biliyosun içim korku dolu benimki sürekli dağda operasyonda şu bahar operasyonumu ne diyolarya büyük operasyon ona katılıyo işte keşke komando olmasaydı ...içim hep huzursuz ...görüşemiyoruz eskisi gibi ben pek takılmıyorum sevdiğini özleyenlere sende buraya pek takılmıyon arada giriyon o yüzden görüşemiyoz....seninkide tuncelide ama bitti sayılır gelecek ay yanında olacak ne güzel bizim daha 7 ay var hem tehlikeli itler meydana çıkmaya başladı artık hemde muhammedim onların peşinde sürekli nasıl geçer böyle 7 ay bilmiyorum hiç

Evet Canım yaa aLLahım hepsini korusun o korkuyLa uyumanın nasıL bişey oLduğunu inan bana çok iyi biLiorum..işaLLah senin içinde biran önce geçer zaman...Ve bi bakarsın kocan yanı başında oLur...duaLarını eksik etme çünkü onLarın buna ihtiyaçLarı var...:1hug:

Back
X