- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #4.081
Geçmiş oLsun gamzecim ...kendine iyi bak kıss enişte üzülür oraLarda yoksa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba safak guzellerı nasılsınız
babam hastaydı epeydır gıremedım anaaa bı baktım safak ve mehtap kalk sen taaa 28 e kadar düş:))
Allah ım herkesı kavustursun ınsallah
kızlar sımdı bakın ne dıcem sıze
askerlerımız gelecek ve ben ıstıoyrum kı nısanlım geldıgınde onu surpıze bogayım
sevındırık olsun:)))
gelın burda fıkır bırlıgı yapalım ve degısık surprızler hazırlayalım
bu bıze de ıyı gelecek
mesela ben sımdıden 3 tane surprız hazırladım
1) arkadaslar gıttık bı tane kalplı kutu aldım cıkılata kutusu, içine de envayı cesıt cıkolata...
bunu bu sıteden bı arkadastan duymustum cok hosuma gıtmıstı bende yapmaya karar verdım
o glemeye yakın cıkolataların hepsının ucundan bıraz ısıracagım ama hepsını ve hepsı ayrı lezzet olacak sekılde aldım sonra o bakacak ve anlam veremeyecek derkennnn cıkoltaların arasında bır not cıkacak
HEPSININ TADINA BAKTIM, AMA HICBIRI SENIN KADAR TATLI DEGILDI
HOSGELDIN HAYATIMIN TADI...
2) ıkımızın resmınden olusan sıhırlı bardak yaptırdım arkadaslar ustune de hayatımın tadı yazdırdım, duymussunuzdur bardak sogukken ozellıksız sıyah ama sıcak su cay kahve falan doktugunuzde bardak beyazlıyor ve resım gun ısıgı gıbı ortaya cıkıyor
3) o gıttıgı gunden berı kucuk renklı not kagıtları vr ya onlara her gun ama her gun bırseyler yazdım
mesela 'bugun yağmur vardı bu sehırde... senınle yağmurda gezmeyı coook ozledım' gıbı bole kucuk kucuk notlar... ve onlar bırıktı yaptıgı askerlık gun sayısına ulastı. bu yaptıgım notları kendı yapacagım aksah bır kutuya dagınık olarak yerlestırecegım ve gelınce verecegım ole elıne ne denk gelırse alacak ve merakla okuyacak
4) sımdılık aklımda olan son surprızım de bır tablo bız aksam nısan yaptık sabah gun ısımadan askere gonderdım daha bıse anlamadık yanı bu yuzden cok begendıgım bır nısan resmımızı buyuyup renklı fotokopısını cektırecegım ve onu ahsap bır tabloya ısleyecegım...
nasıl kızlar begendınız mı degısık fıkırler paylasalım hem zaman gecer hem de karsılıklı mult oluruz ınsallah
ayyy heyecanlandım mı ne)))