• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAK : 13 BİTLİS :nazar::emir_bebek: canımın bugün eğlencesi varmış 88/1 ler için bak şimdi daha çok inanabiliyorum gelio aşkım sonundasırnaşık şey:dance: çok özleeeeeeediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm bitsin artık bu hasret..:1hug::1hug:

darısı sizlerin başına kızlar tez zmnda ama o günlerde öle bi gelioki yerimseniben Allah sabrını veriyo :teselli:

şafak: 209

Geldin yüzünü gördüm ya ellerini tutup kokunu duyabildim ya Allahıma binlerce kez şükürler olsun seni çok seviyorum esmer meleğim sensiz ben hiçim hiç...

ŞAFAK : 13 BİTLİS :nazar::emir_bebek: canımın bugün eğlencesi varmış 88/1 ler için bak şimdi daha çok inanabiliyorum gelio aşkım sonundasırnaşık şey:dance: çok özleeeeeeediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm bitsin artık bu hasret..:1hug::1hug:

darısı sizlerin başına kızlar tez zmnda ama o günlerde öle bi gelioki yerimseniben Allah sabrını veriyo :teselli:

AHHHHHHHHHH ULEYYNN AHHHHHH BENİMKİDE 88/1 GİDECEKTİ GELMEDİ KAĞITLARI GEÇ GELDİ ŞİMDİ BELKİ BENDE SENİN GİBİ 13 DİYO OLACAKTIM OFFFFFFFFF OFFFFFFF

şafak: 209

Geldin yüzünü gördüm ya ellerini tutup kokunu duyabildim ya Allahıma binlerce kez şükürler olsun seni çok seviyorum esmer meleğim sensiz ben hiçim hiç...

ÇOK GÜZEL OLDU WALLA HELE BİDE SONRADAN EKTRA ÇIKAN RAPOR GÜZEL OLDU WALLA EŞİNİN SAĞLIĞI İÇİN ÜZÜLDÜM AMA ÖYLE ÇOK ÖNEMLİ ÇOK KÖTÜ BİŞİ OLMADIĞI VE YANINDA DAHA ÇOK KALBİLDİĞİ İÇİNDE ÇOK SEVİNDİM BEN AYLARDIR YÜZÜNÜ BİLEM GÖREMEDİMMMMMM

ŞİMDİ ÇIKIYORM KIZLAR HASTAYIM DAHA FAZLA DURAMIYCAM DİĞER GÜNLERE GÖRE ÇOK BİLE KALABİLDİM BUGÜN 2 GÜN LİSTEYUİ DÜZENLEMEYE BİLE GİREMEMİŞTİM..İİ GECELER MERVİŞİM VE ROSEM.EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİP SİZLERLE GÜZEL MUHABETLER YAPAMK İSTİYORUM ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMM SİZİİİİİİİİİİİİİ:delphin:senağlamaŞeniz:a015:

Evet canım hastalığı iyice dinlendirdim bakım yaptım:) 4 5 günde iyileşti ayağa kalktı geriye 10 gün kalmıştı Allahıma şükür o 10 gün gezdk rabbim önce eşinle sağlık versin gamzecm kaçgündür hastasın bak sonrada en çabuğundan kavuşun tatlım benim.ama izinleri düşünce baya az kaldı seninki gamzem bitiryor allahın izniyle bitecek eli mecbur kendini üzüpte iyice hasta olma iyileş daha edicek çok muhabbetimiz var kuzucum benim hadi iyigeceler

AHHHHHHHHHH ULEYYNN AHHHHHH BENıMKıDE 88/1 GıDECEKTı GELMEDı KAĞITLARI GEÇ GELDı ŞıMDı BELKı BENDE SENıN GıBı 13 DıYO OLACAKTIM OFFFFFFFFF OFFFFFFF

canım öle deme bide seninkinden sonra gidenleri düşün senden öncekilere baktıkça kendini boşa üzersin ben hep kendimi öle teselli ede ede bugünlere geldi şafağımız:teselli:Allah büyük öle bi geçirioki senin bile inanasın gelmio sanki onu tanıdığından beri askermiş gibi ama deil işte gelio gelecek hepimizinkide a.s. çok geçmiş olsun canım hemen toparlan bak ben gitmedenn

ya gamzecim ya halamı iyileşemedin sen:çok üzgünüm:hep bir umutla bakıyrm topiğe ama hastasın yine:çok üzgünüm:güzelim toparlan biraz.iyice dinlen bak kendine oldumu:1hug:
bu arada şafağımıda yazayım sadece 22kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa tam iyileşiyorum diyodum kardeşimin 23 nisan gösterisi vardı stdda gittim izlemeye ıslandım sudan çıkmış sıpaya döndüm valla gene hapşuruyom gene ateşim çıktı ...ağırlaştım keşke gitmeseydim yaaa iyileşiyom derken tekrar başlattık walla offffffffffffffffffffffffffffff

walla geçiremedim yaaa 2 senedir böyleyim evlenmeden evvel hiç hasta olmazdım evlendiğimden beri çabuk hasta oluyorum ve ağır geçiriyorum ...1 haftadır geçmedi bide gene başlattım yağmurda ıslanıpta halt edecek gibi sanki....sende çalış mervişim güzel geçer inşallh sınavların aşkında geliyo okulu bitir hemen sınıfta falan kalma sakın ....seninki gelince hemen nişanı takın seneye yazada düğününe gelelim bacım

walla geçiremedim yaaa 2 senedir böyleyim evlenmeden evvel hiç hasta olmazdım evlendiğimden beri çabuk hasta oluyorum ve ağır geçiriyorum ...1 haftadır geçmedi bide gene başlattım yağmurda ıslanıpta halt edecek gibi sanki....sende çalış mervişim güzel geçer inşallh sınavların aşkında geliyo okulu bitir hemen sınıfta falan kalma sakın ....seninki gelince hemen nişanı takın seneye yazada düğününe gelelim bacım

nan gamze dikkat etmiyorsun kendine :mymeka:
hasta insanın ne işi var yağmur altında :mymeka:

sen bize lazımsın kuzum geleyim mi çorba yapmaya :1hug:

oyy ne heyecanlıııı kızzzzzzz balparem :) inş hayırlısı olurrr

aminnn canım hem de nasıl heyecan var anlatamam az önce yine konuştuk 9 unda 18.20 uçağıyla geliyomuş bitanemhihoyyyt

kızlar yaa tam iyileşiyorum diyodum kardeşimin 23 nisan gösterisi vardı stdda gittim izlemeye ıslandım sudan çıkmış sıpaya döndüm valla gene hapşuruyom gene ateşim çıktı ...ağırlaştım keşke gitmeseydim yaaa iyileşiyom derken tekrar başlattık walla offffffffffffffffffffffffffffff

gamze iyileş artık ya yeter bu kadar nazkaydirigubbakcemile3
dikkat et kendine canım :teselli:

aminnn canım amin ya ne güzel dua ediyosun :1hug:

zuzu geçmek zorunda canım benim de 395 ama mehtap odaklıyım şu anda
sesini duydum bugün denetimler bitmiş çok şükür rahatladılar biraz
son 15 gün :sm_cool:

hilalcim yerlerini söylememişler daha bu hafta belli olucakmış.yazarım açıklanınca:1rolleyes:

cnm bnm ya valla yeter yaw nedir bu son gelceği günmü sölicekler bende merak ediom valla senle beraber.neyse geç olsunda hayırlı bi yer olsun inşallah ...tez zamanda kavuşun cnm bnm..kaydirigubbakcemile3

Back
X