- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #4.721
aaaa kızlar hade ama yaa nerde kaldınız...
klava:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm üzülme yaa bak ne kadar güzel yorumlar var orası için bol bol dua et bence şükrettyerimsenibenkızlar Mehmetimi Mardin'e gönderiyorum yeri belli oldu
şimdi kapattık telefonu karmakarışığım
üzgünüm ama gururluyum dasenağlama
Cnm seninkide güzel yere düşmüş üzülmeyin yahu siz buralara üzlüyosanız ben napiyim Gabar, kupeli dağlarında dolaşıyo aşkımmsenağlamaßenim safak 389 daha=((
birtanemin usta birligide belli oldu ARDAHAN merkez=((
aaaa kızlar hade ama yaa nerde kaldınız...klava:
Hayırlı olsun cnm üzülme yaa bak ne kadar güzel yorumlar var orası için bol bol dua et bence şükrettyerimseniben
Cnm seninkide güzel yere düşmüş üzülmeyin yahu siz buralara üzlüyosanız ben napiyim Gabar, kupeli dağlarında dolaşıyo aşkımmsenağlama
Burdayım fıstık naberalkisalkisalkis
oh yaa hoşgeldin tatlım ii yim ne olsun asi'yi izliyorum biliyomusun o diziyi bilmiyorum bayılıyorum yaa senden naber hayatım nasılsın nasıl gidiyo...:icecream:
Yok cnm izlemiyorum
Napiyim bende kayınvalidemler bizdeydi onları uğrattık gittiler kk ya gireyim bakayım dedim sıkıldım öle geldim işteekaydirigubbakcemile3 nasılsın nasıl gidiyo kimse yok bu akşam burrda
canım mardin lafını duyunca hemen geldim
benim eşimde şuanda mardinde yapıyo askerliğini
neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum öğrendiğimizde şok olmuştuk
herkes çok iyi desede insanın kafasında bir sürü soru dolaşıyo
ama ben geçen hafta gittim gördüm yemin töreninde gerçekten hem şehir çok güzel hemde askerler çok rahat
hem ordaki polis arkadaşlarla hem de bikaç tanıdık komutanla görüştüm
görev süresi dolanlar bile gelmek istemiyo ordan çok rahatmışlar
senelerdir terör olayı olmamış bi şehir
eşimde çok memnun yerinden inşallah başka bi yere göndermezler diye dua ediyo
tek sıkıntı uzaklık hasret oda olcak o kadar mecbur
içini ferah tut ve kendini hiç üzme tüm askerlerimiz Allaha emanet nerde olurlarsa olsunlar
hımm geçen cumada benim kaynanamlar burdaydı,nası olsun yaa idare der işte bi gün daha bitti bi yandan seviniyorum bni yandan üzülüyorum yarın tam bi sene kalcak gelmesine bi dahaki mayısın 2 sinde burda ooooffff of nası geçicek bilmiyorum.....
canım seninki ne zaman belli olcak şafak kaç oldu
şafak 362 kıbrıs/girne.ben türkiye içine zor yetişirken dışına nasıl yetişicem...
N€RGİS;6656985 .!.:canım benimki balparemle aynı yerde manisa kırkağaçta ama benimkinden bi haber yok daha cok merak ediyodum. acaba kötü bi yer cıktıda bana mı haber vermiyo diye düşünmüyorum da değilşafak 386
üzülme hayatım bende mayısın 23 de yolmaıştım bi sene dolmak üzerehihoyyyt zaman su gibi geçio yaa geçen sene buz manlar asker telaşımız vardı nereye düştü nasıl gçer şöyle böyle konuşuyoduk bu sene bitirmek üzereyiz gerçi daha 86 gün var olsun kaydirigubbakcemile3
şükrediyorum zaten ama ulaşımda okadar kolay değil bide çocuk varsa daha da zor canım :1no2: