• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm bnm hadi hayırlısı olsun hiç üzme kendini gerçekten doğunun en iyi yerine düşmüş hiç korkma orda gerçekten öle terör olayları filan yok tek derdiniz uzaklık hasret olur bak bnmki şırnakta o bile rahat allaha şükür dua et şükret oraya düşmüş.tekrar hayırlısı olsun cnm çok sevindim senin adına emin ol rahat olur..yerimseniben

hilalcim çok saol canım inşallah bişey olmadan bitirip gelir,her anı daha zor gelmeye başlıyo:Saruboceq:
kızlar forumda sorun var herhalde ,çok zor girdim ya
nergisin yeri de belli oldu.askerini Elazığ'a göndericek inşallahgamyoncuiremsu
yazmamı istedikaydirigubbakcemile5
ordaki askerlik hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
inşallah hepimiz için hayırlısı olur

ayy ben de cook zor girdim:)
askerimi ELAZIĞA gönderiyom. kıslar bilgisi olan paylaşsın lütfen hiç bi fikrim yok elazığ hakkında bide tunceli bingöl ve diyarbakırla sınır ondan biraz moralim bozuldu ama oralar değilya çok şükür.Allahıma şükürler olsun :) Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

N€RGİS;6663446 .!.:
ayy ben de cook zor girdim:)
askerimi ELAZIĞA gönderiyom. kıslar bilgisi olan paylaşsın lütfen hiç bi fikrim yok elazığ hakkında bide tunceli bingöl ve diyarbakırla sınır ondan biraz moralim bozuldu ama oralar değilya çok şükür.Allahıma şükürler olsun :) Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

Nergiscim öncelikle Mrb..

Erkek Arkadaşım Askerliğini Orda Yaptı 3 Ay Oldu Bitireli..
Elazığ Kolorduya gidicek büyük ihtimalle askerin..Gerçekten Rahat bi yer..
Biz hiçbi zorluğunu görmedik çok şükür..

Allah Sağsalim geldiği günleri göstersin cnm :1hug:

ŞAFAĞIMIZ 2
BAŞKA YOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK!!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ŞAKA GıBı KIZLAR ALLAH SıZE DE GÖSTERSıN BU GÜNLERı ıNŞALLAHHHHH...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oy kızlar rabbım kazasız belasız sevdıklerınız kavustursun valla safak sayınca azda olsa gecıyo gunler gene donem bende saydım cunku abım ozle tım komandosu ıdı ve sırnakda yapdı askerlıg onla bırlıkde hop oturduk hop kalkdık..hepınıze hayırlı tezkereler dılıyom:) dualarm hep askerlerle..

Back
X