- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #4.841
mehtap 4
safak 381
safak 381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ..................!!!!!!!!ŞAKA GİBİ KIZLAR BİTİRDİK 460 GÜNÜ YEDİK SONUNDA HASRETİMİZ BİTİYOR YARIN ÖĞLEN 12 BUCUKTA SEVDİCEGİME KAVUSUYOR VE ONA SIMSIKI KOCAAAAAAMANNNNN GÖRMEMİSLER GİBİ SARILIYORUMMMMM :)))))
OHHHHHHHH YAAAA SONUNDA BİTTİ BİTİYORMUS KIZLAR LANET OLASI GECMEYEN GÜNLER GECİYORMUSS ALLAHIM HEPİNİZE BU SEVİNCİ HEYECANI COSKUYU YASATSIN İNSALLAH
İCİM İCİME SIGMIYOR YARIN BENİM GÜNÜM BU GECE NASIL UYUYACAGIM BİLMİYORUM YARIN BİRTANEMİ KARSILAMAK İCİN ANKARAYA HAVAALANINA GİDECEGİM ORDA BİR BULACAGIM BİR DAHA HİC KAYBETMEYECEGİM İNSALLAH
DARISI BASINIZA KIZLARRRRR SİZLER DE BAGIRIN BENİM GİBİ DOGAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞ DİYEEE..
SANA AŞIKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ZUZUCUGUM BİTTER CİKOLATAMMMMMMM..
EN BÜYÜK ASKER KK'NIN ASKERLERİİİİİİİİ!!!!
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ŞAFAKOĞAN GÜNEŞ :hooray::hooray::hooray:
![]()
SON:15 SAAT
ZORLU 460 GÜNÜN SONUNDA YENİDEN DOĞUYOO GÜNEŞŞ.AŞKIM YARIN SABAH 8 DE ASKERİYEYLE TÜM İLİŞKİSİNİ KESİYOOO alkisalkisalkishihoyyytŞeniz GEÇER DEDİM BİTECEK BUGÜNLERDE ÇOOOOK DEDİM BU DEDİKLERİME KENDİM BİLE İNANMASAMDA GÖZÜM YAŞLI GEÇİRDİM GÜNLERİ VEEEEEEEEEEEE BİTTİİİİİİİ SONUNDA ZAFER BİZİMMM...ÇOK ÖZLEDİM BİTANEMİ 5 AYDIR HİÇ GÖRMÜODUM ALLAH IM BUGÜNLERİ DE ATLATTIK YA...:Saruboceq: PAZARTESİ GÜNÜNDE ALLAH NASİP EDERSE YANIMA GELİP BERABER ANKARAYA DÖNÜCEZ ŞenizŞeniz ŞUANDA TÜM DUYGULARI YAŞIYORUM MUTLULUK HEYECAN ..ALLAH IM TEZ ZAMANDA SİZEDE NASİP EDER KIZLAR İNŞŞŞ :Saruboceq: BU GERÇEKTEN FARKLI Bİ DUYGUYMUŞ SAATLERİ SAYIYORUMM :lepi:Şeniz HEPİNİZİ SEVİYORUMMM ALLAH A EMANET OLUN KIZLAR.. hihoyyytsositososito:teytey::1hug:
topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
1.desert06rose=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:hooray:
![]()
2.p_nr=4 AĞRIYA SELAM
3.ruh=4 AĞRIYA SELAM
4.elif06= 7 ANTALYAYA SELAM
5.PARPALM=7 ANTALYAYA SELAM
6.ZERRAY=7 ANTALYAYA SELAM
7.GUNİCEN=7 ANTALYAYA SELAM
8.JALELİ=7 ANTALYAYA SELAM
9.deymezsin=8 ARTVİNE SELAM
10.maviyeshill=8 ARTVİNE SELAM
11.zeynepsude2007=8 ARTVİNE SELAM
12.sarissa=8 ARTVİNE SELAM
13.NAREKŞİSİ=8 ARTVİNE SELAM
14.güzeller güzeli=9 AYDINA SELAM
15.tmyy= 9 AYDINA SELAM
16.bengusu=9 AYDINA SELAM
17.SEA SEA=9 AYDINA SELAM
18.TATLİSKOM=9 AYDINA SELAM
19.cimcime2709=9 AYDINA SELAM
20.UZUNAL=9 AYDINA SELAM
21.sswweett=10 BALIKESİRE SELAM
22.nergis_20=10 BALIKESİRE SELAM
23.gizze=10 BALIKESİRE SELAM
24.KÜTAHYA=10 BALIKESİRE SELAM
25. GÜLABA=10 BALIKESİRE SELAM
26.BALBAADEM=10 BALIKESİRE SELAM
27.aritmansi=11 BİLECİKE SELAM
28.aydasu=11 BİLECİKE SELAM
29.CİCİKIZ=13 BİTLİSE SELAM
30.nacide48=13 BİTLİSE SELAM
31.yesilli=16 BURSAYA SELAM
32.FİBULA=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM
33.KUJUMM=33 İÇELE SELAM
34.MUKORO4=39 KIRKLARELİYE SELAM
35.SU KURBAĞASI=41 KOCAELİYE SELAM
36.=>YEŞİL<= =81 DÜZCEYE SELAM![]()
selam kızlar şafak 9 başka yok
yaa gamze teraziyee tıkladığımda uyarı veriyo başka kullanıcılara deyenin fln diye rep veremiom sana uyuz oldumm heeeeeeee:dilcikar:
canım aynı kişiye rep verebilmek için 20 kişiye rep vermen lazım 1 gündede 10 rep verebiliyorsun
canım ya ne güzel anlatmışsın heyecanını.gözlerim yaşardı okurken.sanki benim askerim geliyomuş gibi mutlu oldum.allah sizi birdaha hiç ayırmasın.ömür boyu birlikte nice güzellikler çıkarsın karşınıza.