• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arkadaslar benim safak 09 aydın.... ben 1 gün sonradan sayıyordum ama yanlısmıs işte son güne doğan günes diycez o yüzden safak 9alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Allah bir daha ayrılık göstermesin tatlım ne güzel anlatmışın valla kendim yaşar gibi oldum tüylerim diken diken, içim kıpır kıpır olduu yaaaaa birgün plakalara düşermiyiz diyordum ama düştük şafak 81 Düzce:lepi: bende o günleri yaşıcam inşşşşşşşşşş:Saruboceq:

canım benim insallah göz acıp kapayıncaya kadar gecen bir sürede senin de burda mutluluk heyecan nese dolu kıpır kıpır mesajını okuruz askerlerine kavusan tüm arkadaslar olarak gecmisi hatırlar hey gidi günler heyyy diyerek gözlerimiz yaslı yaslı sevincine ortak oluruz ben cok duygusal bir insanım agladım bak gene icim bir hos oldu bu topikteki herkes icin zaman sular seller gibi aksıııııınnnn bitsiiiiiinnn ve herkes icin güneş dogsun Allahım sizleri de güneşinize kavustursun..:asigim:

aslııııııı süper yawwwwww :nazar: gözün aydınnnnn

sagoll canımmmm...askerime kavustum sonunda havaalanında bekledim onu 5 dk geciktim o beni bekledi dolmustan inip de opnu uzaktan görünce kostum beni görünce elindeki cantayı falan attı yere birbirimize bir kosusumuz vardı görmeyin hülya kocyigitle ediz hun gibi :))) gercekten hayatım bir film olsa dönüm noktalarım birkac seritten olusurdu ve o an hayatımda yasayıp yasayacagım ennnnnn güzelll en özellll ve en anlatılmaz andı anlatamıyorum gercekten kızlar cidden yasanması gerkeiyormus zaman durdu mekan durdu etrafımızdaki tüm insanlar dondu kaldı sanki o an sadece o ve ben vardık rüya gibiydi cidden bir an rüyada mıyım diye düsündüm ona dokunabilmek yanımda oldugunu bilmek ama en önemlisi bir daha beni hic bırakmayacagını bilerek ona korkmadan sarılmakk..yok böyle birsey..su an duygu yogunlugu yasıyorum icimden tasıp gidecek gibi birseyler..cümlelerimi toparlayamıyorum kelimelerimi secemiyorum kızlar lütfen beni mazur görün tek dilegim kknın bütün prensesleri bu cooook cooook özelll ve eşsiz anı yasasın bu duyguyu tatsınlar istiyorum hepiniz bunu hak edecek derecede mükemmel kızlarsınız hep söylüyorum sizi seviyorummmm hep de sevecegim ve sizlerin de benim yasadıgım o büyüyü yasamanız icin dua edecegim..şafaklarınıza kıran girsin kızlar :)

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

1.desert06rose=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :nazar::hooray:
popo.gif

2.p_nr=4 AĞRIYA SELAM :nazar:

3.ruh=4 AĞRIYA SELAM :nazar:

4.elif06= 7 ANTALYAYA SELAM :nazar:

5.PARPALM=7 ANTALYAYA SELAM :nazar:

6.ZERRAY=7 ANTALYAYA SELAM :nazar:

7.GUNıCEN=7 ANTALYAYA SELAM :nazar:

8.JALELı=7 ANTALYAYA SELAM :nazar:

9.deymezsin=8 ARTVıNE SELAM :nazar:

10.maviyeshill=8 ARTVıNE SELAM :nazar:

11.zeynepsude2007=8 ARTVıNE SELAM :nazar:

12.sarissa=8 ARTVıNE SELAM :nazar:

13.NAREKŞıSı=8 ARTVıNE SELAM :nazar:

14.güzeller güzeli=9 AYDINA SELAM :nazar:

15.tmyy= 9 AYDINA SELAM :nazar:

16.bengusu=9 AYDINA SELAM :nazar:

17.SEA SEA=9 AYDINA SELAM :nazar:

18.TATLıSKOM=9 AYDINA SELAM :nazar:

19.cimcime2709=9 AYDINA SELAM :nazar:

20.UZUNAL=9 AYDINA SELAM :nazar:

21.sswweett=9 AYDINA SELAM :nazar:

22.nergis_20=10 BALIKESıRE SELAM :nazar:

23.gizze=10 BALIKESıRE SELAM :nazar:

24.KÜTAHYA=10 BALIKESıRE SELAM :nazar:

25. GÜLABA=10 BALIKESıRE SELAM :nazar:

26.BALBAADEM=10 BALIKESıRE SELAM :nazar:

27.aritmansi=11 BıLECıKE SELAM :nazar:

28.aydasu=11 BıLECıKE SELAM :nazar:

29.CıCıKIZ=13 BıTLıSE SELAM :nazar:

30.nacide48=13 BıTLıSE SELAM :nazar:

31.yesilli=16 BURSAYA SELAM :nazar:

32.FıBULA=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM :nazar:

33.KUJUMM=33 ıÇELE SELAM :nazar:

34.MUKORO4=39 KIRKLARELıYE SELAM :nazar:

35.SU KURBAĞASI=41 KOCAELıYE SELAM :nazar:

36.=>YEŞıL<= =80 OSMANıYEYE SELAM :nazar:

Son düzenleme:
arkadaslar benim safak 09 aydın.... ben 1 gün sonradan sayıyordum ama yanlısmıs işte son güne doğan günes diycez o yüzden safak 9alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben sana demiştim fazla sayıyorsun diye.ama olsun şekercim geleceği tarih önemli olan dimi bak 130 lardan beri sabahlara kadar dertleşiyorduk her sevincimi her üzüntümü paylaştın sinirlendiğimde bana bağır askerine bağırma dedin en sıkıntılı anlarımda ilk ihtiyaç duyduğum sensin iyiki varsın canım arkadaşım.kk bana senin gibi arkadaş verdi sırf seni bana kazandırdığı için bile bu siteyi seviyoru:1hug:

ben sana demiştim fazla sayıyorsun diye.ama olsun şekercim geleceği tarih önemli olan dimi bak 130 lardan beri sabahlara kadar dertleşiyorduk her sevincimi her üzüntümü paylaştın sinirlendiğimde bana bağır askerine bağırma dedin en sıkıntılı anlarımda ilk ihtiyaç duyduğum sensin iyiki varsın canım arkadaşım.kk bana senin gibi arkadaş verdi sırf seni bana kazandırdığı için bile bu siteyi seviyoru:1hug:

içten söylüyorum çok duygulandım.. ağlattın beni aksam aksam yaa..
ne günler geçirdik haklısın her derdimi paylastın sıkıntımı sevincimi sinirimi ve hersey için çok sağol canım arkadasım.. burda böyle bi dost kazanacağım hiç aklıma gelmezdi ama simdi diyorum ki iyi ki üye olmusum buraya ve seni tanımısım... yüreğin kalbin öyle güzel kiii,,, hayat da sana yüreğin kadar güzel seyler yasatsın canım...

bu arada evt haklıymıssın safağı geç sayıyormusum.. ben zaten biliyordum senin haklı olduğunu :):):)

öyle olsun ama yaaa kıskandımmı diyim üzüldümmü diyim ne diyim bilemiyorum sana yaa..ama gerçekten bu yazdıklarını okuduğumda kendimi hiç iyi hissetmedim.sen beni hep dinledin derdimi hep paylaştım seninle ama görüyorumki sen benimle aynı şekilde paylaşmamışsın.inan çok üzüldüm

içten söylüyorum çok duygulandım.. ağlattın beni aksam aksam yaa..
ne günler geçirdik haklısın her derdimi paylastın sıkıntımı sevincimi sinirimi ve hersey için çok sağol canım arkadasım.. burda böyle bi dost kazanacağım hiç aklıma gelmezdi ama simdi diyorum ki iyi ki üye olmusum buraya ve seni tanımısım... yüreğin kalbin öyle güzel kiii,,, hayat da sana yüreğin kadar güzel seyler yasatsın canım...

bu arada evt haklıymıssın safağı geç sayıyormusum.. ben zaten biliyordum senin haklı olduğunu :):):)

CANIMSIN
öyle olsun ama yaaa kıskandımmı diyim üzüldümmü diyim ne diyim bilemiyorum sana yaa..ama gerçekten bu yazdıklarını okuduğumda kendimi hiç iyi hissetmedim.sen beni hep dinledin derdimi hep paylaştım seninle ama görüyorumki sen benimle aynı şekilde paylaşmamışsın.inan çok üzüldüm

canım benim olurmu benim derdim seninkinin yanında önemsiz kaldığı için anlatmaya utandım sadece birde senin sıkıntının yanında bende sana sıkıntı vermiyim diye seni içtenlikle dinledim ve yanında olmaya çalıştım her zaman
aşk olsun gamze üzdün şimdi beni seninde yerin ayrı canım benim. biz sswweett le her gece sabaha kadar konuşuyoruz ama sen her zaman msnde yoksunki

kızlar isterseniz ben çekileyim aranızdan diycem ama maviyeshill gibi bir dostumu asla bırakmam ben....
o beni bıraksa da ben onu bırakmam çünkü ben onu çoooooooooookkkkkkkkk sevdimmmm :):):)

olsun sende anlatsaydın keşke bana derdim ağır olabilir ama seninde derdini paylaşıp azaltmak bi dost olarak benim görevim.dertler sıkıntılar paylaştıkça azalır ...herkesin derdi kendine göre büyük ufak görme derdini benimki sana büyük gelmesin seninkide senin canını yakıyodur mutlaka ...ben akşam elişi yaptığım için genelde 10-11 den sonra nete giriyorum.liste düzenliyim şu bu derken saat geç oluyo muhabbete sıra gelmiyo bi türlü ..ama ben nasıl yaptım ozaman çok kötüydüm yazdım buraya pervin nerdesin ihtiyacım var diye sen okuyunca msn ye geldin hemen sende öyle yapsan bende okuyunca hemen gelirim.isterse sabaha kadar olsun dinlerim seni...unutma sakın dertler paylaştıkça azalır sen beni dinledin allah razı olsun rahatladım bende seni dinlemek isterdim hem senin derdin varken sen beni dinliyorsunda ben niye dinleyemeyecekmişim dinlerim bal gibi sana mı sorucam dinlerim diyosam anlatcan oookaaddaarrr suuusss bakiiimmmm

kızlar isterseniz ben çekileyim aranızdan diycem ama maviyeshill gibi bir dostumu asla bırakmam ben....
o beni bıraksa da ben onu bırakmam çünkü ben onu çoooooooooookkkkkkkkk sevdimmmm :):):)

sus lennn tavuk sana bişi demedim ben noluyo ki sana bacım yaawwww sen keyfine bak benim derdim bu delü garıynan....-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:mymeka:

canım benim ALLAH razı olsun.biliyorum fazla girmediğini haklsın.ben seni herzaman dinlerim her zaman yanındayım.Ama ALLAH dert vermesin bende senin güzel haberlerini mutluluklarını dinliyim her zaman

canım maviyeshill im paylasılamadınkızz bak ne kadar seviliyosun gördün mü :):):)???? ben bosuna dostum demedim sana :):):)
paylaşılmaz tabi okadar güzel bi insanki kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.allahtan herşeyin en güzelini diliyorum onun için..ama dostluk paylaşımdır bi yöndende bana anlatmayınca üzüldüm kıskandım bide beni dostu olarak görmüyo galiba dedim napim ilgisizliğe gelemiyorum huyum kurusun yaww ben böyleyim vıdı vıdı vıdı yerim adamı benim yediğim adamında beni yemesini isterim sürekli o bana ben ona anlatıp durıyim bişiler isterim belkide saçmaladım.hep bunun yüzünden çok seviyom ondan biraz az mı sevsem napsam...???kafamçokkarıştı:dilcikar::çok üzgünüm:
canım benim ALLAH razı olsun.biliyorum fazla girmediğini haklsın.ben seni herzaman dinlerim her zaman yanındayım.Ama ALLAH dert vermesin bende senin güzel haberlerini mutluluklarını dinliyim her zaman
bende yanındayım halim beter değil merak etme allaha şükürler olsun benden kötü durumda olanlar var o yüzden şükrediyorum.inşallah ilk senden duyarız mutlu haberleri kociş geliyo nasılsa.kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis

:roflol:kaydirigubbakcemile3 ALLAH iyiliğini versin sswweett

valla ne yalan söyliyim sevildiğimi gördüm hoşuma gitti canlarım benim:enbuyukkk:

gamzecim sitenin ana girişinde sorun var onun için giremiyorlar konu başlığıyla girebilirler aslında bende dün giremedim bugünde tesadüf girdim

Back
X