• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak:33 ıçel'e Selamlar kaydirigubbakcemile2
30 lu sayılarda bitiyor şükürler olsun alkisalkisalkis
Gelsin 20 ler kaydirigubbakcemile4
Aşkım bu haftasonu çıkamayacakmış çarşıya, denetleme varmış 1 hafta boyunca ,nefret ediyorum bu denetlemelerden :dilcikar:

Merhaba bısey sorucam sızlere
sımdı yarın yemın torenı olan askerler var acemılıklerı btııyo
sonrakı donemde haftada bır gun mu ızınlerı olucak yoksa ben ıstedıgım zaman gıdıp gorebılıcekmıyım yoksa randevulu mu gıtmek gerekıyor
ılla haftasonu mudur ızınlerı askerlerın
asker zıyaretıne ne goturulur

Merhaba bısey sorucam sızlere
sımdı yarın yemın torenı olan askerler var acemılıklerı btııyo
sonrakı donemde haftada bır gun mu ızınlerı olucak yoksa ben ıstedıgım zaman gıdıp gorebılıcekmıyım yoksa randevulu mu gıtmek gerekıyor

yerine göre değişir bence bi de komutanların insafına göre
giderken dee askeriniz ne seviyosaonları yapıp yedirebilirsiniz
en çok yemege hasret oluyolar çünkü benneyaptımki

yarın yemın torenı olan askerler var acemılıklerı btııyo

yarın yemın torenı olan askerler var acemılıklerı btııyo

Cnm bunu askerine sorarak öğren bence o sana bilgi versin hangi günler gelebileceğini fln çünkü yerine göre değişebilir. Ben yardımcı olmak isterdim ama sadece ıspartadayken yemin törenine gittim sevdiceğimin:1no2: şırnak da askerlik yapınca ziyaret olayı gerçekleşemiyo malesef:çok üzgünüm: Genelde haftasonları olur ama ;) sevdiğine sevdiği şeyleri götürebilrsin yiyecek olaraka.s.

Back
X