• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım..cumartesi sabah geldi benimki,ağladığını tahmin edebiliyorum:(aşk zaten bu değilmidir..en paspal hali bile mükemmel gelir sorun olma ihtimalı yokturki..eskişehir bizimkinin ustası senin askerin nere düştü?[/QUOTE]

aynen öyle canım aşık oldum diyorum gülüyo gevezem benim:asigim:
mardin usta brliği...
napalım nasip buymuş göndericem paşa paşa:a015:

hoşbulduk canım..cumartesi sabah geldi benimki,ağladığını tahmin edebiliyorum:(aşk zaten bu değilmidir..en paspal hali bile mükemmel gelir sorun olma ihtimalı yokturki..eskişehir bizimkinin ustası senin askerin nere düştü?

mardin usta brliği...
napalım nasip buymuş göndericem paşa paşa:a015:[/QUOTE]

moralinizi bozmayın aslan gibi gider gelir işallah..kısmet buymuş..canım ya:(...demek geveze oldu he:)komutanlarını başarılarınıda anlatıyodur arkadaşlarını falan ooo:dance:

görseniz benii ağzım kulaklarımda geziyorummm ömürme gidicem kokusunu duyucammm inş...
gelince komalara giricem biliyorum ama değer...

aa çok güzelmiş git tabi canım
benimki anlatıyo şimdi diyo ki öyle kötü oluyoduk ki başkalarının ailesi gelip izne çıktıklarında.keşke ben de gidebilsem hiç kaçırmazdım fırsatı valla

mardin usta brliği...
napalım nasip buymuş göndericem paşa paşa:a015:

moralinizi bozmayın aslan gibi gider gelir işallah..kısmet buymuş..canım ya:(...demek geveze oldu he:)komutanlarını başarılarınıda anlatıyodur arkadaşlarını falan ooo:dance:[/QUOTE]

canım anlatıyo tabi belge almış bi de aşkım gurur duydum yaniii:1rolleyes:
şimdi mesajlaşma vaktiii,ben çıkıyorum canlarım gelirim yine
kızlar kaybolmayın böyle uzun süre gelin yaa her gün
çok öptüm hepinizi ii geceler

moralinizi bozmayın aslan gibi gider gelir işallah..kısmet buymuş..canım ya:(...demek geveze oldu he:)komutanlarını başarılarınıda anlatıyodur arkadaşlarını falan ooo:dance:

canım anlatıyo tabi belge almış bi de aşkım gurur duydum yaniii:1rolleyes:
şimdi mesajlaşma vaktiii,ben çıkıyorum canlarım gelirim yine
kızlar kaybolmayın böyle uzun süre gelin yaa her gün
çok öptüm hepinizi ii geceler[/QUOTE]

iyi geceler cnm msjlaşın tabi:)..benimkide almış belge,bende öptüm

ben kaçtım kızlar ii geceler hepinize zuzu git canım git illaki biraz buruk olur içi ama çok mutlu olur çok sevinir seni görümce moral olur ona canım git bence tereddüt etme ok hadi öptüm sizi kocaman ii geceleeeerrrr... ŞAFAK=348 SANA GELıYORUM AŞKIM AÇ KOLLARINI...kaydirigubbakcemile4

bz000197mu.gif
bz000014mv.gif
bz000062as.gif
bz000014mv.gif
bz000118nu.gif
444.gif

SENSıZ UYAYACAĞIM 4 GECE VAR AMA SENıNLE UYUYACAĞIM BıR ÖMÜR VAR

son 4 gün hihoyyyt

yarın işe başlıyorum kızlar sabah 9da başla dedi müstakbel patronum.satış elemanı olarak başlıyorum.muhammedimin haberi yok onu bi şekilde oyalacağım artık.elimden başka bişi gelmiyo bilenler biliyo neler çektiğimi.başka çarem kalmadı.muhammette izin vermiyo.ele güne avuç açmaktan dilenci gibi para dilenmekten bıktım.zaten kocam yok başımda çekemiyorum bide bunları kafayı yiyecek duruma geldim artık.canımdan bezdirdiler beni.paray çok ihtiyacım var hemde kafamı toplamak için çok iyi olacak inşallah...bi sorun çıkmasında bende çalışayım yoksa evde kafayı yerim ben böyle giderse.bazı arkadaşlar biliyolar durumumu elimden bişi gelmediğinide biliyolar yoksa kocamdan habersiz yapamam asla böyle bişeyi.inşallah hayırlı olur güzel olur herşey.hem çok istiyorum hem çok korkuyorum.muhammet bi duyarsa firar eder ama herkesi tembihledim sıkı sıkı kimse demiycek bişi.inşallah herşey planladığım gibi giderde kimse üzülmez.dua edin bana nolur çok ihtiyacım var

gamzecim yeni işin hayırlı olsun canım a.s.

Back
X