- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #5.601
6 ay büyük teselli olmalı sizin için.. ilk zamanlar alışamıyor insan.. üzülüyor ama zamanla alışıyorsun.. ben ilk ay sürpriz yapıp izmir'e gitmiştim yanına.. duramamıştım İstanbul'da.. unutamayacağız bir anı daha eklendi hafızalarımıza..
yakın olur da sende görüşebilirsin umarm.. telefon konusunda herkesin konumu durumu farklı tabi.. benim ki biraz delidir.. kıbrıs'ta ilk aylarda hudutta nöbet tutuyordu gece gündüz.. yasak olduğu halde kulede arardı cepten gizli gizli.. yakalandı yine pes etmedi.. ikinci tabura gödnereceklerdi kötü günler atlattık beraber ama geçti.. biz herşeye rağmen hemen hemen hergün konuştuk.. benim ki alışana kadar abarttık bazen.. (kaybetme korkusu yaşıyordu ilk zamanlar, ortam olumsuz yönde çok etkilemişti onu.. en çok diikat etmem gereken gizli sorun bu oldu) ama alıştık.. mektuplaşıyoruz.. konuşuyoruz.. hasrete rağmen, uzaklığa rağmen bunları hissetmekte en büyük güç ve güzellik aslında.. hasret arada yoklamıyor deil.. onu da beraberce atlatıyorsunuz.. gün geçiyor işte.. bir şekilde geçiyor.. az önce konuştuk.. kahve içicez karşılıklı şimdi..
Tüm asker yakınlarını ALlah kavuştursun.. sabır versin, güç versin..
sevgiler,
şafak 144 \ kıbrıs
yakın olursa ben sık sık gitmeyidüşünüyorum yanına canım..
amatabi yakın olursa..
valla seninkinde ki büyük cesaretmiş..
benimki cesaret edemez aramaya kaydirigubbakcemile3
Allah sağ sağlimkavuşmanızı nasip etsin canım..