Diger bolum 100.000 grisi doldurdu, bu sebeple yeni bolum actik.....
Tum askerlerimize hayirli teskereler dileriz....
kızlar ;
çağan ırmak'ın yeni filmi uykusuza masallar 'ın galasına ilk 10 kişiye girerek davetiye kazandım.. Bana davetiye kazandıran yazım da burda ( kaderdeğiştirilebilirmi adındaki bi siteye yazdığım yazı ve bu yazıya en çok yorum alanlardan biri olduğum içinmiş ).eee sizce kader değiştirilebilir mi?
[ı]
bir kış gecesi doğmaktı kaderim.. Annemin babamın kızı olmaktı.. Sonra bir kardeşim olmasıydı.. Birlikte büyümekti..
Sonra değişti.. Ilk söylediğim yalanda değişti kaderin adı... Yeteri kadar başarılı bir öğrenci olmadığımda, istediğim üniversitede okuyamadığımda değişti.. Attığım yanlış adımlarla, işlediğim günahlarla değişti kaderim.. Sigara, uyuşturucu bağımlısı değilim elbet kaderimi zorlamadım hiç bu konuda.. Ama olanlarda değiştirmedi mi elleriyle kaderini.. Kötülük değildi hiçbir bebeğin adı.. Kader büyüyünce değişti...
Birilerini öldürmenin adı kader mahkumluğu değildi hiç bir zaman.. Eğer öyle olsaydı adı cehennem olur muydu ateşin ?
Ve kader elbette var. çocuğu olduğunuz anne babanın kaderisiniz. ülkeniz, ırkınız diliniz dininiz... Kaderiniz..
Yardım ettiğiniz elinizle gönlünüzle değişir kiminin kaderi. Ya da sizinki..
Kader değildi değişen insan dı.. Insanla birlikte değişen şeyin adı kaderdi..[/ı]
saol tatlımmcok guzel bır yazı cnm
Yihaaaa burada devam edelim bari :)
Ama yakinda gidecem buralardan :)))))
Kızlar ;
Çağan Irmak'ın yeni filmi Prensesin Uykusu galasına ilk 10 kişiye girerek davetiye kazandım.. Bana davetiye kazandıran yazım da burda ( kaderdeğiştirilebilirmi adındaki bi siteye yazdığım yazı ve bu yazıya en çok yorum alanlardan biri olduğum içinmiş ).Eee sizce kader değiştirilebilir mi?
Bir kış gecesi doğmaktı kaderim.. Annemin babamın kızı olmaktı.. Sonra bir kardeşim olmasıydı.. Birlikte büyümekti..
Sonra değişti.. İlk söylediğim yalanda değişti kaderin adı... Yeteri kadar başarılı bir öğrenci olmadığımda, istediğim üniversitede okuyamadığımda değişti.. Attığım yanlış adımlarla, işlediğim günahlarla değişti kaderim.. Sigara, uyuşturucu bağımlısı değilim elbet kaderimi zorlamadım hiç bu konuda.. ama olanlarda değiştirmedi mi elleriyle kaderini.. Kötülük değildi hiçbir bebeğin adı.. Kader büyüyünce değişti...
Birilerini öldürmenin adı kader mahkumluğu değildi hiç bir zaman.. Eğer öyle olsaydı adı cehennem olur muydu ateşin ?
Ve kader elbette var. Çocuğu olduğunuz anne babanın kaderisiniz. Ülkeniz, ırkınız diliniz dininiz... Kaderiniz..
Yardım ettiğiniz elinizle gönlünüzle değişir kiminin kaderi. Ya da sizinki..
Kader değildi değişen insan dı.. İnsanla birlikte değişen şeyin adı kaderdi..
$afagim bitecekkkkk gidiyommmmmmmm :))))
106
nereye nannnnnnnnn$afagim bitecekkkkk gidiyommmmmmmm :))))
106
ay inanmıyorum ya
dedim yorum yapamıyorum alıntı yapamıyorum
yoksa kapattılarmı topiğimizi diyodum kiiii
yeni bir sayfa açmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?