• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burayı çok geç keşfettim.ilk geldiğimdee şafağım 10 küsürledeydi...birinci sıradaaa kendimi görmeyi hayal bile edemiodum..şimdi bendee ilk sıradayım bir gün herkesin olucağı gibi kızlar...çok mutluyumm şu an aşkımlada konuştum şimdi.hep soruodum heyecanlımısın dieeee hiç bişey hissetmediğini söyledi.ilk defaaa heyecanlıyım dedi şimdii...bitsin artık:98:

evt tatlım annlıyorm seni tabi heycanlıdır artık
benim askerime sorarsannn ohooo o plakalardan bu yana hep heycanlı artık beni görünce bayılmasa barim:38:

oy oyyy balımın depüğüde tatlımı olurmuş
ama totoşum sağolsun arkadaşlarım baya kızarttı ben askerimin yanında oturamazsam sorarım kızlarr size:9:

devommm bende senin için heycanlıyım zaten nerdeyse birbirimize yakın zamanda görcez askerlerimizi oohh ne güzell
evet canım inşallah çarşamba günüüü doğucak benim güneşim de

şu çizelgedeki kız 4ün üzerindeydi başlarki şimdi gün

today is the day:))

balımmm tatlım canımmm inş önemli bi sıkıntı değildir problemin konuşuruz zaten
sen gelmicen diye çok üzüldüm doğrusu neseki geldin
duaların için bi mukabil (dualar karşılıklı manasında türkçesi:9:) diyorum
eniştende çok sevinçli merak etmee:9:
:48: herzaman her yerde seninleyim fistiiim
:60: o kadar türkcem var kiz biliyorum o lafi hahahah
ahhh sevincli olmazmi vatan borcunu bitirmis :72:

mutluluk haberimi pazartesi akşamı inş burada heycanla yazabilirm kızlarr
herkese çook ama çook teşekkür ediyorum geceme geldikleri ve beni taçlandırdıkları için:54:

canım benimmm öpüyorum çok yarın 7de kalkıcam dersane var...gözün aydın tatlım konuşcazzzz yine işimiz bitmedi senlen:21:
tabiki merak etmeyin çenem düşükkk bol bol konuşuruz
bend eçıkayım hiiç ders çalışmadım yarın bol bol ders çalışayım
:48: herzaman her yerde seninleyim fistiiim
:60: o kadar türkcem var kiz biliyorum o lafi hahahah
ahhh sevincli olmazmi vatan borcunu bitirmis :72:

:48:napim balım ya olsun azıcık tercüme şeyettim
o daha ziyada bana kavuşacağı için sevinçli
canım askerim çok özledim

mehabbetttttt gözünaydın canım ders çalışıyorum sana yazmak için girdim :1: Allah başka ayrılık vermesin inşallah.. güneş sizin için doğucak:72:

Son düzenleme:
cagla22, Lady_cici, mesutugba, pissy, sarilale0308+, susu_+, _kvsr_

haydı kızlar hepinizi öpüyorummm sabah erkende askerim arayabilir uyanamazsam bide üzülürüm yatayım artık herkese çook ama çok teşekkür ederim sizlerde inş çok güzel bir şekilde bitiriceksiniz askerliği
onun gururuyla yaşayınn:72: hoşçakalın

tabiki merak etmeyin çenem düşükkk bol bol konuşuruz
bend eçıkayım hiiç ders çalışmadım yarın bol bol ders çalışayım

:48:napim balım ya olsun azıcık tercüme şeyettim
o daha ziyada bana kavuşacağı için sevinçli
canım askerim çok özledim

iyi ettin baliiim arada lazim oluyo zaten
ahh bitti bitti 460 bitti resmen ya :52:

Günaydın kızlarrr

Mehabbettim devomm gözün aydın bitanemm.. Yedin bitirdin sende şafağını.. İnşallah artık evlilik için şafak sayarsın canım benimmm

gunaydın kızlar cok mutluyum bılemessınız askıma kavustum 20 gunlukte olsa cok ozlemısız bırbırımızı butun gece bırbırımızı sewdımızı soledık cok mutluyum allah herkeze nasıp etsın buarada ebnı duygulandıran bısı oldu ben askıma kargoyla kalplı bır cıkolata ıcınde daraje ve cıkolata vardı bılmem hatırladınızmı aynım kutuya tekrar cıkolata yaptırıp bana verdı askım cok duygulandm romantık kocam bıde ben kalplı buyuk bır cıkolata vardı onuda yememıs dıokı bozulmadıysa beraber yıyelım

gunaydın kızlar cok mutluyum bılemessınız askıma kavustum 20 gunlukte olsa cok ozlemısız bırbırımızı butun gece bırbırımızı sewdımızı soledık cok mutluyum allah herkeze nasıp etsın buarada ebnı duygulandıran bısı oldu ben askıma kargoyla kalplı bır cıkolata ıcınde daraje ve cıkolata vardı bılmem hatırladınızmı aynım kutuya tekrar cıkolata yaptırıp bana verdı askım cok duygulandm romantık kocam bıde ben kalplı buyuk bır cıkolata vardı onuda yememıs dıokı bozulmadıysa beraber yıyelım

canım benm gözün aydın yaa.. Ne kadar güzel düşünmüş eşin.. sen anlatırken bana yapılmış gibi mutlu oldum... :48:

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )

:54: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :54:

:119::119::119:

dfaf.gif
:nazar:85 FLOWERB :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:88 0306
2008 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif