tertip nerelerdesin sen yawwwwşafak=54
sakaryaya selammmmmmmmmmmmmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tertip nerelerdesin sen yawwwwşafak=54
sakaryaya selammmmmmmmmmmmmmmm![]()
yaza doğru feribot saatleri arttığında süpriz yapmak istiorum canım hafta içi izin durumu birliğe göre değişiodur dimi
tertip nerelerdesin sen yawwww![]()
hafta içi az olabilir izin saati hafta sonu oluoyo çarşı izinin daha rahat olur çünkü akraba olman gerekiyo yani soyadnız tutmaı lazım ben çok uğraştım teysesnin kzııyım fln dedim biletimi fln gösterdim uzaktan fln geldim dedim beni almadılar sonra kkomutan dayanamadı geri çaığırdı:86::86::86::86:ama bizimki baya dsipli bi yerdedeydi belki sende öyle bi sorun olmas canım askerine sor yine arada çaktırmadan:90::90:
hahaha buralardaym tertippokula gittm kayıt işleri filan, 2saat sıra bekledm, anca fırsat bulup nete geldm..
şafak attıriyim dedm
nasılsın tertoo
nasıl olım tertip bea hep aynı işte oyalınıyorum vakit geçiremeye çalışıyorum:97::97: okullmu oldun şimdi sen feslerde başlar hiç uğramazsın artık buralara:95::95::95::95::95: atttı tertip şafaklar 54 oldu:118::118::118::118::118::118::118:
gözlerim doldu o zamn ağlıcaktım nerdeyse vizdanı sızladı galiba![]()
sınıf tekrarı yapıcam tertipp sadce p.tesi cuma sabah dersim var o kadar
anliican hep burdayım, benden kurtuluş yyoookkkkkkkkkkkkkk![]()
ohhhh ne güzelll pek sevindim valla canım sklıyo yani burda sizler olmayınca![]()
aynennn yaa evde çok sklıorum tek tesellim kk yani sizlersiniz.. böle daha kolay atıo şafaklarrr
bu arada sizin tezkere tarihnz tam ne gün caniko
bilmiyorum canım ya biliyosun söyledim galiba benimkini izin kullancaksın dediler komutanla konuştu istemiyorum dedi ama net bi cevap yok 5 nisana uçak bileti ayrdık ist.. yinede ne olur ne olmaz diye ama inş. kullanmıcaknormalde 29 30 nisan gibi evde olcaktı bende 1 mayısta yanına gitcektim:78:
bilmiyorum canım ya biliyosun söyledim galiba benimkini izin kullancaksın dediler komutanla konuştu istemiyorum dedi ama net bi cevap yok 5 nisana uçak bileti ayrdık ist.. yinede ne olur ne olmaz diye ama inş. kullanmıcaknormalde 29 30 nisan gibi evde olcaktı bende 1 mayısta yanına gitcektim:78:
ben çıkıorum kızlar iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görünnn![]()
anladm canm, bizimkide yazıcıya sormş 29 nisanmış çıkış tarihi.. uçak bileti bakıorum alırım bi kaç güne kadar..bileti ailesne aldırmiycak ki onlar gitmesin diye onu karşılamaya![]()
ee bu izin meselesi ne zamn belli olcakmş..
boşuna 20-25 gün uzamasn yaa, umarım hayrlısı olur tatlişkom
benim ki mecburi izne çıkmazsa aynı tarihte döncekler o zamn.çünkü hep 29 unda çıkarım 20 unda evde olurum 1 indede sen gelirisn diye hesap yapıyoduk ayyy inş. izn olmas ya ayarlıcam deyip duruyo inş. ayarlar:97::97::97::97:sizi gidiler sizziii buluşcanız demi hemen:82::82::82::82: