Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaza doğru feribot saatleri arttığında süpriz yapmak istiorum canım hafta içi izin durumu birliğe göre değişiodur dimi

hafta içi az olabilir izin saati hafta sonu oluoyo çarşı izinin daha rahat olur çünkü akraba olman gerekiyo yani soyadnız tutmaı lazım ben çok uğraştım teysesnin kzııyım fln dedim biletimi fln gösterdim uzaktan fln geldim dedim beni almadılar sonra kkomutan dayanamadı geri çaığırdı:86::86::86::86:ama bizimki baya dsipli bi yerdedeydi belki sende öyle bi sorun olmas canım askerine sor yine arada çaktırmadan:90::90:

hafta içi az olabilir izin saati hafta sonu oluoyo çarşı izinin daha rahat olur çünkü akraba olman gerekiyo yani soyadnız tutmaı lazım ben çok uğraştım teysesnin kzııyım fln dedim biletimi fln gösterdim uzaktan fln geldim dedim beni almadılar sonra kkomutan dayanamadı geri çaığırdı:86::86::86::86:ama bizimki baya dsipli bi yerdedeydi belki sende öyle bi sorun olmas canım askerine sor yine arada çaktırmadan:90::90:

evet önceden araştırma yapıp öle planlamak gerekir canım kamutan allahtan vicdanlıymış:1:

hahaha buralardaym tertipp :1: okula gittm kayıt işleri filan, 2saat sıra bekledm, anca fırsat bulup nete geldm..
şafak attıriyim dedm :66:
nasılsın tertoo

nasıl olım tertip bea hep aynı işte oyalınıyorum vakit geçiremeye çalışıyorum:97::97: okullmu oldun şimdi sen feslerde başlar hiç uğramazsın artık buralara:95::95::95::95::95: atttı tertip şafaklar 54 oldu:118::118::118::118::118::118::118:

nasıl olım tertip bea hep aynı işte oyalınıyorum vakit geçiremeye çalışıyorum:97::97: okullmu oldun şimdi sen feslerde başlar hiç uğramazsın artık buralara:95::95::95::95::95: atttı tertip şafaklar 54 oldu:118::118::118::118::118::118::118:

sınıf tekrarı yapıcam tertipp sadce p.tesi cuma sabah dersim var o kadar :1:
anliican hep burdayım, benden kurtuluş yyoookkkkkkkkkkkkkk :21::9:

aynennn yaa evde çok sklıorum tek tesellim kk yani sizlersiniz.. böle daha kolay atıo şafaklarrr :16:
bu arada sizin tezkere tarihnz tam ne gün caniko

bilmiyorum canım ya biliyosun söyledim galiba benimkini izin kullancaksın dediler komutanla konuştu istemiyorum dedi ama net bi cevap yok 5 nisana uçak bileti ayrdık ist.. yinede ne olur ne olmaz diye ama inş. kullanmıcak:77::77::77::77:normalde 29 30 nisan gibi evde olcaktı bende 1 mayısta yanına gitcektim:78:

bilmiyorum canım ya biliyosun söyledim galiba benimkini izin kullancaksın dediler komutanla konuştu istemiyorum dedi ama net bi cevap yok 5 nisana uçak bileti ayrdık ist.. yinede ne olur ne olmaz diye ama inş. kullanmıcak:77::77::77::77:normalde 29 30 nisan gibi evde olcaktı bende 1 mayısta yanına gitcektim:78:

anladm canm, bizimkide yazıcıya sormş 29 nisanmış çıkış tarihi.. uçak bileti bakıorum alırım bi kaç güne kadar..bileti ailesne aldırmiycak ki onlar gitmesin diye onu karşılamaya :1:

ben çıkıorum kızlar iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görünnn:16::16::16:

ee bu izin meselesi ne zamn belli olcakmş..
boşuna 20-25 gün uzamasn yaa, umarım hayrlısı olur tatlişkom

anladm canm, bizimkide yazıcıya sormş 29 nisanmış çıkış tarihi.. uçak bileti bakıorum alırım bi kaç güne kadar..bileti ailesne aldırmiycak ki onlar gitmesin diye onu karşılamaya :1:

benim ki mecburi izne çıkmazsa aynı tarihte döncekler o zamn.çünkü hep 29 unda çıkarım 20 unda evde olurum 1 indede sen gelirisn diye hesap yapıyoduk ayyy inş. izn olmas ya ayarlıcam deyip duruyo inş. ayarlar:97::97::97::97:sizi gidiler sizziii buluşcanız demi hemen:82::82::82::82:

benim ki mecburi izne çıkmazsa aynı tarihte döncekler o zamn.çünkü hep 29 unda çıkarım 20 unda evde olurum 1 indede sen gelirisn diye hesap yapıyoduk ayyy inş. izn olmas ya ayarlıcam deyip duruyo inş. ayarlar:97::97::97::97:sizi gidiler sizziii buluşcanız demi hemen:82::82::82::82:

inş ayarlarr yaa boşuna uzamasn bi an önce gelsinlleerrrrrrr dayanamıorum artıkkk :59:
aşkım dioki ben seni görünce sana dokunamam bile utanırım diooo :59: bi yıl oldu yaaa kıyamam ona.. evt terto ben karşıliicam onu havaalnda,evine de geç gidicek öle konuşup ayarladık :21:
bunları konuşurken nası heycanlanıo anlatamam, pazar akşamı çıkarz taksmde dolşrz dedm, sesi bi deişti inanlmz mutlu oldu... ne garp ya askerdeyken ufack şeye bile nası seviniolar.. oofff çok üzülüoruuummmmmmm terto çookkkk.. bitsn artık şu lant askerlkkkk

Back
X