• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay allah seni napmasın kızz:9:
İşte o farrkk beni bağlıyo melankoliğe:5:
Ama sanırım o fark seni de bağlıyoo canımm:9:

Yaa bu modunn adıı ne biliyonmuu yeşimimmm aşaağıı tükürsemm AYAĞIMM yukarıı tükürsemm gözümm :52::52::52:

ahaha:52: bende işe giderken 40 dk serviste nasıl geçcekk fosur fosur uyuyorum vallaa ohhhh :9::9:

kızz valla sizede üzülüyorum amaa şeytan dürtüyor sizde geötiniz o yolları onlarda geçcek ne üzülüyon ki diyee :52: hemen ayakkabımın en topuklusu fırtalıyorum kafasınaa sktrii çekiyorumm ahahahaha :1::1::52:

vallaaa o günler bir gelseeeeeeeeeeeeeeee yecim yicemm kuscammm askerliğiii öggggg ıykk :52:

Hödddd vurmimm o şeytanıı bacağındannnn :57::57:

Kavuşş kavuşş azz onumuzdennn çekildeee bizdee onumuzuu görelimm kızımmm kaldınn tıkadınnn bi git allah aşkınaa:52::52::52::52::52:

abowwww ceydoşşş küstüm len daha kavuşamam yarimee doya doya öpemeden sarılamadan ölürsemmm :52: hortlarımmmm vallaaa seniin gerdek geceni basarımmmm

AHAAAAAA kızzzz manyakkkk gerdekkk gecesiniii nee basıyonnn can damarındann vuruyonn kızıııı uhdee kalırr içindee sonra :52::52::52::52:

İstemiyorumm iştee aban selam vermedin bananneee bananenee :33::33::33:

Neee olsunnnnn beeeee adammmmm banaaa özell muameleee yapmıyorr bu araa ben anlammmmm nee o dedimm arkadaşın gibi konuşuyon benleee heyytt ayık ol kendinee gell:57:

dEDİMmmmm tammm dedii düzelecemmm :52::52::52:

oDA Yetmemiş çocukları bile olmuşş bizzz valla halaa ağzımızıı açıpp hangiii kafedee buluşakk diye düşünekk :52::52::52:

sorma kuzummm yaaa :8::8::8: napcazz bizz gelincede o telaş var nereye gitsek hangi kafede otursak yemek yesek off off :52:

Ohhhh süpermiş yaa :8::8:kız çakma depük gecesi yaparızz

Anlıyon sen benim halimden caanım arkadaşımmm:29:
Burda beni dışlıyolar evliyiim diyeeeee:43:

kuzum benim nalarım tabii ben arkadaşımıı yaa daha zor senini içinn valla o evde o yatakta onsuz günlerin geçmesi dahazorr Allah yardımcın olsunnn:16:

Yaa bu modunn adıı ne biliyonmuu yeşimimmm aşaağıı tükürsemm AYAĞIMM yukarıı tükürsemm gözümm :52::52::52:

Kavuşş kavuşş azz onumuzdennn çekildeee bizdee onumuzuu görelimm kızımmm kaldınn tıkadınnn bi git allah aşkınaa:52::52::52::52::52:

kızımmmm bende istiyorum artık yolu açmak amaa yolu benim önümü kim tıkadı bir bulsammmmmmm :27::27:

sorma kuzummm yaaa :8::8::8: napcazz bizz gelincede o telaş var nereye gitsek hangi kafede otursak yemek yesek off off :52:

:52::52::52: sevgililereee özell evlerr açılmalıı bunee yaaa kafee köşelerindee sürünüyozzz
adamı öpsen öpemiyon tutsan tutamıyonn başlarımm bu hayatın çarkınaaa :27::27:

gelsinn nikahıı bascammm :52::52::52:

kızımmmm bende istiyorum artık yolu açmak amaa yolu benim önümü kim tıkadı bir bulsammmmmmm :27::27:

:60: :60: yokkkk problemmm sendeee

Kaldın oradaaa ne çokmu güzelll napıyolar orda sizeee :27::27:

Seni depüklerkenn çok büyük bir hazz alacammm :52::52::52:

sevmedim ya ben bu moduuu:35:

kuzum benim nalarım tabii ben arkadaşımıı yaa daha zor senini içinn valla o evde o yatakta onsuz günlerin geçmesi dahazorr Allah yardımcın olsunnn:16:

Aynen yaa yalnız yatamıyooom gelin biriniz laaaa:27:

:52::52::52: sevgililereee özell evlerr açılmalıı bunee yaaa kafee köşelerindee sürünüyozzz
adamı öpsen öpemiyon tutsan tutamıyonn başlarımm bu hayatın çarkınaaa :27::27:

gelsinn nikahıı bascammm :52::52::52:

ahahhaa nannem yanımda kızım güldürme anasını satıyımm ne güzel dedinn amaa kapılarda danger yazardı herhaldeeee :D:D:D :52::52:

:60: :60: yokkkk problemmm sendeee

Kaldın oradaaa ne çokmu güzelll napıyolar orda sizeee :27::27:

Seni depüklerkenn çok büyük bir hazz alacammm :52::52::52:

depükle beniii zeynooo hiç acımaa bakma gözümün yaşınaaa :52::9:

,kızımm senn yavuzlan yat erkek adam korur seniii :52:

Yeşimmmmmm

Pınarrmıı ordaaaa :53::53::53::53:

Ah evet ya söylemeyi unuttum yalnız yatamıyom diye gelmiş canım tertipiimm:37::37:

ahahhaa nannem yanımda kızım güldürme anasını satıyımm ne güzel dedinn amaa kapılarda danger yazardı herhaldeeee :D:D:D :52::52:
aaaa bari ben hazır Apo yok evi böyle bi hayır işi için kullanayım hem ek gelir olur :32:

Haahhaaa istee ebaşkaaa modd bulalımm ywruuu

modlardan modd beğenn :52::52::52::52:

aNNeeneee de sorarsaaa annnee annee burda bir kaç
kızzz varrr sevgilii evii hayalii kuruyolarrr :52::52::52:

Vaytt teyzemm terlikleee kovalarr vallaaa :52::52::52:

Kızımmm napalımmm yaaaa şuu vsegililikk nee zorr zaanaaattt 15 ay bekleee sen hasrett çekkk gell kafee köşelerindee sürünn basacammm isyanııı :52::52:,,

depükle beniii zeynooo hiç acımaa bakma gözümün yaşınaaa :52::9:

,kızımm senn yavuzlan yat erkek adam korur seniii :52:

SANAAA ACIKMAAmıı kıızımmmm ekvatordaaa karr hayalii kurmaaa

enn acımasızzz ekşınnnn gaddarrrrr zeynebii görecennn beklee benııı :51::51::51: :52::52::52:

Ah evet ya söylemeyi unuttum yalnız yatamıyom diye gelmiş canım tertipiimm:37::37:

aaaa bari ben hazır Apo yok evi böyle bi hayır işi için kullanayım hem ek gelir olur :32:

:60: Söyle tertibini söyleyeym sana kim olduğunu gide gide ona benziyonuzz tırstımm :18::18::18:

enn acımasızzz ekşınnnn gaddarrrrr zeynebii görecennn beklee benııı :51::51::51: :52::52::52:

:60: Söyle tertibini söyleyeym sana kim olduğunu gide gide ona benziyonuzz tırstımm :18::18::18:

ben anlamadım bacılar pınar yeşimdemi bu geceee :44:

Valla siz gidince buraları düşünemiyom hee bşz gözyaşlarımızla triplerimizle yıkarız buraalarııı:14:
Sizde arada gelir teselli verip askerlerinize koşarsınızzz:19:

ahahahaaaaa kuzumm yaaa ne büyük sevaba girersinn oradaa yeni ayşelerin fatmaların tohumu yeşerirken töbe töbee :52: böyle bir fikir hiç hayra alamet değil zeynooo kafelere devammm :52:

Haahhaaa istee ebaşkaaa modd bulalımm ywruuu

modlardan modd beğenn :52::52::52::52:

aNNeeneee de sorarsaaa annnee annee burda bir kaç
kızzz varrr sevgilii evii hayalii kuruyolarrr :52::52::52:

Vaytt teyzemm terlikleee kovalarr vallaaa :52::52::52:

Kızımmm napalımmm yaaaa şuu vsegililikk nee zorr zaanaaattt 15 ay bekleee sen hasrett çekkk gell kafee köşelerindee sürünn basacammm isyanııı :52::52:,,

aahahaha valla zor zanaat kuzumm vay anasını bekle sev özle ama bir kafe köşesinde otur kır dizinii ee aşkım dee :52::52:

Back
X