• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Herkese Günaydın..

bugün şafak : 318 ..

200'lere Sadece 18 günümüz kaldı..

Ya Sabırr.. Ya Sabır..

.

Deryawcım teşekkür ederim canım benimkide mayıs 20 gibi filan gelcek aynı zamanlarda gitmişler sanırım :2::2:

ahahaaaa geçmişi okudum hanginee cevapp vercemi şaşırdımmmm kızlarr ömürlüksünüzz lenn bak laymak ketçap mayonezz ıykkkk sizin midenize bennn :52::52: :52:

:52::52: ne görüyolarr acabaaa oncaaa nutellaa muhabbetinden sonraa :60: :60:

Çok tatlı geldi herall rüyalarr :60: :60:

Vallaha ben alakasız rüyalar gördüm pek tatlı değildi maaleseff:19:

ahahaaaa geçmişi okudum hanginee cevapp vercemi şaşırdımmmm kızlarr ömürlüksünüzz lenn bak laymak ketçap mayonezz ıykkkk sizin midenize bennn :52::52: :52:

:17::17:ahahah seni de görcez ümroş hanıııımmm

ahahaaa kızımm benide görün dee bunlarda nutellayla aynı işimi görüyor şimdiii oradaa hala ikilemdeyimmm nasıl yaa falan oldummm yok artık :53:

ahahaaa kızımm benide görün dee bunlarda nutellayla aynı işimi görüyor şimdiii oradaa hala ikilemdeyimmm nasıl yaa falan oldummm yok artık :53:

Ya yok canımm:52:yani bilemiyoruz henüz açıklık getirmedi CEYDA&YASEMİN ikilisiiii:30:
Kızzz Zeyzey sen biliyondurr :27:

ahahahahahhhh ümrannnnnnn tümm marketiii doktulerrr bunlarr :60:

yicekkk bişee kalmadııı :60: :52::52::52::52:

ben ne gördüğümü bile hatırlamıyorum :60:

Ya yok canımm:52:yani bilemiyoruz henüz açıklık getirmedi CEYDA&YASEMİN ikilisiiii:30:
Kızzz Zeyzey sen biliyondurr :27:

ayyy vallaaaa benndee çözemedimm bunlarıı akşamm nee ayakk :60: :60: gelincee onalaraaa sormakk dahaa iyi :52::52::52::52:

Son düzenleme:
Kızımm yicekk bişee kalmadııı ayy :60:60:

Zatennn bann yemektenn tırsıyorummm :18::18: :52::52::52::52:

Bi iki dakkaa uslu kız olun :52::52::52:

Bence acıyolardır halimizeee banlamaya kıyamazlar:14:

Mümkün mü sen buna inanabiliyon mu kızım biz ve uslu kızlarrr ahaha:9:
İlla konuşma kayıyo artı18'e(artı işareti yok la klavyedeeee:47:)hem o zaman reytingler de cosuyo

Bence acıyolardır halimizeee banlamaya kıyamazlar:14:

Mümkün mü sen buna inanabiliyon mu kızım biz ve uslu kızlarrr ahaha:9:
İlla konuşma kayıyo artı18'e(artı işareti yok la klavyedeeee:47:)hem o zaman reytingler de cosuyo

:60: ayy bakk bunaa imzamıı basarımmm burasıı ne zamann tavann yapıyoo yaa kavgaa varsaaa yaa muhabbett +18 :52::52::52::52:

Bu + (4) tuşunun üstünde diilmi kuzu nasıl + yok yaw :27::27::27:

amaa acısınlarr bizee 15 ayyyy dileee kolayyy 15 ayyy hasrett çekiyozz muhabettin kaymasıı normall :52::52::52::52:

Son düzenleme:
:60: ayy bakk bunaa imzamıı basarımmm burasıı ne zamann tavann yapıyoo yaa kavgaa varsaaa yaa muhabbett +18 :52::52::52::52:

Bu + (4) tuşunun üstünde diilmi kuzu nasıl + yok yaw :27::27::27:

amaa acısınlarr bizee 15 ayyyy dileee kolayyy 15 ayyy hasrett çekiyozz muhabettin kaymasıı normall :52::52::52::52:

valla millet atraksiyon arıyoo...:10:
Yok valla yokk notebook ya ondandırr.:50:

Yaniiii yaniiii doğal ihityaaçççç:9:

Back
X