• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldinn tatlımm iyiyimm valla nolsun. ayrıca gözün aydın sende düşmüşdünn 300leree valla süper geçiyo gnlerbnm için şuann inş sana da öyle olurr:29::29:

sağol canımm sen benden önce düştün ben de seni kutlayayım :54:
canım çalışmaya başladım 1 haftadır o yüzden nasıl akşam oluyor anlamıyorum zaten :106:
daha da çabuk geçsin amaa :9:

sağol canımm sen benden önce düştün ben de seni kutlayayım :54:
canım çalışmaya başladım 1 haftadır o yüzden nasıl akşam oluyor anlamıyorum zaten :106:
daha da çabuk geçsin amaa :9:

inşş inşş bn evde olduğum halde kolay geçiyo banaa :21::21::21:

aynennnn şekerim çokkk şükürr :1::52::52:
senin iş nasıl gidiyorrrr canım

işe yavaş yavaş alıştım canım az bişeycik kaldı herşeyi öğrenmeme..
askerime de güzel güzel anlattım şu şu sebepler var çıkamam ama izin almaya çalışıcam dedim yavrum napsın kuzu kuzu kabul etti :5:

15te 2 si bitti:):)
eveett kaldı 13 :52: o da geçer nolcak yaaa :27:

15te 2 si bitti:):)

zaten şubatta dağıtım mağıtım derken 1 ayıda yeriz sonra ustaya giderler alışana kadar 2 ay geçer sonra bahar gelir işte burda depükkk ederizz kızları sonraa yaz gelirr diğer kızları deperüüzzz ayy zaten bu arada alt devreler falann gelirr hehehe bitti askerlik beee :60::60::60:

askerime de güzel güzel anlattım şu şu sebepler var çıkamam ama izin almaya çalışıcam dedim yavrum napsın kuzu kuzu kabul etti :5:

ne işine grdinn cnmm:31:

geçen bişeyler anlatttın ya canım onlar devam ediyomu yoksa düzeldimi
senin askerin kaçında geliyo dağıtıma??
usta birliği neresi belli olmadımı halaaa :52:
napsınn canımm kabul etcek tabii :31:

zaten şubatta dağıtım mağıtım derken 1 ayıda yeriz sonra ustaya giderler alışana kadar 2 ay geçer sonra bahar gelir işte burda depükkk ederizz kızları sonraa yaz gelirr diğer kızları deperüüzzz ayy zaten bu arada alt devreler falann gelirr hehehe bitti askerlik beee :60::60::60:

kuzuu bu aradaa 92/1 devreler yakında düşer burayaa :1::1: teselli etme sırası bize geldii:1::1:

ceydaa yine sabredemedin erken terhis ettin bizimkileri :27: bitti gittiii nolcek :36:
ne işine grdinn cnmm:31:

bi şirkette hem sekreter hem çaycı oldum bacım :27: babamın uzun yıllardır çalıştığı şirket olduğu için bişey de diyemedim girdim öyle 1 haftadır çalışıyorum :106:

ceydaa yine sabredemedin erken terhis ettin bizimkileri :27: bitti gittiii nolcek :36:

bi şirkette hem sekreter hem çaycı oldum bacım :27: babamın uzun yıllardır çalıştığı şirket olduğu için bişey de diyemedim girdim öyle 1 haftadır çalışıyorum :106:

ayy çalış cnmm yaa en güzelii bnde kşke kafama göre iş bulabilsem ama nerdeeeeeee:50:

kuzuu bu aradaa 92/1 devreler yakında düşer burayaa :1::1: teselli etme sırası bize geldii:1::1:

şubatta geliyolarr kuzumm :8: 21inden sonraa falan :52:
bizde eskirizz burdaa bigünn ohh bee :52::52: ama kimse gelmiyo topiğee bee yenilerden b grubu falan :27:

edeliimmm kuzumm hayallerle döner bu şafak nolcekk :52::52:

şubatta geliyolarr kuzumm :8: 21inden sonraa falan :52:
bizde eskirizz burdaa bigünn ohh bee :52::52: ama kimse gelmiyo topiğee bee yenilerden b grubu falan :27:

edeliimmm kuzumm hayallerle döner bu şafak nolcekk :52::52:

ne bilem ki kuzum yaaa bak b grubu hiç düşünemdimm benn demkki hiç birinin sevgilisi yokk :9::9::9:

kızlarr yaa facete gördümm şimdii bi arkadaşım sözlenmiş puff yaaa bnmde canım çektii:1::1:

kızlarr yaa facete gördümm şimdii bi arkadaşım sözlenmiş puff yaaa bnmde canım çektii:1::1:

sorma canım yaa benim geçtiğimiz yaz her hafta bir arkadaşım evleniyordu :53: hatta bir hafta 2 tane birden evlendi şaşkına döndüm düğün fotoğrafı bakmaktan :37:
nasıllll özendim anlatamammm :123:

Back
X