• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:60::60::60: kız ben buraya bi sn bile koysam dayananamam benim askerime derim oda köpürür..:52::52::52:

Hee odaaa varr

neyseeee kızlarr ben sizee anlatımmm çok hoşş bi hatunn görmeden canlandırınnnnn elmaa yanaklı kiraz dudaklı bademm gözlüüü :52::52::52:

$Katie-Holmes-Gorgeous-Hairstyles-01.webp
ecoooş yukledm

bi uzun sac olsaa aynı vala tom cruise un hatunu bu:1:yoluorm msnmi sana cnm kızlar msn de szlerlede goruseblrz

ceydooş sende koycaktiin hanii :27:busee senle de yuzyuze tanısamadk gecenlrde koymustm ben foto

hangisini koysam die düşünip durimm :37:
canim ben yurtdisinda dogma buyume ama suan konyadayim esimle birlikte 2senedir burdayimmm :) aistim artik buraya

hmm bizim pınarda konyadannn :)))
kızım biz senın gibi bi rakam düşmüyozz haaa

Bide plaka yazıyoz oraya deli etme adamo seninki 5 dkklık iş bide ben hangi şehir die uğraşıyom :57::57:

hıhhhhh h:33:

kizar ben yatar benim icinnn biraz gec oldu sabah erken kalkcamm esime kahvti hazirlyp isee yolcu edcmm ...
size iyi konusmalarrr ......yarin burdayim insalllah .herkese allaha emanet olsunnnnnnnnnn optummm :)

iyi geceler canımm

ecm+, celinees+, buseh+, 42emine, SnmBrs21, _CeyDa_+

şu allttaaaa durannnn hatıunlarrr resimlerinizii koyunda güzelliklerinizi görelimmm

ecem seni görduk bacımm hatununnn en taşş halisin :52:

Ceyda senin bebelik hallerini ezberledim sende koyma :27:

ya sen bana bi takışmadan dursana be yaaa poofff:27:

Aa bu hatunu beğenirim ben :23: Teşekkür ederim buna benzettiysen:9:

Aman sende yaa:52: Tamam ama unutmak yok canımmm:27:

ayy bakk filmi az çok hatırlıyorum da filmin adını hatırlayamıyorum bi kız küçükken bi salgın sırasında bir bolge karantinaya alınıyo bu kızın anneside bu kızı o bolgeden kurtarmaya çalışıyor o ara kızın gözüne b işe isabet ediyo gözü çıkıyo bu ara kadın kızı en son giden uçaktaki askerlere teslim ediyor.neyse seneler geçiyor bu bölgeye hiç uğranmıyor felan bu kızda büyümüş oluyor ama asker olmuş bu bolgeyi incelemek için geri eliyo felan :37:

ayy bakk filmi az çok hatırlıyorum da filmin adını hatırlayamıyorum bi kız küçükken bi salgın sırasında bir bolge karantinaya alınıyo bu kızın anneside bu kızı o bolgeden kurtarmaya çalışıyor o ara kızın gözüne b işe isabet ediyo gözü çıkıyo bu ara kadın kızı en son giden uçaktaki askerlere teslim ediyor.neyse seneler geçiyor bu bölgeye hiç uğranmıyor felan bu kızda büyümüş oluyor ama asker olmuş bu bolgeyi incelemek için geri eliyo felan :37:
Hmm böyle bir film hatırlamıyorum valla kuzum :27: güzelmiydi bari hatun :52:
vala benzettm bana cansu dere cakması diolar:1:Eki Görüntüle 333467

Ay evet canım ya sen çok benziyorsun cansuya

Back
X