• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy evett 4 haftacıkk kaldıı sonraa 1 yıll bitiyoo ohh ohhhh:21::21::21:

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr:3::3::3:

oh ya ne güzel, benimde 14 gün sonraa şafağım 299 oluyor inşaallah :12:

200'lere gelebildiğime hala inanamıyorum :31: hala 430'lerde gibi hissediyorum kendimi :31:

Busecim hoşbulduk, sende hoşgeldin nbr nasılsın?

bu arada buse seninde plakalara çok az kalmış maşaallah :nazar: tütütütüüüüü :27: en tükürüklüsünden :27:

.

200'lere gelebildiğime hala inanamıyorum :31: hala 430'lerde gibi hissediyorum kendimi :31:

bu arada buse seninde plakalara çok az kalmış maşaallah :nazar: tütütütüüüüü :27: en tükürüklüsünden :27:

.

hoşbulduk cnm saolasın..darısı başına inş. ama bende senin gibi o 14 günü bekliorum ikili rakamlar için:15::15::15:

iyim canimm wallaaaaa ugrasiyoruz ev is yemek derken gun gecip gidiyorr insalah benimki gidince boyle gecer:) sen nasilsn

ii cnm nası olsun bende zaman geçirmeye çalışıorum işte öle..inş geçer cnm..oyalanıcak şey bulmak şart:31::31::31:

Askerlik fenaaa yordu bizi anlaşılann saçbaş bi milyon geziyoz :27::27:

Topluluk kurak :52::52:

ayyy bizimkiler de bizi hep bakımlı görüo kimbilir ne düşünüolar bizi 7/24 öle zannediolardır:60::60::60:

.

oyyy azz kalmış artık kzum ya geçiyo işteböyle zamann nasıl geçicek nasıl geçicek derken anlamıyoruz ble nasıl geçtiğini :29:

ayy saçımı boyicaktımm yengem boyuyo saçımı herşeyimi hazırladım tam ona gidiyodumm son bi evden çıkmadan tuvalete giriyim dedim bi baktım hastalanmışım kaldı öyle boyayamadım ona morelim bozuldu :31:

Allah iyiliğini versin emi bende daha fena bişey oldu sandım..:52::52::52:

hehe bilgisayar başında durmaktan mı oldu yoksa pasaklılık :27:

Yasemin, canım ne oldu?:26:

.

yooo kime süslenimmm yaniiii

pasakllılık derken kişisel temizlik full dee hani o şey vardır saçını güzel güzel toplarsın kıyafetine özen gösteririsin yok anam pijamalarım kafamın üstünde toplamaya çalıştığım ama ordan burdan fırlayan saçlarım felan işte :27::27:

ii cnm nası olsun bende zaman geçirmeye çalışıorum işte öle..inş geçer cnm..oyalanıcak şey bulmak şart:31::31::31:

ayyy bizimkiler de bizi hep bakımlı görüo kimbilir ne düşünüolar bizi 7/24 öle zannediolardır:60::60::60:

kim bilim adamlar böyle görse şok geçirirler,askerlikten geride gelmezler :60: :60:

Son düzenleme:

bncede sart yoksa zamn gecmiyor..

pasakllılık derken kişisel temizlik full dee hani o şey vardır saçını güzel güzel toplarsın kıyafetine özen gösteririsin yok anam pijamalarım kafamın üstünde toplamaya çalıştığım ama ordan burdan fırlayan saçlarım felan işte :27::27:

kim bilim adamlar böyle görse şok geçirirler,askerlikten geride gelmezler :60: :60:

he ya askeriyenin kapısını yumruklayıp geri alın bizi derlermiş:60::60::60:

ayy saçımı boyicaktımm yengem boyuyo saçımı herşeyimi hazırladım tam ona gidiyodumm son bi evden çıkmadan tuvalete giriyim dedim bi baktım hastalanmışım kaldı öyle boyayamadım ona morelim bozuldu :31:

güzelim bende bişey oldu sandım ya huuu :27:

bir hafta sonra boyarsın boşver :12:

bozma moralini böyle şeylere :12:

.

hmm olsun kuzum yaa

Boyanırrr merakk etmee hastalığında geçer.

Boyalar engelmiydi yaa,bi kına biliyodum ben engel su geçirmeyen tabaka oluşturan ama :26:

heee anladım canım ya o bende de var :27:

uyumulumuyum değilmiyim hiç umrumda değil :27:

zıt renkleri giyiyorum falan :27:

emrem olsa asla öyle yapmam :17:

.

Back
X