Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende karanlıkta çok severim asla aydınlıkta uyuyamam zifiri karanlık olacak hehe

hehehe ah ahh aşkımla iş çıkışına gelirdi ne güzel akşma onla gzerdim ama artık yapamıyoz beşiktaşın parkında otururduk kabataşa giderdik ama şimdi malesef

inşallah canım telefonuna felan ke-aydetmiş aklıma gelmezdi sorucağı varya böle bişeyi çok var daha sonuçta yani.

h.g canım ahanda 5 olduk nasılsın canım sevgilin kargo yollamıştı ne göndermiş merak ettim özel değilse söler misin

h.b. canım.net gitti sohbetimiz yarım kaldı.canım aşkım ikimizin isimlerini hat yazısıyla yazdırıp,çerçeveletmiş..çok güzel bişey ama,bayıldım..:69:

benim askım yanımda olursa gezerim yoksa gezemem korkarımmm:53:

canım zaten bende gezememki tek başıma daha doğrusu tek başıma geszmek için çıkmam illaki yanımda biri olucak akşmlarıda annemler oluyor zaten

hehehe ah ahh aşkımla iş çıkışına gelirdi ne güzel akşma onla gzerdim ama artık yapamıyoz beşiktaşın parkında otururduk kabataşa giderdik ama şimdi malesef

bende ünideyken 2. öğretimdim aşkım gelirdi hep ben kaçardım hep gezerdik bi gelsin tutmayın beniiiii

Nasılsınız kızlarrr ??

iyiyim tatlımm sen nasılsınnn :75:

bende iiyiyim canım şafak kaç saymaca nasıl gidiyo bakalım

h.b. canım.net gitti sohbetimiz yarım kaldı.canım aşkım ikimizin isimlerini hat yazısıyla yazdırıp,çerçeveletmiş..çok güzel bişey ama,bayıldım..:69:

ayy çok güzeldir eminim

Back
X