• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

weather60py9tk3.gif

yok be canım nerdee:12:derslerden başımı kaldıramadım salı günü gidebilirim:7:şafak olmuş 4 nasıl olayım canım ağzım kulaklarımdaaa:16:4 gün sonraaa beni deeee depüklüyorsunuzzzz çok sıkı olsun benimkiii:10:

kıyamam sana askerin gelmeden alırsın artık :6:

en hokkalısından bi depükte sana gelicek hoooop aşkının kucağına konacaksın :23:

benim depük gecemde kimler olacak bakalım daha çoooook var:72:

en hokkalısından bi depükte sana gelicek hoooop aşkının kucağına konacaksın :23:

300 km ileri atsın beni yeter fazlasın da gözüm yok:74::64:
canım benimmm ölmezseekkk burda olurumm heraldeee sen hiç merak etmee tatlımmm güzel arkadaşım:21:

bizler olucazzz merak etme çookde olsa burdan mezun oldum belki ama nasıl şimdi yüksek lisans yapıyosam asker topiğind edoktoramı bile tamamlamyı düşünüyorum:9:

megim ben oyumu gündüz senin için kullandım şekerim :7:

300 km ileri atsın beni yeter fazlasın da gözüm yok:74::64:
canım benimmm ölmezseekkk burda olurumm heraldeee sen hiç merak etmee tatlımmm güzel arkadaşım:21:

eh iyi çok değilmiş senin mesafe çok hokkalı atmam :9:
gelin valla esinim, nasipse seneye bu zamanlarda bende aşkıma kavuşmuş olacağım :16:

bizler olucazzz merak etme çookde olsa burdan mezun oldum belki ama nasıl şimdi yüksek lisans yapıyosam asker topiğind edoktoramı bile tamamlamyı düşünüyorum:9:

canımsın :70::71:
nasıl hissediyosun kendini peki bu gece?

mehabbet senin için geldim...

gözün aydın tatlım..Allah başka ayrılık göstermesin,ailevi problemlerinizi de umarım bi çözüme kavuşturursunuz...çok mutlu ol...:29:

Back
X