• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrr iyi akşamlarr hepinizee...nasılsınız?yaavv ben bir ay öncee interneetten yurtdışından bir siteden gözlük siparişi vermiştim.ödemeyi de yaptım.biraz yüklüce hemdee.400 tl civarındaa..hala elime geçmedi.ptt yi aradım gümrükte kalmışş topkapıdan gidip alcakmışım ödeme yapcakmışım bide galibaa..hiç başınıza böle bişey geldi mi...zaten bi dünya para verdim bidee ordaa ödersemmm battım ben:4:

cnm hoşgeldin, 100$'a kadar olan ürünler gümrükten geçiyor ama daha fazla fiyat olanlar maalesef gümrükte takılıyor. ah be esinim modanın göbeendesin niye öyle yaptın :28:

kıyamam sana canım 3 gün bi ömür gelir sana bizde 2 gün konuşamadık çok zordu sabret canım..

ohh cok sevındım canım bugün mutlu olmana tatlım benim iyi yapmışsın mektup olayını;)

canım bugün daha iyiyim..paso almaya gıttım ordanda sigorta işlerim vardı onlar hallettim bu arada aşkımla mesajlaştık bugün melankolik değilim anlıcağın:1:
Ama akşam önce vatan var dizi onu izlicem o zaman kesin deprsif moda girerim edacım:2:

Bende dinliyeyim bari duymamıştım daha önce..Sen iyisin dimi edoşum?

bende bu akşam o diziyi izliycem elimde olmadan valla o kanala çeviyiroum kanalı :26:
sonrada bi melankoli bi üzüntü :43:

hoşbuldummm canımm nasılsın?topkapıya gitmekk farz olduu bahaneyle istanbulaaa giderim:8:
iyiyim tatlım şafak 100 oldu:69:..aşkın gelir kıs sen topkapıya gidene kadr:1:

bende bu akşam o diziyi izliycem elimde olmadan valla o kanala çeviyiroum kanalı :26:

süper dizi edam ya izlemeden duramıyorum bende:5:

cnm hoşgeldin, 100$'a kadar olan ürünler gümrükten geçiyor ama daha fazla fiyat olanlar maalesef gümrükte takılıyor. ah be esinim modanın göbeendesin niye öyle yaptın :28:

canım benim bi anlık gaflette bulundum üç kuruş ucuz olsun diyee kar yaptım aklımcaa:1:türkiyedee baktım ben aynı gözlük 600den aşağı yoktu hiç bi yerdeee güya ucuz olcaktıı şimdi gümrüktee ne kadar takcalar bakalım aynı hesaba gelicek yinee hiç değilse şimdiye kadar elimdee olurdu:1:bir daha yurt dışı alışverişi mi aslaaaa:37:gözünü sevdiğim istanbulumm:16:

güneydoğudan hikayeler onu diyonuz dimi
ben bir türlü bakamadım ona ya bide 10.30 da uykum geliyo yarım kalıyo ancak haftaosnu tekrarında izliyorum oda yakaldığumda ya

iyiyim tatlım şafak 100 oldu:69:..aşkın gelir kıs sen topkapıya gidene kadr:1:

süper dizi edam ya izlemeden duramıyorum bende:5:

aşkım gelmeden gitmem lazım bu işi onun duymaması lazımm:1:cumaaa günü geliyim bariii az kaldıı..geldiğindee takarım hem yoksaa sorup durucak yinee gözlüğün nerdee diee:1:anaaaaa çift hanelilere düşüorsun canım benimmm çok hızlı geçicek görüceksinnn:7:

canım benim bi anlık gaflette bulundum üç kuruş ucuz olsun diyee kar yaptım aklımcaa:1:türkiyedee baktım ben aynı gözlük 600den aşağı yoktu hiç bi yerdeee güya ucuz olcaktıı şimdi gümrüktee ne kadar takcalar bakalım aynı hesaba gelicek yinee hiç değilse şimdiye kadar elimdee olurdu:1:bir daha yurt dışı alışverişi mi aslaaaa:37:gözünü sevdiğim istanbulumm:16:

benimde beğendiğim gözlük var D&G 400TL diyo gelip gidip bakıyorum kıyamıyorum paraya :27:

ekle bakem fotosunu görelim şu gözlüğü :29:

strawberry'den ben parfüm vs alışveirşi yapıcam ama 100$'ı geçirmeden.

3310.bmp
canım bak bu benimkii prada bunun markası da,ben gözlüğee acımıyorum açıkçasıı göz hassas biraz kalitesi olması lazım bencee..tabi bu kadar daa pahalı olması da tartışılırr:1:canımm strawberrydede mi aynı şeler geçerli yavv bak ordan da alcaktım benn almıyım o zaman iyi oldu sölediğin:1:

canım belli etme tabiki olabilir bölee...bizdeee de ben havalara uçuyorum ama aşkımdaa tık yok..önce bi burdan çıkıyım bişey hissedemiyorum burda dio

gelicek bi 5 gün sonra memlekete gidicek yani bi 8 gün daha olmıcak yanımda ama bakalımm

aşkım gelmeden gitmem lazım bu işi onun duymaması lazımm:1:cumaaa günü geliyim bariii az kaldıı..geldiğindee takarım hem yoksaa sorup durucak yinee gözlüğün nerdee diee:1:anaaaaa çift hanelilere düşüorsun canım benimmm çok hızlı geçicek görüceksinnn:7:

Aşkın gelmeden hallet o zaman bebekk:38:
Evet canım çok mutluyum 2li haneler daha çabuk geçiyormuş:54:

Back
X