• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canim benim...
Heyecandandirr.... az kaldi.. Agla rahatlarsin biraz canim..
2 gün sonra kollarinda olucak allahin izniylee...
Haydi git dolabina bak bakalim.. ne giyinecennn canimm?

şafak 460 Ankara artık benim için başkentte öteydi çünkü askerimden ilk ayrılışım ilk hüznüm ilk çaresizliğim benim kolum kanadım gitmişti.
hava durumunda önceliğim ankaradaydı aa çok şükür bugün askerim üşütmicek!
ankaradaki tanıdıklar daha yakındı artık. yolda geçen askerler omuydu ne?
ben nefes bile alamıyordum ki aldığım heran sadece ama sadece onun adı...
duamm : RABBİM nolurr birkez dahi olsa sesini duyayım nolurr...
duydummm Allahım askerimin sesimiydi o...Ve artık duam Rabbim askerimin sesini benden eksik etme...Mehtap,karavana,talim,nöbet,çarşı,palaska vs. daha birçok askeri kelimeler artık hepsi değerliydi benim için Artık bende bir askerdimm.

Sonra alıştım galiba dedim ama askerimi bu sefer Mardin aldı .Bu sefer daha da koydu bana gidişi.Mardin tarihimdeki önemini bu seferden kanıtladın.Mardin askerimi benden aldınn...
Mardin şimdi askerim seni bıraksa da benim için unutulmayan şehir sensin...

15 ay doldummm alıştım sandım ama niye şimdi ağlıyorum....
Askerimm artık gel dayanamıyorum...:14:
[/QUO
aglattın benii kızzzz:5:salya sümük oldum resmennnn

ben yavaş yavaş listemi hazırlayayım o vakit sende totoşunu hazırla papatyamm:)

:70:mesutuğbamm o an geldi içimden dayanamadm ama şimdi iyiyim üzülme canım

Canim benim...
Heyecandandirr.... az kaldi.. Agla rahatlarsin biraz canim..
2 gün sonra kollarinda olucak allahin izniylee...
Haydi git dolabina bak bakalim.. ne giyinecennn canimm?

canım ya bi an dolmuştum ağladım rahatladım çok şükür

kıyafet konusunda askerime tabiyim o dağıtımdaki kıyafetlerimi giymem iiçin ısrar ediyo o şekilde bırakmış o şekilde kavuşucakmış ama ben genede ufak değişikler yapıcam tabi:34:
diyorum ya takıntılıyız biraz

seniii çokkk özledimmmm sewgilim....bogazımda böle bişi war gbi hep kendimi sıkıp aglamamaktan ama bu gece kendimi napsam tutamıorummm...keşke yanımda olsan :(bana sarılsan...gözyaşlarımı silsen...seniii çok özledimmm çocugummmmm:(:5:

ee duygularını anlat bakimmm sen nasıl görüceksin askerini

inanılmaz heyecanlıyım anlatamm müthiş bi duygu... 15 aydır bazen hüznlü bazen sevçnli baznde sabahlara kadar ağlayarak geçti günlerim... ama bitti işte çok şükür Rabbime onu bana bağışladı... 2 gündür ne giysem askerime nasıl daha ii görüne bilirm diye uğraşıorum.. herlade uyuyamm bugün :61: yarın akşam havaalanına almaya gidecez kayınvalidemgil ve bnm ailem.. işte bölee :69:

inanılmaz heyecanlıyım anlatamm müthiş bi duygu... 15 aydır bazen hüznlü bazen sevçnli baznde sabahlara kadar ağlayarak geçti günlerim... Ama bitti işte çok şükür rabbime onu bana bağışladı... 2 gündür ne giysem askerime nasıl daha ii görüne bilirm diye uğraşıorum.. Herlade uyuyamm bugün :61: Yarın akşam havaalanına almaya gidecez kayınvalidemgil ve bnm ailem.. Işte bölee :69:

ne güzel imremdim doğrusu herşeyi ailelerin bilmesi kadar güzel bişi yok bizse kutu köşelerde gizlice buluşmak zorundayızz zaten o yüzden çokda tad alamıyorum kavuşucam diye:50:

seniii çokkk özledimmmm sewgilim....bogazımda böle bişi war gbi hep kendimi sıkıp aglamamaktan ama bu gece kendimi napsam tutamıorummm...keşke yanımda olsan :(bana sarılsan...gözyaşlarımı silsen...seniii çok özledimmm çocugummmmm:(:5:

canım anlıyorum seniii ahhh ahhhh. ama dayan canım inan bak geçiçek bu günlerde

Back
X