• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

süper bişey biz gene gidices aşkım gelsinn:78:
bir de atv'ye binicez aşkımla çok heyecanlıyım onu çok merak ediyorumm:82:

Ohhh süpersiniz valla, =)) Valla bizim tek yaptığımız şey
floryaya gidip sahilde yürümek olduu he tabi bide sinema var
gerçi gözümü kapatmasından pek bişey izliyemdim ama olsun :37:
Gelsinde bi yapalım bizde bişeylerrr çok sıkıldım zateen.. :1:

Ay bilmem ki daha romantikk bişey yokmuu :16:

bizim en zevk aldığımız şeylerden birisi arabayla spile çıkıp manzara izleyip sohbet etmektir.
yazın iş çıkışında beni alır çayır çimen uzaklara götürür kuş seslerini dinleriz öyle rahatlatıcı oluyor ki terapi gibi bişey :69: geçtiğimiz kış aylarındada yine arabayla spile gittik çok kar yağmıştı. arabayı bi yerde bıraktıktan sonra sırt çantalarımızla yürümeye başladık. çok güzel bir manzarada termosdan çay doldurup yudumlamıştık :31:

ah ahh gelsinde yine gidelim çok özledim :17:

Ohhh süpersiniz valla, =)) Valla bizim tek yaptığımız şey
floryaya gidip sahilde yürümek olduu he tabi bide sinema var
gerçi gözümü kapatmasından pek bişey izliyemdim ama olsun :37:
Gelsinde bi yapalım bizde bişeylerrr çok sıkıldım zateen.. :1:

Kanka biz senle yapılcaklar listesi yaparız sen rahat ol:102:

benim aşşkım şimdiden diyoki gidiceğimiz yerleri liste yap hepsıne gıdelım tek tek:9:
şimdiden başla lısteye diyoo..:90:
yoksa kararsızz kalıyoruz cookk nereye gıdelım dıyee..:92:
lısteye baslıcam yakında hıc gıtmedıgımız yapmadıgımız seyleri yapıcaz:97:
kız oynak şafaklı kankam 160 yaptım seni korkuom yarın bitti doğan güneşim ben dicen diee :33::97::128:

bizim en zevk aldığımız şeylerden birisi arabayla spile çıkıp manzara izleyip sohbet etmektir.
yazın iş çıkışında beni alır çayır çimen uzaklara götürür kuş seslerini dinleriz öyle rahatlatıcı oluyor ki terapi gibi bişey :69: geçtiğimiz kış aylarındada yine arabayla spile gittik çok kar yağmıştı. arabayı bi yerde bıraktıktan sonra sırt çantalarımızla yürümeye başladık. çok güzel bir manzarada termosdan çay doldurup yudumlamıştık :31:

Biz bi kez manzaralı bi yere gidelim dedik, sağolsun polis amcalarr yanlız bırakmadılar
bizii, kimliğimde yoktu yanımdaa, kaç saat dert anlatt onlara, allahtan ellerinde cep pc
gibi bişey var tc kmlik no aklımdaydı da bi sorun olmadı.. Yoksa alıolardı merkezee,
:27:

spile ne kuzum yaaa :44: :26:

:129:kardelen44, aclya+, busrae+, cagla22+, Lady_cici, mehabbet, nefesim, pissy, siyah_inci+, susu_+, yengec123+:129:

hepinize selam kızlar...:124:

Back
X