• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

afiyet olsun da maaşallah canıııım yanmadın mı yaaa hem brownie intense hem maximus öldürür adamı :52: bayılıyorum ben de brownie intense'e yaaaa süper bişey:31:

valla yanmaya başladımm napayım üşüom hava öle güzelki dışarda burası sibirya mübarek.. evet yaa ıntense yok mu bitiro beni geçen kış işyerimdekilerle hergün ıntense kahve molası veriodukk :125:

evet aynen öyle sürekli yeni modelleri çıkıyo herşeyin o yüzden az öz almak lazım ev kurmadan önce, eksikler ev kurunca tamamlanır :31:

mesela geçen gün şu paşabahçenin çok güzel sürahileri varya yamuk yumuk:33:32: ondan aldım daha ortada nişan yok bişe yok allahım ya :)durucak öyle neyapayım içimden almak geliyor.sanrım evlilik vaktim gelmiş benim zaten bebeklere dayanamıyorum:69:

canım geç kaldım ya..okudum yazını ...evet çok kötü yapmış arkadaşın ama ilgilenme sen boşver demiş daha üzülmekle bişe olmaz.sen kendini çok yıpratma kardeşim.seviyorum seni ben kıyamam askerdeyken okadar üzülüyodun:85::85::85:
aglarım bak bende senle..üzülmek yok.bak çok şükür iyi gidiyormuşsunuz zatenaşkınla.daha ne deli kız herşeyi takıp üzülüyosun resimlerinizide gördüm muhteşemsiniz.allah ayırmasın.

valla canım herşeyi takıyorum aşkımda diyor ben senin sonunu iyi görmüyorum sölim takma bu kadar akışına bırak diyor elimde olan bişey değilki yapamıyorum ben

hoşgeldiniz kızlar

valla yanmaya başladımm napayım üşüom hava öle güzelki dışarda burası sibirya mübarek.. evet yaa ıntense yok mu bitiro beni geçen kış işyerimdekilerle hergün ıntense kahve molası veriodukk :125:

süper yaaa, burda da herkes hasta ona.. alınca 1 tane alıp yiyemiyorum zaten o yüzden :1:

yemeği yedim, tükr kahvemi içtim geldim :126:

ooh afiyet olsun yarasın şekerim :)

mesela geçen gün şu paşabahçenin çok güzel sürahileri varya yamuk yumuk:33:32: ondan aldım daha ortada nişan yok bişe yok allahım ya :)durucak öyle neyapayım içimden almak geliyor.sanrım evlilik vaktim gelmiş benim zaten bebeklere dayanamıyorum:69:

:9: belli olmaz bu işler yaa al koy sen kenara beğendiğinde, ben de nişanlıyım ama daha var önümüzde zaman :27:

hoşgeldiiiinnnnn:13:

geldim begümüm geldim cnm nasılsın? :78:

hoşgeldin cannıııım iyilik nolsun işte cuma diye mutluyum, akşama nişanlım da ararsa daha mutlu olurum, inşallah arar 3 gün oldu yine :54:
senden naber nasılsın? nişanlın napıyo nasıl?

Back
X