• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohhh afiyet olsun canım..hoşgeldin pissycim:7:

sağol canım, hoşbuldum. nasılsın emoşum :12:

bu arada annemin adıda emine :9:

Falınada baktın mı?:27:
Bu arada avarındaki köpecik senin mi

yok şekerim bakmadım falıma önceden çok baktırırdım ama nişanlımla tanıştıktan sonra bıraktım fal işlerini :9:

avatarımda ki köpek benim kızım tarçın :31:

afiyet olsunn tarçının annesiii :68:

converseleri attıydım ya makineye zmanım yok die programı bitirip durulamadan direkt sıktırmışım çıkarttım halaa deterjanlılar.. :84: artık yapcak bişe yok :86:

teşekkürler güzel arkadaşım :29:
ay kötü olmuş öyle bezi ıslat öyle sil bari deterjanları çıksın.

nişanlım çok güzel itinayla spor ayakkabı temizler bu arada.

hoşgeldin şeker :129:

kızlar birşey diyicem sizlere ya hep burda dertleşiyoruz birazcıkta eylenceli resimli bi konu açalımmı?ne dersiniz...
kozmetik ürünlerimizi vs.tavsiye ettiklerimizi.bildiklerimizi paylaşırız hemde daha eylenceli geçer...canınız sıkılmaz şafaklar cabuk geçsin..:68:

selamm kızlarrrrrr

browni ıntense yedim üstünede maximus yiyorum birazdan bukadar enerjiyle uçarımm tutunun kıyruumaaaaaaaaa
:10:

yemeği yedim, tükr kahvemi içtim geldim :126:

Yemeğimi yedim geldimmmm..:56: napiyosunuzzzz:78:

Selam gü<ellllllllllerrrrrrrrrrrrrr:52:

ho$geldiiiiniiiz arkada$Larr :52:

Yemeğimi yedim geldimmmm..:56: napiyosunuzzzz:78:

hoşgeldin duru kız :6:

hoşgeldiiiinnnnn:13:

hoşgeldin cannıııım iyilik nolsun işte cuma diye mutluyum, akşama nişanlım da ararsa daha mutlu olurum, inşallah arar 3 gün oldu yine :54:
senden naber nasılsın? nişanlın napıyo nasıl?

hoşbuldum cnm bnm, bugün bana tatil gibi geliyor yaa begüm :9:
bi haftayı daha kapatıyoruz ohh ne güzel :62:
arar cnm arar merak etme, sıka sıka diş kalmıyacak ama azcık daha sabır arkadaşım :29:
nişanlım iyi çok şükür bi yaramazlık bu aralar sinir var üzerimde beni sakinleştirmeye çalışıyor :31:

hoşgeldin cnm nasılsın?

slm cnmm......

ho$geldiiiiniiiz arkada$Larr :52:

Hoşbuldum lady mm

hoşgeldin duru kız :6:

hoşbuldum cnm bnm, bugün bana tatil gibi geliyor yaa begüm :9:
bi haftayı daha kapatıyoruz ohh ne güzel :62:
arar cnm arar merak etme, sıka sıka diş kalmıyacak ama azcık daha sabır arkadaşım :29:
nişanlım iyi çok şükür bi yaramazlık bu aralar sinir var üzerimde beni sakinleştirmeye çalışıyor :31:

hoşgeldin cnm nasılsın?

hoşbuldum devremm

kızlar birşey diyicem sizlere ya hep burda dertleşiyoruz birazcıkta eylenceli resimli bi konu açalımmı?ne dersiniz...
kozmetik ürünlerimizi vs.tavsiye ettiklerimizi.bildiklerimizi paylaşırız hemde daha eylenceli geçer...canınız sıkılmaz şafaklar cabuk geçsin..:68:

Aç tatlım sen orayada takılırızz :8:

Back
X