• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iim canim sen nasilsiin :80:
evet ya bayadir görü$emedik ben okul dolayisiyla pek giremiyorum
birazdan da cvp vermeden cikarsam kusuruma bakma canim heran ders baslayabilir :17:

:60: hahaha caktirma kiz caktirma diger 2 devremiz anlamadi durumu görmediler :60:

şiiiişşşttt nere anlamadık :82:

ahanda sütyen :92: ahanda don :74:

ama tüm masumiyetiyle onlar beyaz bayrak sanıldı :90:

:nazar: evet aynen öyle, tüyleri yerlere kadar uzuyo, yüzü gözü görünmüyo bazen doğruuu kuaförüne gidiyoruz :9:

:nazar: öyledir benim kuzuum, tokalar da takıyorum ben ona misafir gelirken :9:

ay bende akşama eltimlere gidicem, onlarda kalıcam laklak muhabbet, aile dedikoduları, film, içki falan, güzel oluyo ama kıskançlık yapıp da laf sokmadığı zamanlar da olmuyo değil, bazen delirtio beni.. ne de olsa elti işte kendin ailenden biri gibi olamaz :9:

saol canııım, sen de koysana resmini :nazar: :13:

Oh Oh ne guzel flowerım:) kız bı ınsan eltısını yemn edıorum bukadar sewemez durmadan arıyorrrr bugun gıdıyım bari dedimmm sınavlarımda var ama fazla oturmam artık napaım.Ablamda gelıcek ablamda eltısı oluyo ya:) oyuzden.

yemek takımı hoşmuş günlük kullanım için alınabilirrr

evet güral porselen hem güzel görünüyor başka çeşitleride vardır mutlaka.
akşam çıkışta bi uğrayıp bakıcam. gerçi güzel modeller sabahtan bitiyor.

birazdan da cvp vermeden cikarsam kusuruma bakma canim heran ders baslayabilir :17:

:60: hahaha caktirma kiz caktirma diger 2 devremiz anlamadi durumu görmediler :60:

heheh evet ladymmm onlar uslu kızlarr...

çok görünce öyle oluyor cnm güzel şeyler. ama bi süre görmesen özlersin yine :31:
biz pazar günleri nişanlımla çok gezerdik, kordonda oturmayıda çok severiz.
ama kalabalık olunca çok çekilmez oluyor.

ewet yıllık iznimde falan işyerimi çok özlüyorumm...Biz hiç kordonda gezmedik nişanlımlaa benimki acayip kıskançç nerde tenha nerden insan olmayan yerler var oralara götürürrr...Yemek yerken bile nerde en köşe en gözükmeyen yer var öyle masalara oturur. yani doya doya eleele tutuşupp gezemedim askımla deniz kenarındaaa ahhh. ahh...

bende iyiyim canım nolsun ofisdeyim bende:54:

ne kusuru canım :38:

:nazar: evet aynen öyle, tüyleri yerlere kadar uzuyo, yüzü gözü görünmüyo bazen doğruuu kuaförüne gidiyoruz :9:

:nazar: öyledir benim kuzuum, tokalar da takıyorum ben ona misafir gelirken :9:

ay bende akşama eltimlere gidicem, onlarda kalıcam laklak muhabbet, aile dedikoduları, film, içki falan, güzel oluyo ama kıskançlık yapıp da laf sokmadığı zamanlar da olmuyo değil, bazen delirtio beni.. ne de olsa elti işte kendin ailenden biri gibi olamaz :9:

saol canııım, sen de koysana resmini :nazar: :13:

ımm bi bakem de bende koyayım resim :78:

duru'cum :29: hoşbuldum canım :29:
iyisin dimi :8:

bende aynı :24: bildiğin gibi devam :39:

neymiş o diyeceğin :74:

nuranım iyiyim tatlım fonda romantik şarkılar burda deli sohbett..değişik bi ruh halindeyim cnmm.. sen nasılsınn??

evet güral porselen hem güzel görünüyor başka çeşitleride vardır mutlaka.
akşam çıkışta bi uğrayıp bakıcam. gerçi güzel modeller sabahtan bitiyor.

geçen bi makyaj malzemeleri falan gelmişti ogünün sabahında gittim koşarak 10muydu neydi.. parça pinçik etmiş kızlar en dandik ürünler kalmıştıı düşün 10da bile yani.. akşama bırakırlarmı hiçç

hoşgeldinn nurannnn..

İyi yaptınn cnmm..yoksa bizim devrenin karizma yerlerdee:52:

Olabilir tatlımm... Ya aslında kullanmaması en iyisiii.Giderken ikimizinde ortak kararı bu oldu..mecbur kalmadıkça izne gelmicek diyee ama daha çok var belli olmaz yani...Gerçekten gidip gelmesi tekrar gitmesi çok zor olurr ben dağıtımda bile tekrar mahvolmuştum gittiğindee...şimdi yavaş yavaş alışmışken gelirse alışırım göndermem tekrar çok zor olurrr

Oh Oh ne guzel flowerım:) kız bı ınsan eltısını yemn edıorum bukadar sewemez durmadan arıyorrrr bugun gıdıyım bari dedimmm sınavlarımda var ama fazla oturmam artık napaım.Ablamda gelıcek ablamda eltısı oluyo ya:) oyuzden.

:9: ay doğru sizin öyle bi durum vardı :9:
valla bazen oluyo işte tuhaflıkları ama biz de seviyoruz birbirimizi maaşalla :nazar: :7:

kızlar bakın tırnağa gazete baskısı yapmışlar :78:

hiç aklıma gelmez böyle şeyler ne hatunlar var

4890020382_b2986df9ff.jpg

Back
X