• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:60: oo dominoo taşlarıı gibi dizilmişinzz sizdee bi ittiriveririm :52::52: tamam okee olurrr

:60: gitmeseymiş odaaa op mu onemlii benmii tabii ben hahahah :52::52:
İttir kız belki daha çabuk gideriz he:52:
Bak gitmedi ceyda hala aşağıda:27:

aman canım ya bugün pınar moddayım.askerimle konuştukca efkar bastı.hasret hayaller falan.2 ay oldu daha gideli.askerlik kısalacaktı hani.umutlandırıyorlar bizi.umutlandıran ve tvde bas bas askerlik kısalıyor diye haber yapanlara ........:47:
Ah canım sen o düşünceyi çıkar aklından yoksa daha çok üzülürsün..
Biz sayfalarca konuştuk burda,umutlandık ama sonuç..Bak askerlik bitiyor düşeceği yok.
Sen kendine oyalanıcak birşeyler bulmaya çalış.Sen okuyormusun çalışıyormusun ?

ii geceler cnm..

harbiden yaaaaaaaaaa ecem ve ümrannn açın önümü lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::27::27:

oooooooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşşşşşş:32::32::32:

ii geceler cnm..

hımmmmmmmm o dahada güzelmiş valla..sizin şafak kaçken asılmıştı listeniz

Tatlım az sabret iki ay falan sonra açılacak önün :27:
bizim ocak başında asıldı sanırım ya tam hatırlamıyorum ya 1 sene olmadan asıldı ama canım.

Biz sayfalarca konuştuk burda,umutlandık ama sonuç..Bak askerlik bitiyor düşeceği yok.

bizim ocak başında asıldı sanırım ya tam hatırlamıyorum ya 1 sene olmadan asıldı ama canım.

:60: bendee şimdii onu düşünüyordum kalbimiz birmiş bu varyaa kesinn gider gibi yapıp kalıp bizi dinliyor :52::52::52:

:53::53: noluyoo bugun kim ısırdı

off busemm biliyorummdaaa işteee :31::31::31:

ossun kuzummmmmmmmmmmmmm bak nerelere geldikkkkkkkkkkk 200leri yiyosun kızımmmmmmmmmm:30::30::30:

bitanem canım busem nasılsın şekerim

iim kuzum ama bugğn okuduklarım hoşuma gitmediiiiiiiiiiiiiiiiii:20::20::20:

yine pınar moduna girmişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:19::19::19:

askerliğin kısalmasına bel bağlama..içini ferah tut..biz burdayız..o 2 ayı hiç başlamamış olanlarda var..

zaten sözüm o 92/1lere başlayın artık laa askerliğeeee biletlerrrrrrrrrrrimmmmmmmmmmm:27::27::27:

ossun kuzummmmmmmmmmmmmm bak nerelere geldikkkkkkkkkkk 200leri yiyosun kızımmmmmmmmmm:30::30::30:

askerliğin kısalmasına bel bağlama..içini ferah tut..biz burdayız..o 2 ayı hiç başlamamış olanlarda var..

zaten sözüm o 92/1lere başlayın artık laa askerliğeeee biletlerrrrrrrrrrrimmmmmmmmmmm:27::27::27:

:52::52: benmii morALİMİİİ bozdummm bitiyorrr tabiii :52::52::52:

heh bizde 12.ayımıza girdik..ümranı yolladıkmı asılır belkiiiii:8::8::8:

hmm bugun andık durduk seni :60: modunu felann kızım üzülmee yaa hayat hoş coş :60:

işte bi günüm bi günümü tutmuyor tatlım.yarına manyak neşeli olabilirim:27: sen nasılsın ciğerimmm:51:

yok tatlım benimde umudum yok zaten düşmez bu askerlik.oyalanacak bişeyler yapıyorum canımda kafamda hep askerlikte işte.çalışıyordum canım ben 3 ay önce çıktım işten.şimdilik evdeyim.yorulmuşumda senelerdir dinleniyorum biraz.sen çalışıyormusun canımcım

:60: bendee şimdii onu düşünüyordum kalbimiz birmiş bu varyaa kesinn gider gibi yapıp kalıp bizi dinliyor :52::52::52:
Evet canım kalbimiz birmiş :29: Kontrol edip sonra gidiyor kızz:27:
heh bizde 12.ayımıza girdik..ümranı yolladıkmı asılır belkiiiii:8::8::8:

Muhtemelen öyle olur canım o listenin asıldığını duymak bile çok büyük birşey:52::52:

ya ben bu 2oo lerden cooooooooooook sıkıldım ata ata 211 oldu :47::47::47::47:
bitmiyo pislik ya vallahi delircem ya :47:

işte bi günüm bi günümü tutmuyor tatlım.yarına manyak neşeli olabilirim:27: sen nasılsın ciğerimmm:51:

yok tatlım benimde umudum yok zaten düşmez bu askerlik.oyalanacak bişeyler yapıyorum canımda kafamda hep askerlikte işte.çalışıyordum canım ben 3 ay önce çıktım işten.şimdilik evdeyim.yorulmuşumda senelerdir dinleniyorum biraz.sen çalışıyormusun canımcım

Kafanda hep askerlik olması normal canım ama bunu can sıkıncı hale getirmemen lazım işte.
Yok canım ya çalışmıyorum ben okuyorum şuan 3,4 aya başlamayı düşüyorum hayırlısı

arada oluyor işte canım :44: yok canım ya kısalmaz askerlik umudum yok artık.umutlandırıyorlar haberlerde herkesi sonra lafı olmuyor ya buna üzülüyorum ben.madem kısalmayacak niye haber yapıyorlarki:47: şubatta alt devrem bi gelsin kendimi usta hissedicem:37:

ben süperimm tatlımm hatttaa geçmişii okumaa şansınn olursaaa asıl muhabbetti kaçırdın yawrruu:52::52::52:

Muhtemelen öyle olur canım o listenin asıldığını duymak bile çok büyük birşey:52::52:

meraklıı nolcakk dicemma ama sanırım onun pc sinden kaynaklanıyorr bu o çıkmış oluyor ama niki orda kalıyor :31::31:

Ay şu 200 lerinn sonu canım benim sanaa oylee bi hak veriyorum kii kırptığım haldee bitmedii ne uzunmuşş bu zaman kadar saydığım askerlik hiç bişeymiş :31::31:

ewt bende o yüzden sabırsızlanıorum cnm..:52::52::52:

aaaaaaaaaaaaaa o tickerınaaaaaaaa bi bak bakıyımmmmmmmmmmm o güzelliği görrrrrrr

Kafanda hep askerlik olması normal canım ama bunu can sıkıncı hale getirmemen lazım işte.
Yok canım ya çalışmıyorum ben okuyorum şuan 3,4 aya başlamayı düşüyorum hayırlısı

arada can sıkıntısı oluyor canım maalesef:50: ama geçici bi durum yarın düzelirim.3 gün iyiysem 1 gün karamsar bende çözemedim kendimi:44: çalışmak iyi gelir aslında kafa dağılır ama ona bile halim yok istek yok.mart sonu yada nisan başı askerimin yanına gidicem şimdiden o günleri sayıyorum:)

Son düzenleme:
ben süperimm tatlımm hatttaa geçmişii okumaa şansınn olursaaa asıl muhabbetti kaçırdın yawrruu:52::52::52:

meraklıı nolcakk dicemma ama sanırım onun pc sinden kaynaklanıyorr bu o çıkmış oluyor ama niki orda kalıyor :31::31:

Ay şu 200 lerinn sonu canım benim sanaa oylee bi hak veriyorum kii kırptığım haldee bitmedii ne uzunmuşş bu zaman kadar saydığım askerlik hiç bişeymiş :31::31:

12 gün daha 200lü rakamlar bende üstelik :53::47:
199 demek istiyorum ya deli oldum çıldırdım resmen ... Yapıştı he 300 lerden aglıyordum bu daha beter :35:

arada oluyor işte canım :44: yok canım ya kısalmaz askerlik umudum yok artık.umutlandırıyorlar haberlerde herkesi sonra lafı olmuyor ya buna üzülüyorum ben.madem kısalmayacak niye haber yapıyorlarki:47: şubatta alt devrem bi gelsin kendimi usta hissedicem:37:

ah onlar bi gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn bende onları bekliorummmmmmmmmmmmmm..gelin gelin 92/1lerrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinnnnnnnnnnnn:37::37::37:

Back
X