• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yat canım rüyanda da buraya üye olup seni kanka yapan başkasının resimlerini kendiymiş gibi albüm yapan ve sora saana bunu itiraf eden askerini görrr:34:
İyi gecelerr görüşürüz canıımm:54::54::54:

:53::53::53: o ne lan :60:

ahahahhaaha la oğlumda gözün mü varrr ne uğraşıyoon oğluşumla bide az önce gelsin benle yatsın dediydinn:47:

gerçekler acıdır tertoooooooooooooooo

hee gözüm var yaa benimki yok ya napim seninkiyle idare etcöz :60:

Ben yatıyorumm uykum geldiii

sizee iyi geceler enn bolundan muhabbetlerr dilerr

uafkattann yolumu alırımmm

öpüldüznüzzz :54::54::54::54::54:

ii geceler kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm :38::38::38:

ahahahhaaha la oğlumda gözün mü varrr ne uğraşıyoon oğluşumla bide az önce gelsin benle yatsın dediydinn:47:

gerçekler acıdır tortoooooooooooooooo

zeynooooooooooooooooooooooooo sıradaki kurban bulunduuu:52::52::52:

aşkımla bugün pek tatlı konuştuk.tam 1 saat konuştuk.ayyy çok güzeldi.ben aşkıma elmalı pasta yapmıştım bugün canım hep ondan çekti gelince bana gene yap söz mü dedi ayyy kıyamam kel kedim yaaa:27:

öylemii hiç haberim yokkkk :53:

olsun annesi ver bana ben büyütürüm onuu :52::52:
tertoo senden acayip kaynana olurr ha adamı yersin sen :33::52::52::52::60:
zeynonun bile yokk senşn nası olsun:9:
Valla ya ben bile korkuyom kendimden düşün artık gelinii:12:

ii geceler kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm :38::38::38:

zeynooooooooooooooooooooooooo sıradaki kurban bulunduuu:52::52::52:

Nayırr nolamazzzzzzzzz:20:

ben çıkıyom istediğiniz gibi çekiştirin arkamdan :19: bulaşık yıkıcam ben hamarat bi ev kızıyım :19:

aşkımla bugün pek tatlı konuştuk.tam 1 saat konuştuk.ayyy çok güzeldi.ben aşkıma elmalı pasta yapmıştım bugün canım hep ondan çekti gelince bana gene yap söz mü dedi ayyy kıyamam kel kedim yaaa:27:

bizdeeeeeeee isterizzz pastadannnnnnnnnnn:56::56::56:

zeynonun bile yokk senşn nası olsun:9:
Valla ya ben bile korkuyom kendimden düşün artık gelinii:12:

Nayırr nolamazzzzzzzzz:20:

kıs sakla çocuğuuuu valla gider elinden bi nutellayla kandıırır:52::52::52:

Ne güzel yaa Allah muhabbetinizi bozmasınn:nazar:
Kel kedii ahhahah:9:
Biz bugun pek konuşamadık gece 2 gündüz 2 saat nöbet tutmuş temzlik vs çok yorgundu.gidip yatıcam dedi.
91/4 3 kişiler çok yoruluyolar hatta bu gece de nöbet yazabilirler diyodu .İnş yazmamışlardır.

ben çıkıyom istediğiniz gibi çekiştirin arkamdan :19: bulaşık yıkıcam ben hamarat bi ev kızıyım :19:
La benim bulaşıklar da duruyoo .Kolay gelsin sana tortoo.Belki bende yıkarımm ama sabaha da bırakabilirm

kıs sakla çocuğuuuu valla gider elinden bi nutellayla kandıırır:52::52::52:

Aynen yaa zatn çok düşkün tatlıya(babasına çekmiş)

Ne güzel yaa Allah muhabbetinizi bozmasınn:nazar:
Kel kedii ahhahah:9:
Biz bugun pek konuşamadık gece 2 gündüz 2 saat nöbet tutmuş temzlik vs çok yorgundu.gidip yatıcam dedi.
91/4 3 kişiler çok yoruluyolar hatta bu gece de nöbet yazabilirler diyodu .İnş yazmamışlardır.

amin canımcım:) kel kedim ayy kelini yirim:27: inş canım ya yazık çok yoruluyorlar biraz dinlenseler.benimkide çok nöbet tutuyor

yaparım bebem tabi pastalar feda olsun sana:54:

Back
X