• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:60: :60: nurayyy kaşındııı :60: :60:

asıll eğlenceyii kaçırdınızzz sizz geçç geldinizzzz

:52::52::52::52::52::52:

neyseee fazlaa üzmeden şaka dedim nuraycığım yok öyle bişee :52::52:

okudum geçmişten biraz şekerim.uzaklaştırma falan alma bak kafanı kırarım.kim şikayet etti acaba.aramızda casuslar mı var yoksa lan koynumuzda yılan mı besliyoz kim o hain:27:

Kızlarrr hadi söyleyin bakalıımm..
Asla ödün veremeyeceğiniz kurallarınız nelerdirrr???

okudum geçmişten biraz şekerim.uzaklaştırma falan alma bak kafanı kırarım.kim şikayet etti acaba.aramızda casuslar mı var yoksa lan koynumuzda yılan mı besliyoz kim o hain:27:

Kızz yokk oylee bişii onlarıı hepp benn uydurdumm nurayıı işliyodummm :27::27::27:

nee banıı yaaa burdayımmm :52::52::52:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm zeyneeeeeeeeeeeeepp laaaaaaaaaaan ne arkamdan konusyonnnnnn.... :D :52:

Aleyküm selaamm

hoşgeldin esracım.

a.s cnm nerelerdesın kız yoksun hiç

a.s hoşgeldin canım

hmm hararetli hararetlii çk ateşli oluyo diyosunn :16::16::16: :52::52:

azz kaldıı kuzummmmm bizdee rakorr kırıyozzz sonnn 600 msjjjj bu gece doldursakmkıı acabaa :52::52::52::52:

HoşBULDUMM KIZLARRR :16:

oh oh maşaallah keyifler yerindeee :12:

busecim eh işte buralardayımda arka planlardayım birazcık :)

.

ecemmmmm canımmm benımm hoşgeldinnnn :52::52::52::52:

Kızlarrr hadi söyleyin bakalıımm..
Asla ödün veremeyeceğiniz kurallarınız nelerdirrr???

Kimse için üzülmemm yani kendimden asla ödünvermem :31:

senin şafak kaç oluo 202 mi ben cumartesi 113 oluorum bugün 117 olsam 114 olduğumda 199 dicen o zmn tam gece 12de kutlayalım olurmuki:17::17::17:

Olurrrr vallaa ne zamannn uyarsaaa farkettmezzzz :60: eğlencee olsunn bvanaaaa :52::52::52::52:

ewtttttttttt yaparızzzzzzz daha gece yeni başladıııııııııııııııııııı:23::23::23:

hoşgeldin cnm..
Hoşbulduk kuzum nasılsın ?
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm zeyneeeeeeeeeeeeepp laaaaaaaaaaan ne arkamdan konusyonnnnnn.... :D :52:
Hoşgeldin canım zeyno neler yapmış sana böyle :9:
ecemmmmm canımmm benımm hoşgeldinnnn :52::52::52::52:

Kimse için üzülmemm yani kendimden asla ödünvermem :31:

Olurrrr vallaa ne zamannn uyarsaaa farkettmezzzz :60: eğlencee olsunn bvanaaaa :52::52::52::52:

Kuzummm hoşbulduk yine formundasın :9: Kız neler yapmışsın öyle:52:

Back
X