• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

okudum kuşum okudumm :60: alıntı yapmadım kazaya falan kurban gitmeyelim die :60:

:60::60: ay bende düştüm geçen hemde bayır aşaya inerken değilde çıkarkan puahaha :60::60::37:

hee anladımm yawruuu :27::27::27::27:

amin canım benim.hepimiz dikkat edelim ayy.herşeyin başı sağlık bebegim

evet bugün benimde aklıma geldi canım.nasıl olcakki

haklısın kuzummm herşeyin başı sağlık aman dikkat:nazar:

Yawrularr kuzular taş gibi hatunlar

özleyenler bekleyenler bende varım diyenler:52::52::52:

hepinizee :54::54::54::54:

don suz geceler :27::27::27:

ayyyy sen böle arada gelip bişeyler diyon valla şafağımı biraz daha seviyom:27::27::27:[/QUOTE]

iyi barii ben böyle arada gelip yoklıyım bi seni :)

Yawrularr kuzular taş gibi hatunlar

özleyenler bekleyenler bende varım diyenler:52::52::52:

hepinizee :54::54::54::54:

don suz geceler :27::27::27:

kızzzzz ii gecelerrrrrrrrrrr gidiomusunnnnnnnnnnn

bişey değilll busemm :29::29:

bırak devlet sırrı olarak kalsın :60:
ay nasıl oldu bakk sen git çizmenin topuk lastiği kop topuğun içide boş kar sen git topuğun içine gir sonra buz ol sonrada beni düşür revaamı bu bana :47:

Allah iiliğini vermesin Allahtan bişey olmamış dikkat et kendine..

nasıl bi diyetmiş ay.sabah akşam elma yicem deme sakın döverim seni.zarar falan olur

ya sabah kahvaltını tam takır yapıyosunnn sonra 2 saatte bir yada 2 elma yiyosun zor ama imkansız değil :52:
azcık iradene sahip olucan o kadar :52: hem sadece 13 gün bakalım ilk 5 gün kilo verirsem devam ederim vermezsem etmeyebilirim :52:
söz verdimm bozmak olmazzz :52:

ya sabah kahvaltını tam takır yapıyosunnn sonra 2 saatte bir yada 2 elma yiyosun zor ama imkansız değil :52:
azcık iradene sahip olucan o kadar :52: hem sadece 13 gün bakalım ilk 5 gün kilo verirsem devam ederim vermezsem etmeyebilirim :52:
söz verdimm bozmak olmazzz :52:

ay delirmeee döverim seni.öğlen akşam elma mı yenir.ben 20 yaşındayken biraz topluydum.ıvır zıvırı kestim 15 kilo verdim.şimdi hep aynı kilomdayım:32: ıvır zıvırı seviyosan kes kilo verirsin tatlım ya.bide ben ekmek yemem mesela.günde 2 dilim falan yerim.kaç kilosunki canım boyun kaç bide

Back
X