• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm şimdi 92/1ler ustaya geldiklerinde Allahın izniyle benim askerimin askerliği bitmiş olucak o yüzden bizim için o devre bilet oluo..:32::32::32:

tabikideeeeeeeeeee edicez kızım yaaaaaaaaaaaa böle böle geçio zaman zatennnnnnnnn:52::52::52:

evet cnm benimki anlatmıştı bana da zamanla tam yerleşecek zihnime unutuyorummm :9:

Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsın
Ah o sabırsızlık yokmuuuu:31::31:

Ah geliboludamı benimkide gökçeadada yazın cıvıl cıvıl tabi hep oraları:52:
Allahtan bu yaz orda olmucak benimki:27:

yinede her seferinde kopyalıorum ama dimi o kötü..

ahhhhhhhhh benimkide Allahın izniyle yazın yanımda inş..

ne güzel cnm bizde öyleyiz o hep dayan geçecek diye teselli ediyo :16: en büyük teselli de geleceğin hayalini kurmak..geçen biz seni istemeye geldiğimizde evde kim olacak diye bi sordu 1 saat muhabbetini yaptık yaa :16::16:

hele hayal kurmak yok mu tatlım.off offf.kur kur bitmezki.hayallerimi unutmuyum diye yazmamı istedi.hepsini gerçekleştircem yemin ediyorum sen yaz dedi:) biz düğün tarihimizi belirlemiştik.2013 haziran yada temmuz dedik.ama temmuzda ramazan ayına denk geliyormuş.annemde ağustosta olsun ramazan bitsin rahat olur dedi.ama aşkım razı olmadı:) olmaz haziranda evlenelim hem ramazanda daha iyi olur dedi.bende ne iyi olur dedim:) ne bileyim işte bahanesini bulamadım meselaaa sahur hazırlamak iyi olur dedi:1: gül gül öldüm telefonda:) off tamam işte dayanamam o zamana kadar sensizliğe hemen almam lazım seni dedi kel kedim yaa:16:

Oy kuzum ne demekkkkk.Hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz.
Aynı yollardan geçtik sonuçta en iyi biz anlarız :54::29::29:

canımsın ya.dostsunuz işte şekerim görmesemde dokunamasamda dostsunuz:16:

hele hayal kurmak yok mu tatlım.off offf.kur kur bitmezki.hayallerimi unutmuyum diye yazmamı istedi.hepsini gerçekleştircem yemin ediyorum sen yaz dedi:) biz düğün tarihimizi belirlemiştik.2013 haziran yada temmuz dedik.ama temmuzda ramazan ayına denk geliyormuş.annemde ağustosta olsun ramazan bitsin rahat olur dedi.ama aşkım razı olmadı:) olmaz haziranda evlenelim hem ramazanda daha iyi olur dedi.bende ne iyi olur dedim:) ne bileyim işte bahanesini bulamadım meselaaa sahur hazırlamak iyi olur dedi:1: gül gül öldüm telefonda:) off tamam işte dayanamam o zamana kadar sensizliğe hemen almam lazım seni dedi kel kedim yaa:16:

canımsın ya.dostsunuz işte şekerim görmesemde dokunamasamda dostsunuz:16:

:)))
bizde 2013 mayıs nişan düşündük Allah ın izniyle bakalım düğün ne zaman olur :26:

biz defter tutuyoruz tavsiye ederim çook rahatlatıcı ve çok güzel bi anı kalacak..

neyse ben çıkıyodum yaaa :27::27: iyi geceler tekrar:3::3:

:)))
bizde 2013 mayıs nişan düşündük Allah ın izniyle bakalım düğün ne zaman olur :26:

biz defter tutuyoruz tavsiye ederim çook rahatlatıcı ve çok güzel bi anı kalacak..

neyse ben çıkıyodum yaaa :27::27: iyi geceler tekrar:3::3:

bizde 8 ay sonra yapcaz nişanı canım:) bende tutuyorum defter canım.günlük gibi bişey.iyi geceler canım:54: görüşmek üzere:16:

Back
X