- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
:)))))))))
valla bakalım yazın neler bekliyo beni :26:
Sen askerine güveniyorsan ne olabilir ki canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))))))
valla bakalım yazın neler bekliyo beni :26:
cnm şimdi 92/1ler ustaya geldiklerinde Allahın izniyle benim askerimin askerliği bitmiş olucak o yüzden bizim için o devre bilet oluo..
tabikideeeeeeeeeee edicez kızım yaaaaaaaaaaaa böle böle geçio zaman zatennnnnnnnn![]()
Bu şekilde daha kolay canım her seferinde uraşmazsın
Ah o sabırsızlık yokmuuuu
Ah geliboludamı benimkide gökçeadada yazın cıvıl cıvıl tabi hep oraları
Allahtan bu yaz orda olmucak benimki![]()
ne güzel cnm bizde öyleyiz o hep dayan geçecek diye teselli ediyoen büyük teselli de geleceğin hayalini kurmak..geçen biz seni istemeye geldiğimizde evde kim olacak diye bi sordu 1 saat muhabbetini yaptık yaa
![]()
Oy kuzum ne demekkkkk.Hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz.
Aynı yollardan geçtik sonuçta en iyi biz anlarız![]()
evet cnm benimki anlatmıştı bana da zamanla tam yerleşecek zihnime unutuyorummm![]()
hele hayal kurmak yok mu tatlım.off offf.kur kur bitmezki.hayallerimi unutmuyum diye yazmamı istedi.hepsini gerçekleştircem yemin ediyorum sen yaz dedi:) biz düğün tarihimizi belirlemiştik.2013 haziran yada temmuz dedik.ama temmuzda ramazan ayına denk geliyormuş.annemde ağustosta olsun ramazan bitsin rahat olur dedi.ama aşkım razı olmadı:) olmaz haziranda evlenelim hem ramazanda daha iyi olur dedi.bende ne iyi olur dedim:) ne bileyim işte bahanesini bulamadım meselaaa sahur hazırlamak iyi olur dedigül gül öldüm telefonda:) off tamam işte dayanamam o zamana kadar sensizliğe hemen almam lazım seni dedi kel kedim yaa
canımsın ya.dostsunuz işte şekerim görmesemde dokunamasamda dostsunuz![]()
hiçbirşey tabiki
neyse kızlarrrr ben çıkıyorum artık hepinize iyi geceler![]()
:)))
bizde 2013 mayıs nişan düşündük Allah ın izniyle bakalım düğün ne zaman olur :26:
biz defter tutuyoruz tavsiye ederim çook rahatlatıcı ve çok güzel bi anı kalacak..
neyse ben çıkıyodum yaaaiyi geceler tekrar
![]()
buseeeeeeeeee napıyonnnnnn![]()
tv izliom cnm sen?
bende canım:) kanal d de bi film var.konusunu çözemedim daha.bakarım öyle.sen ne izliyosun
busecim tatlım uyku moduna girdim beniyi geceler canım yarın görüşürüz tatlım
![]()