• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aşkım ben zaten çizelgeliydimm yaaa :52::52::52: rengini değüştürdümm :52::52::52:

yaaa kızımmm bi durrr başımm döndüü matematiktennnn :52::52::52:

amaaaa koptumm:60: :60: neye dondu biliyormusunnn koca eve gelirrrr karısı derkii bende bi değişiklik varmııı :12:

Odaaa derkiii düşünür düşünür bulamaz kem küm eder :27: saçınımı kestirdinnn? :28:

Kaındaaa hafif bozulurrrr:37: hayırr kestirmedim renginiii değiştirdimmmmm :19:

:52::52::52::52::52::52:

Nereyi boşaltıyorsun bee bensiz ben dağıtırımmm uleeeeyyyynnnnnn :D :52::52::52::52::52: hemde çok pis dağıtırımmmm :9:
düğün salonları dolmuş da, istediğimiz tarih için zorla boşalttırıyoruz salonları :60::60:

bence salonlara hatta o beğendiğin salona numaranı bırak olurya iptal olur 16 değilde 15 olur ama olur
bilmiyorum bakalım, cumartesi günü tutacağız zaten, o güne kadar boşalırsa şansımıza, bidaha ararım orayı, ama sanmıyorum zeynom...
:50:

92/4 olması lazım senin, ama emin değilim.. amaaann gelsinler de, biz dönüş biletimizi kendimiz alırız canım yaa :1: :69:
yani haberci mi oldu yarin? nerdeydi canım senin askerin?

haklısın canım gelsinlerde biletsiz gelsinler :27:

yani orda teğmenin mi neyin postası oldu hani şöforlüğünü falan yapacak onun içinde askeri ehliyet alması gerekiyormuş onun eğitimini alıyor işte şubat gibi görevine geçicek :31:
Çanakkale / Geliboluda Yarim :16:

.

düğün salonları dolmuş da, istediğimiz tarih için zorla boşalttırıyoruz salonları :60::60:

bilmiyorum bakalım, cumartesi günü tutacağız zaten, o güne kadar boşalırsa şansımıza, bidaha ararım orayı, ama sanmıyorum zeynom...
:50:

Umarım gönlünce olur canım herşey,belki istediğin salon olmaz ama istediğin gibi eğlenip dostların sevdiklerin akrabaların yanında olup bu ozel anı senınle paylaşınca mekanında önemini bir nebze yitiriyor güzel düşünmek en iyisi :16::16:

yaaa kızımmm bi durrr başımm döndüü matematiktennnn :52::52::52:

amaaaa koptumm:60: :60: neye dondu biliyormusunnn koca eve gelirrrr karısı derkii bende bi değişiklik varmııı :12:

Odaaa derkiii düşünür düşünür bulamaz kem küm eder :27: saçınımı kestirdinnn? :28:

Kaındaaa hafif bozulurrrr:37: hayırr kestirmedim renginiii değiştirdimmmmm :19:

:52::52::52::52::52::52:

la 2 saattiirrr cevap yazmanı bekliyorumm :52: beni matematiklemi aldatıyosun :60::57:

evet aynen sende oo ilgisiz koca gibisinn :20: kınıyorum seni çok pisss :52::52:

bebeğimm sen avatarını nerden alıyonn banada söylesene arıyom arıyom kafama göre bişey bulamadım :60:
fiyatı ne kadar ucuzmu :60:

la 2 saattiirrr cevap yazmanı bekliyorumm :52: beni matematiklemi aldatıyosun :60::57:

evet aynen sende oo ilgisiz koca gibisinn :20: kınıyorum seni çok pisss :52::52:

bebeğimm sen avatarını nerden alıyonn banada söylesene arıyom arıyom kafama göre bişey bulamadım :60:
fiyatı ne kadar ucuzmu :60:

Ben yaptım yawru onu :60:

beğendiğim bi resme fekt verdim sadecee

fotoyu faceden çaldım ayrıca :60:

istersen sanada yapayım boleee ışıklı beğendiğin bi foto varsa at bana :52::52::52:

Son düzenleme:

istersen sanada yapayım boleee ışıklı beğendiğin bi foto varsa at bana :52::52::52:

tamam benn bakemm resimm iki saatte anca beğenirim şimdi :60:
kazene mesaj attım ayrıca :60: yeter gari didim yeni başlık istiyok didim :60:

:52::52::52::52: kızımmm manyakkk bide dayanamamışşşş msjj atmışşşşş

aferrinnn tabii yeniii bir başlık yeni şafaklarrr yenii bir başlangıçç gerek bzeeee

bulol resim ben saanaa efektt veririm :52::52:

:52::52::52::52: kızımmm manyakkk bide dayanamamışşşş msjj atmışşşşş

aferrinnn tabii yeniii bir başlık yeni şafaklarrr yenii bir başlangıçç gerek bzeeee

bulol resim ben saanaa efektt veririm :52::52:

aayyy benimm canım bilgisyarımda nenecimdeee resim bulmak o kadar kolaymı mıyıl mıyılllll :47::47:
şimdi veremesemde geldiğimde veririmm okee işler duruyo evde :31:
mesaj attm hee dayanamadım çok manyakyım :52::52::52:

aayyy benimm canım bilgisyarımda nenecimdeee resim bulmak o kadar kolaymı mıyıl mıyılllll :47::47:
şimdi veremesemde geldiğimde veririmm okee işler duruyo evde :31:
mesaj attm hee dayanamadım çok manyakyım :52::52::52:

tamammm yawruu nasıolll sitersennn bennn burdayımmm :52::52::52::52::52:

Back
X